icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

obsadenemeno
18. feb 2017

@nestastna12 a este jedna vec: Never mu vsetko, co ti hovori. On sa uz ROZHODOL.

Len nevie, ako ti to ma povedat, aby sa vyhol riekam slz a zobraniu o jeho lasku. Taketo veci muzov odpudzuju. Len plac aj nadalej a odozenies ho rychlejsie ( ci vlastne, pardon, rozhodne sa rychlejsie 🙄 )

Vravis, ze chces BOJOVAT o jeho lasku. Tak mi vysvetli, aku strategiu okrem ronenia slz a "lubim ta" zobronenia mas.

nestastna12
autor
18. feb 2017

Chcem mu ukázať, čo má vo mne. Čo všetko som schopná prijať, aby si uvedomil, že keby to urobil jej, ona by mu to neodpustila.

emilia25
18. feb 2017

@alaguema tak by si v prvom rade povedal ze par minut rozkose mu nestoji za to aby si rozbil uzasne manzelstvo a rodinu.ako som to uz pisala to robia len taky co nie su stastny.dnes uz nieco take ako byt verny sa povazuje pomaly za zazrak.a zeny ich niekedy aj same k tomu dokopu aby to urobili svojim chovanim.potom sa cuduju ze to tak dopadne.

oldman50plus
18. feb 2017

@alaguema Myslím že nie je chlap ktorý sa oženil (= už bol pre nejakú dosť dobrý) a nikdy sa mu nestalo že ho zvádza (pre neho 😉) nádherná žena. U väčšiny sa to nestáva často, ale raz za 5-10 rokov sa pritrafí takže pár príležitosti počas života každý dostane. V takom momente je veľmi dôležité či má ten pocit že tej svojej je zaviazaný alebo má nejaké ublížené pocity alebo je frustrovaný.
Alaguema, nie je to o tom že ťa nezvádza Sharon Stone vo veku 25 rokov. Ide o to že je vhodná chvíľa a dotyčná ti v tom momente pripadá rovnako atraktívna. Pod pretlakom hormónov jednoducho nerozmýšľaš a nehodnotíš ako modelky v televízii. Ešte raz ťa uisťujem že každý počas života pár príležitostí od pre seba atraktívnych žien dostane (tie od neatraktívnych ani nepočítam). Dokonca aj tí fyzicky neatraktívni.

Poviem vám že sa ponúknu aj ženy ktoré jednoznačne vedia že máte rodinu. Myslím že jednoducho sa rozhodnú že tá vaša ťapa si vás rozhodne nezaslúži a ona by bola pre takého 1A chlapa oveľa lepšou partnerkou. Ak to tak s odstupom času a s nadhľadom rokov hodnotím dokonca by som sa klonil k tomu že mali pravdu. Nepodľahnúť v takom okamihu je pre muža oveľa ťažšie ako nepiť, nefajčiť, zdržať sa hazardných a počítačových hier, dokonca sme často ochotní riskovať aj život a to už je čo povedať.
Moja rada - nenechávajte mužov dlhodobo sexuálne frustrovaných tak sú ľahkou korisťou. 🙂

Muž v určitých situáciách môže mať rád dve prakticky rovnako a nevedieť sa rozhodnúť. Skutočne milovať celým srdcom len 1-2 v živote (niekomu sa nepošťastí ani to, nikdy nestretne tú pravú), ale mať rád sa dá aj viac naraz.

mariamaria88
18. feb 2017

@nestastna12 pocit bezpecia a ta ,,rodina,, sa ti rozpada..tvoj milovany sa v pohodicke raz do tyzdna rad vracia k zubrienke....stale nic???

obsadenemeno
18. feb 2017

@nestastna12 blba strategia...... vies co on vidi? Teba ako urevanu otravu, co furt trepe o tom, ako bez neho nemoze existovat. Ju, ako sexi bohynu, ktora ho nezatazuje blbostami, ale dava mu vela skveleho sexu a pocit, ze je najvacsi kanec na svete.

Len pokracuj v tej svojej "strategii" a ti garantujem ze dvoch tyzdnov je nastahovany u nej.

