Môj manžel je zlý na moje deti
Mam 3 deticky dve su len moje s predchadzajuceho vstahu a 3 mam s terajsim manzelom... Ale vsimla som si ze sa zacal strasne hnusne chvat k mojim detom len po nich krici a byje ich a to bez pricini a ked mu nieco poviem tak sa este urazi a nebavi sa ani somnou ani s mojimi detmi... Neviem co robit uz nevladzem moje deti mi povedali ze sa ho boja lebo krici a byje ich.. Poradte mi je niekto v podobnej situacii ☹ ☹ ☹
@barbizlaticko tvoj muž kričí na deti, mláti ich a my sme tu tie zlé... hmmm, zvláštne... je mi veľmi ľúto tvojich detí ...
Obdivujem zany co dokazu uprednostnit muza pred detmi.... Bouzial to ma stale rovnaky koniec, chlap sa na nich po case vybodne. Ako nezavidim ti , lebo deti trpia a ty vela moznosti nemas aby si s tym nieco robila. Kedze ma pat deti a ostat s nimi sama je nemozne. Len ci v dospelosti ti nahodou nepodakuju ze si im "sprijemnila ' dectvo chujom co ich otlkal.
@barbizlaticko odrazu aká si "hustá", necháš aby ti cudzí chlap otĺkal deti, ženy ti tu radia, čo máš robiť a ešte sa cíť urazená a dotknutá princezná. Kľudne nech ich otĺka ďalej, potom aj teba a následne aj spoločné dieťa. Ale hlavne, že máš chlapa, ktorý ťa raz za mesiac "vypráši" a ty si celá happy.
Neviem preco sa do nej vsetci pustate, neviete o tej osobe nic, ani nevidite dovnutra co sa tam deje ale budete sudit a odsudzovat…Pre "barbizlaticko"Uvedomujes si, ze to nie je ok,spravne…Je to tak..Su LINKY POMOCI…Aj KRIZOVE CENTRA, kde ti urcite pomozu v tvojej situacii, urcite je riesitelna a RIES JU!!!Veci sa riesia komunikaciou a nie nasilim,bitim a podobne…A tu dava dotycny jasne najavo, ze si tvoje deti ako aj teba nevazi….
ked ti bije deti bez priciny normalne zavolaj policiu. a odid od neho. sa vzchop preboha deti si nechavas mlatit? co si za matku?
@barbizlaticko kto ťa urazil?
Predpokladám, že keď ste sa dali s partnerom dokopy tak o tvojich deťoch z predchádzajúceho vzťahu vedel....takže ak teraz zmenil správanie by som sa s nim porozprávala, že som rada ako mi pomáha s ich výchovou no nezelam si aby po nich kričal a bil ich.,dohodla presné pravidla ako sa čo bude pri výchove riešiť ...a dala jasne najavo že deti, či iba tvoje alebo vaše spoločne su viac ako on....ak nezmeni svoj pristup k nim,bude nasledovať rozchod...
@worker_falcon Jáj a 4 té potom by bolo? 😀
@bluff si predstav, že by do osady volali policajtov vždy, keď tam padne facka... by si tam mohli policajti rovno zriadiť hlavný stan...
@barbizlaticko opovážil by sa udrieť moje deti. By som ho skopala. A to som ťažký pacifista. Aká rada, barbie zlatá...preč od takého hňupa.
@worker_falcon nevieme ako bije tie ich deti. mozno to nie je len facka...ak pise ze sa ho boja. co ja viem, u nas nikto deti nebije, neviem si ani predstavit aka to musi byt pre deti trauma. hrozne 😢
@bluff deti v takom prostredí sa bežne boja svojho otca, resp. týpka, s ktorým žije ich matka. trauma? sú zvyknuté a prenáša sa to do ich zvykov a predstáv o fungovaní rodiny. Teda budú robiť to isté, čo videli doma. to je ich trauma.