P.s ozaj, kukla si sa do tej druhej temy? Ci sa len radsej lutujes?

blabla22
18. feb 2017

@nestastna12 pises, že mu chceš ukázať čo má v tebe. Podľa mňa mu to musíš ukázať jedine tak, že by mu hrozilo že o to príde. On podľa mňa to čo je v tebe už dávno pozná, ste spolu predpokladám roky, teraz ho za pár týždňov asi nič neprekvapí. Ale ak by hrozilo že to všetko stratí, jedine vtedy sa mozno preberie..Lebo inak to všetko stale má, čo je síce pekné a ako ako bonus ma aj milenku..Načo by sa on ponahlal s rozhodovaním..Navyše keď ženuska doma sa ešte viac snaží o neho, no priam idylka..

evkosca
18. feb 2017

@nestastna12 on ma teraz len vyhody a ty mas nic??? ako??? On sa ma rozhodnut??? a ty mas cakat? Nevazi si ta a ani si nebude.... kym si nebudes vazit samu seba... Ak sa aj rozhodne, tak to bude z lutosti... Musis sa k tomu postavit pre svoje dobro... Aby ta tvoje dieta nevidelo sa trapit a aby si nemyslelo, ze toto je normalne... ze chlap si proste vyberie, ze s kym ostane... Ak je chlap, nech sa postavi k tomu chlapsky... On chudacik bol citovo vyprahnuty... ak ste mali starosti, tak boli spolocne, mali ste ich riesit spolocne a nie niekomu vyplakavat do telefonu... to uz je co? Kazdopadne sa vykasli na jeho chcem/nechcem a skus sa postavit k tomu, co chces ty...skus si vyriesit vlastny program... a Take, ze on si tam pojde na jeden den a ty sa zatial budes umarat doma...to je cele zle... len ta to polozi na kolena... Napisane chaoticky...ale snad pochopitelne

mandala77
18. feb 2017

@nestastna12 Ty si vôbec čítaš, čo ženy píšu v tejto diskusii? Uvedomuješ si vôbec, že väčšina by to netolerovala? Prečo si myslíš, že to, že mu ukážeš, ako to všetko pekne prijímaš, ho k Tebe pritiahne? Nie, ono ho to od Teba práve odťahuje a veľmi silno. Nemáš sebaúctu. Ale ako sa hovorí, komu niet rady, tomu niet pomoci.

esther03
18. feb 2017

@nestastna12 "Chcem mu ukázať, čo má vo mne. Čo všetko som schopná prijať, aby si uvedomil, že keby to urobil jej, ona by mu to neodpustila." Presne to sa mu na nej paci, ze nie je handra, ze so sebou nenecha zametat a ze ak by robil kraviny, posle ho do riti, lebo na jeho miesto caka xy dalsich. Tym, ze mu ukazujes co vsetko si schopna od neho prijat, mu vlastne uakzujes, ze za vela nestojis. Keby si toto robila v prospech ludstva ako Matka Terza poviem teba len svätit a svätit. Ale ty to robis s egoistickych pohnutok lebo sa bojis zostat bez chlapa. No, nakopat ti zadok...

esther03
18. feb 2017

Baby, ja sa vlastne tomu chlapovi s bokovkou uz aj prestavam cudovat. Mat na krku takuto nesvojpravnu co mi visi na krku a ofukuje prdel aj ked robim kraviny, no co vam ja viem, mne by to nebol seberovny partner a liezol by mi na nervy. Moj keby toto spravi, bal by si lahnut ku mne do postele bo by mal strachl, ze ho v noci zadusim vankusom 😀

tt247
18. feb 2017

Prepáč, ale ty si ideš svoje a stále si rozprávaš svoje, tak na čo je táto diskusia? Dal ti pusu na ústa a ty si ju prijala? Amen tma.

evittam
18. feb 2017

@tt247 No, a len on vie kde ju mal aj s jazykom predtym strcenu....A ona ho caka s otvorenou narucou,teplou vecerou a vypratymi spodkami...No na grcanie. Ale to si musi uvedomit sama....A naozaj je to uz debata o nicom,proste ona bez neho nechce byt aj keby pretiahol tu druhu aj rovno v ich posteli vedla nej. Este by im aj navarila a zatlieskala im.

tt247
18. feb 2017

@evittam presne ako píšeš. akurát tu ľuďom stúpa tlak

alaguema
18. feb 2017

@oldman50plus myslím, že ten pohľad sa sexuálnou frustráciou (navyše dlhodobou), dosť podstatne skresľuje. Je to otázka toho, ako veľmi si frustrovaný 😉 Tu sa ale bavíme o tom, že aj inak verný manžel, spokojný a ukojený, môže zlyhať v situácii, ktorú bude považovať za unikátnu príležitosť, ktorá je len raz. Samozrejme, som si vedomá toho, že ponuky dostáva každý. Ale ak ten pretlak hormónov nemáš, tak skôr vyhodnotíš situáciu ako zbytočné riziko, ktoré za to nestojí. Doma máš dobrý sex a fajn partnera. Za tých istých okolností, ale 99% mužov to riziko podstúpi, ak pôjde o Sharon Stone vo veku 25 rokov 😉 Dobre...to percento je možno nižšie.

emilia25
18. feb 2017

@evittam veru za chvilu pride jej manzelik s tym ze ju donesie domov a rovno do 3ky.a bude jej hovorit potom sa rozhodnem ktora bude lepsia tak sa snaz.tiez nemam slov na toto.

alaguema
18. feb 2017

@emilia25 áno, to by si možno povedal. A možno nie. Veľkú rolu v tom hrá aj faktor kde, kedy a aká je šanca, že by sa to prevalilo.

maciatkolulu
18. feb 2017

@nestastna12 uz som ti par x napisala, ze som si presla niecim podobnym, ale teda ty zo seba robis uplnu kravu a tvoj zatial muz si ta prave preto nevazi, lebo lahnut si s muzom, ktory pride domov od milenky do postele, fuuuu, to chce vela sebazaprenia a ked ho on u teba vidi, takpreco by sa mal snazit rozhodovat, ved sa ma fajn. Nuz strapnuj sa dalej, pokracuj a zila po tych slovach, co si napisala, ze ti hovori, tak je to jasne, pretoze OPAKUJEM, muz, ktory miluje, moze nejakym nedopatrenim podviest zenu ale rozhodne jej nezavesi na nos, ze miluje inu a este si VEREJNE chodi k nej na cely den, to je az tragikomicke

emilia25
18. feb 2017

@alaguema to ano.ale keby clovek mal takto uvazovat tak na co ist do vtahu na co rodinu manzelstvo.ved aj tak ma podvedie a takym zmyslam sa to aj stane.lebo ci chcem ci nechcem vyzarujem zo seba to ze chod a urob to.ja mojmu muzovy verim proste kazdy den mi dava na javo aka som pre neho vynimocna a ja mu to opetujem a davam mu to najavo tiez.vsetkymi sposobmi.

maciatkolulu
18. feb 2017

@evittam a hlavny problem je, ze sa tym akurat v jeho ociach posuva stale nizsie a nizsie.... pretoze to co robi je pod uroven, zase fakt odtial potial, lahnut si do postele a nechat sa bozkavat od chlapa, ktory dohucal VEREJNE od milenky, to je na mna moc

alaguema
18. feb 2017

@nestastna12 nemusíš svoj postoj pred nikým ospravedlňovať, ani vysvetľovať. Je to čerstvé, nechaj si to uležať v hlave a rozhodni sa podľa seba. Ak mu dokážeš odpustiť (tak naozaj) a on sa bude chcieť vrátiť, je to len a len vaša vec. Ale na tvojom mieste by som si dala pozor na to, či mu nechcem odpustiť a nestratiť ho, len zo strachu. Strach z toho, ako to bude bez neho, ako to zvládneš, ako bude reagovať vaše dieťa, ako to bude s firmou a ako to bude finačne...všetky tieto "istoty", ktoré si rokmi pri ňom nadobudla, by si rozchodom stratila a to môže ovplyvňovať tvoj postoj a samozrejme - máš ho rada, nechceš ho stratiť a tým pádom máš pocit, že sa rozhoduješ tzv. srdcom...len či naozaj. Ja by som sa skúsila rozhodnúť s tým, že by som najviac pozornosti venovala seba a tomu, ako to skutočne chcem. Skús odsunúť všetky tie obavy z praktických vecí bokom. Oni síce budú, ale to zvládneš. Každá to zvládla. Ale život s chlapom, ktorý ťa podviedol a oklamal, zamiloval sa a potom odmiloval (?) a vrátil sa, je veľká výzva na mieru tolerancie a znovubudovanie dôvery a bude to ešte za to stáť? Sú páry, ktoré to ustáli, ale aj také, ktoré nie...Ja osobne by som sa asi tešila na budúcnosť bez neho. Toto sú ťažké podrazy. Ten spôsob, ako to urobil a ako to robí, je totálne bezohľadný.