@madamcoco Ja sa do nej nenavazam,ani ju neodsudzujem a podobne…Nevies ako dotycny bije deti, ci ich naozaj bije, ci je to len paci paci po ritke, ci byva s muzom a je na nom zavisla od penazi a podobne, preto jej radim(CIZE JEJ DAVAM RADU, POMAHAM JEJ), nech to tu neriesi a vyhlada "LINKY POMOCI", alebo "KRIZOVE CENTRA", kde su nato ludia stavani(psycholog, pravnik a podobne), ktori jej urcite "VIAC" POMOZU ako ja alebo ty alebo tutok ostatni na fore... 🙂
paci paci po ritke? 😕
Fuuuuuu😀😀 ......teba bi som zbyla a nje bes pricini😀
Ľudia, bokom predsudky, a asi bolo dost navazania sa do @barbizlaticko. ziadala o radu a nie o osočovanie. Beriem, ze nic neupresnila - ake stare deti, aky je muz normalne, ci je agresívny, ci bije aj ich spolocne dieta, resp. ju samu, to ale neznamená ze to musime automaticky predpokladat. Pravopis dnes bezne neovladaju ani vysokoskolsky vzdelani ľudia...
Ja mam dvoch synov, su to zlaticka, ale niekedy mam co robit aby som im nedala po zadku obom, z toho usudite že som tyranka a krkavcia matka?
Takze, co radim, ak je problem ten, ze sa muz sprava agresívne k tvojim vlastnym detom a inak ako k vasmu spolocnemu? Jasne mu povedz, ze si neprajes, aby ich bil a hulakal po nich. Ak ma nejaky problem, nech si s nimi sadne a vysvetli im co sa smie a co nie, ak to nedokaze tak nech pride za tebou a ty si to s nimi vyriesis. Ked ste sa brali, vedel ze mas deti a musi sa k nim patricne spravat. Na druhej strane ak mate fungovat ako rodina, mate sa vzajomne respektovat takze aj detom vysvetli ze ked im on nieco hovori maju pocuvat tak ako ked im to vravis ty. Ak sa ho boja, bolo by dobre aby ste si vsetci spolocne sadli a porozpravali sa. Kedze si nenapisala nic blizsie, tazko je radit ti, navyse do vasho vztahu nevidime, tak len drzim palce, aby ste to vyriesili k spokojnosti všetkých.
@worker_falcon no nie som najchytrejsia na svete to priznavam, ale niektore texty sa dost tazko citaju.
@worker_falcon moja a ty si kde na to prisla ze byvame v osade? Sa uvedom dobre
@barbizlaticko skús čítať s porozumením a písať slušne bez vulgarizmov
@barbizlaticko No ak sa takto vyjadruješ aj doma, tak asi všeličo je u Vás normálne. ☹
Uz mi dajte pokoj ..lutujem ze som sem pisala cakala som radu a nie len urazky a robit zo mna nejaku ciganu s osadi to si vyprosim.... Dakujem fakt ste mile
@barbizlaticko Koľko majú deti rokov?
Bije aj Teba, alebo len Tvoje deti?
Ako ich bije? Kedy? Capne im po zadku, alebo ich mláti hlava nehlava?
Ak sa @barbizlaticko takto vyjadruje i doma, vo vzťahu alebo pri deťoch, tak sa nie je čomu diviť v akom prostredí žije. IQ bodu mrazu a EQ je ešte pod ním.
@barbizlaticko poradili sme ti,aby si sa s partnerom porozprávala a dohodla sa ako sa bude k deťom správať- bezdôvodný krik a bitku vylúčiť , zvýšený hlas bežne používam aj ja ...potom si treba sadnúť aj s deťmi a tiež im vysvetliť ,že všetci spolu tvoríte rodinu a aj keď nie je ich biologickým otcom musia ho rešpektovať ,dodržiavať pravidlá na ktorých sa dohodnete
Akú inú radu si ešte chcela počuť ?
@barbizlaticko Bárbi, zlatíčko, my tu vieme o tebe iba to, čo napíšeš. a predviedla si tu toho viac, než dosť. Dosť na to, aby aj mnohí "s osadi" krútili hlavami...
@rebeka7501 si bezcitna 😒
@papricka33 treba si prečítať prečo som tak reagovala. Neznáma žena sa tu pýta, čo má robiť a na každú radu alebo možnosť ona sama reaguje podráždene, vulgárne.
Ak by mne partner bil deti, asi by som to riešila a nie osočovala ženy, ktoré mi dajú radu resp. vyjadria svoj názor.
Ale kto chce kam, pomôžme mu tam.

@worker_falcon 🙂 🙂