majkam6
18. feb 2017

@oldman50plus dobra uvaha.prave pre to ked manzel ma nejaku akciu sem tam postaram sa vzdy aby odchadzal z dobrou naladou a 'na prazdno'..pocas jeho vyjazdu iva odpovedam na jeho smsky.ked nepise tak sa raz pripomeniem ze deti uz spia a nech sa bavi.rano bez vycitiek ale s podrobnym vysluchom ktory v priebehu tyzdna skontrolujem nenapadne ci sa nahodou nemenia. bez urazky ale je to predsa len chlap.milujem ho ale nenapadna kontrola musi byt.

papricka33
18. feb 2017

@emelidia rovnako s tebou nesúhlasím a stojím si za svojim 🙂

oldman50plus
18. feb 2017

Nie som si istý o tom posúvaní nižšie a nižšie. Toto nie je symetrická situácia, chlapi tak neuvažujú. To ženy si prestávajú vážiť chlapa čo by sa takto správal ak prídu od milenca opačne to podľa mňa neplatí.
Muž v takejto situácii očakáva že manželka sa odsťahuje na najvzialenejšie miesto v byte čo by aj mala spať vo vani, ale ak tak nepraví, diví sa ale asi neprikladá tomu žiadny zvláštny význam.
Čo chlapi neznášajú to sú ufňukané ubolené kôpky nešťastia, to nás z domu vyháňa k tej milenke.

@alaguema To máš 100% pravdu, chlap ktorý je +- doma v posteli spokojný nie je tak náchylní podľahnúť pri každej príležitosti ako my frustrovaní 😉 ale aj tu sa niektorí zatnú a povedia: a just neverný nebudem 😅 . Ja som reagoval na to že tí verní sú len preto lebo nikdy extra príležitosť nedostali. Každý dostane nejakú čo je v jeho očiach extra...

alaguema
18. feb 2017

@emilia25 nie, takto určite netreba uvažovať...že aj tak ma podvedie. Ja ti poviem pravdu - neriešim tieto otázky v sebe. Neuvažujem nad tým, či ma manžel na služobke podvedie. A neuvažujem ani nad tým, aký je verný. Ani ho žiadnym spôsobom v tomto smere neprezentujem v zmysle - on by nikdy neurobil, alebo urobil. Ja neviem, čo raz niekedy kto urobí. Veci sa niekedy tak radikálne menia. Videla som toľko vzťahov, ktoré vyzerali zvonku ako dokonalé, ako padli a on zrazu odchádzal za milenkou a nič s ním nepohlo, ani vlastné deti, ktorým ubližoval. Aký má význam stavať si niekoho na piedestál a vytvára´t si o ňom nejaké predstavy. Milujem ho, sme spolu, užívam si tu a teraz. Proste tieto otázky neriešime. Nikdy sa ho nepýtam otázky typu "podviedol by si ma", alebo podobné hlúposti. Ani nemonitorujem každý jeho krok. Jednoducho, sme spolu, som vďačná a ak by to raz malo byť inak, tak viem, že to ustojím, že som nevložila celé svoje osobné šťastie do jedného človeka. Také to "umieranie" z lásky ja mám dávno za sebou.

nestastna12
autor
18. feb 2017

@alaguema Áno. Ďakujem Ti za povzbudivé slová. Presne si to vystihla. Je to pre mňa ešte veľmi čerstvé, niečo s čím som si myslela, že sa nikdy nestretnem, prišlo ako rana z jasného neba.
Ďakujem Vám za všetky rady. Skúsim si vstúpiť do svedomia a skúsim sa ovládať. Len ma prosím nesúďte. Musím si prejsť touto vyrovnávacou etapou a začať rozmýšľať rozumom a nie len srdcom.

jitka0071
18. feb 2017

@nestastna12 ahoj, neda mi na tvoj problem neodpovedat...tak presne niecím takým som si presla pred 10 rokmi: bola som uz 20r- vydatá, ked som zistila, ze manzel ma milenku, podstatne mladsiu, krajsiu... aj na zaciatku ako sa to prevalilo, tvrdil, ze chce rozvod, bola som uplne na dne, milovala som ho, nevedela co dalej, mali sme tri deti, firmu, dom, ale fakt uplne som sa zosypala... . tak som sla za psychologickou co mi poradí, lebo som si sama nevedela rady, .. tá mi povedala: ked este od vás neodisiel sam, je to znamenie, ze asi len "podlahol" ako chlapi v jeho veku to mávaju..proste ze to sa deje, vela zien sa to napr. ani nedozvie ... . keby ju mal naozaj rád, uz davno nie je s vami.. povedala, . a je uz len na mne, ci chcem ci nie to manzelstvo udrzat, ak nie? tak mam poziadat o rozvod, ak ano? treba urobit niekolko vecí a mozno sa to zvrtne...tak : 1. kozmeticka, kadernícka, proste dat sa dokopy, 2. vobec ale fakt vobec nic nespomínat ohladne rozvodu, a toho co sa stalo...byt milá, príjemná nemusím s ním komunikovat ani nic, ..proste ako by sa nic nestalo.... no poviem ti bola som na tabletkách jasne ze by som to asi nedala... , ale presne ako mi to povedala som sa to snazila dodrzat, som chodila s deckami na vychádzky, do obchodov, no proste som zila ze ako keby sa nic nestalo...jasne ze potajomky som preplakala joj rieky slz.... aleeeeee po asi mesiaci sa stalo presne co predpovedala tá psychologicka,ľady sa zacali lamat, a videla som ze je nieco uplne iné..... proste manzel si uvedomil, co ma doma, rodinu, milujucu manzelku podotýkam celkom v "dobrom stave"🙂)) som pod vplyvom stresov jasne ze schudla, ale kozmetika, kaderník a vizazista spravili svoje a ja som bola uplne ze spokojná lebo aj moje okolie nesetrilo chválami... no ale k veci..takze proste manzel ma poprosil o odpustenie, milenku nechal tam..ako jasne ze nepopriem ze ten pocit vítazstva, lebo ona si bola istá uz ním... . a ja som prezila najkrajsí asi rok v mojom zivote po tomto udobrení, fakt ale... trvá to doteraz je to uz 10 rokov odvtedy a som fakt klop klop stastná ze je to tak... nehovorím, ze zo zaciatku to bolo lahké to nie, lebo ked som mu aj odpustila, stále sa mi vracali spomienky ze co ako ma oklamal, podvadzal a tak...ale .... moja laska bola silnejsia ... týmto ta na nic nenahováram, len som dala príbeh fakt zo zivota pravdivý nastastie s dobrým koncom... ja som sa mu vôbec nevnucovala, len som práve cakala co urobí on... nehovorím ze to je najlepsie riesenie, ale ja som ho mala rada, som bola ochotná mu odpustit tak som preto urobila podla môjho svedomia co sa dalo a teda mne sa to uplne vydarilo... tento rok slávimie 30 r. výrocie...🙂)))

nestastna12
autor
18. feb 2017

@jitka0071 Som šťastná za Teba. Že ste to ustáli. Skúsim si z toho niečo prebrať.

alaguema
18. feb 2017

@oldman50plus to bola nadsázka iba. Každý má príležitosti...veď aj ten s tou upratovačkou ju dostal a má o tom dokonca aj audiovizuálny záznam 😉 Myslela som to tak, že pre niekoho je proste ľahšie ostať verný, lebo tie skutočne extra triedy, ktoré by za to riziko stáli, sa pohybujú inde. A nie je to u muža primárne o fyzickej kráse, to vieme. Rovnako aj niektoré ženy sú verné, lebo chlapi, ktorí by ich chceli, sú proste skôr urážkou ako príležitosťou. A tu to je primárne o fyzickej kráse, to tiež vieme. Ako povedal klasik - žena miluje ušami, muž očami.

djubka
18. feb 2017

Hlupa Melania zo Sever proti juhu...