icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

tt247
18. feb 2017

Urobila som pre teba prieskum a opýtala sa na túto situáciu piatich mužov vo vekovej kategórii 20-50 a tu je výsledok:
-Každý mi povedal, že s milenkou určite spáva a ak tvrdí, že nie, klame ťa
-Každý z nich povedal, že ak by sa ich žena správala tak ako ty, tak by ich určite nedostala späť, pretože najprv by ťa ľutovali, no potom by si im skôr liezla na nervy
-A pri labuti ako symbole vernosti sa dobre nasmiali a skonštatovali, že mal pekne za ušami už vtedy a asi s ňou najskôr spával a až potom sa aj zaľúbil. No a práve vo fáze zaľúbenia ti to už oznámil.
Toľko k môjmu pánskemu prieskumu 🙂

matatono
18. feb 2017

@nestastna12 ja som vydata 12 rokov a myslím si že by to stálo za pokus prinútiť ho žiarliť. Tak aby o tom vedel. Ak vás naozaj ešte ľúbi bude sa toho báť. Určite si ani on nevie predstaviť že by ste bola s niekým iným.

katkati
Autor odpoveď zmazal
katkati
Autor odpoveď zmazal
joannita
18. feb 2017

@katkati co nieje spravodlive, ze mozeme mat kazdy iny nazor? 🙂 alebo ze ludia sa podvadzaju?

katkati
Autor odpoveď zmazal
joannita
18. feb 2017

@katkati kde ich obhajujem a chranim? Pisem len ze za to moze ON nie ona. A ak ony zasiahli do sukromia, tak len preto ze ten cicvor muz im to dovolil!

katkati
Autor odpoveď zmazal
joannita
18. feb 2017

@katkati nerozumiem preco by ich mali poslat za mnou riesit problem 😃
V kazdom pripade, uz nebolo co riesit. Pretoze bol koniec.

persica
Odpoveď bola odstránená
katkati
18. feb 2017

@nestastna12 A aký názor ma na Tvoje submisívne správanie kamoška, ktorej sa zdôveruješ?

katkati
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
18. feb 2017

@nestastna12 chcem sa spýtať, keď píšeš, že za ňou chodí raz za týždeň na celý deň...chodil tak aj predtým, keď si to nevedela?

luzzia
18. feb 2017

@nestastna12 inak k tej labuti ako symbol vernosti, to totizto maju predavacky v predajniach swarovski v zakladnom manuale hovorit zakaznikom, pretoze je to logo, znacka, pribeh, symbol celej znacky swarovski.. cize to z jeho hlavy nieje, to neber ako nejaky romanticky prejav, silnu myslienku, nepripisuj tomu ziadny vyznam. to ti len krasne zopakoval, co pocul, ked to kupoval, lebo sa to celkom hodi a pekne to znie. to len tak mimochodom.

dankabodvanka
18. feb 2017

@natalka13 Milenka mu nebude prať obsr*té spodky, tak prečo by tam išiel 😅 K milenke bude chodiť súložiť a nosiť jej darčeky a žena mu poslúži ako slúžka, upratovačka, opatrovateľka, taxík a matrac v jednom a ešte mu bude hovoriť každý deň ako ho miluje a pchať sa mu do riti😝 Je to nechutné a tá žena stratila posledné zvyšky súdnosti😅

sasa1310
18. feb 2017

@nestastna12 nechcem ti brat ilúzie, ale ten prívesok swarovski s labuťou ti dal len čisto z výčitiek. Toto isté spravil manžel kamoške. Dostala prsteň s diamantom v čase, kedy ju už podvádzal. O pár dní bolo po šťastí. Neskôr jej povedal, že mal neskutočné výčitky

lubkavargova1
18. feb 2017

Nechce sa mi listovat spat..ale kupit privesok s labutou??? Ze symbol lasky a vernosti? No trosku ano, ale labut ma tolko rozumu v tej husacej hlavicke, ze ma len 1 partnera a nelieta z jednej husicky na druhu a spat. Bo keby toto spravil Labutko tak Mama labut mu taku ustipne, ze to nerozchody hoooooodne dlho a aj samotne dive husy a kacky z potoka by sa vyvalili hore bruchom od rehotu a zaby by nakopali bocianov...no nic, nech kvitne vasa laska nebeska a nech to cele dopadne super.

leni81
18. feb 2017

@tt247 myslim si toez ze presne takto nejako to je :(

nestastna12
autor
18. feb 2017

@sasa1310 nie nechodil pred tym, le si volali.

@persica keby islo len onejaku neveru, čisto len sex, tak to prekusnem. No citová nevera je pre mňa najhoršia. Ozaj prajem skoré uzdravenie.l
@katkati moja kamarátka ho mala rada, no keď som jej všetko povedala, zhnusil sa jej. Chce sa s ním porozprávať, no bojí sa, že sa neovládne.

salomke
18. feb 2017

ked mu povieš že môže ísť za nou lebo ti ide len o jeho šťastie a že mu nechceš stáť v ceste tak z nej prestane byť zakázané ovocie.
vaše role sa vymenia.
ona bude tá s ktorou sa aj poháda pri denných bežných veciach a ty môžeš byť tá druhá, ktorá to príjme ale napriek tomu ho budeš mať rada, napriek všetkému chápať, bude sa ti zdôverovať a tú útechu čo našiel v nej následne nájde v tebe.
je to veľmi tažké ale mohol by to byť šach mat

leni81
18. feb 2017

@nestastna12 A preco sa ma s nim porozpravat kamaratka. Neromiem tomu

vladulienka1982
18. feb 2017

@nestastna12
fuuu moja, ani neviem, ci toto budes citat!! 14 stran rad...tak skusim este aj ja. V prvom rade, je mi luto, co sa ti stalo, musi to hrozne boliet....poznam, ten pocit, ked sa clovek ani nedokaze nadychnut...ALE...mala by si v sebe skusit najst este iny pocit...spravodlivy hnev....aj mne sa paci ta predstava, ze by si sa teraz nahodila a robila mu nervy, obehla kadernicku a kozmeticku... a on by si uvedomil, co straca ALE...ak miluje inu, tak bohuzial si myslim, ze mu to co stvaras bude uplne u prdele...v opacnom pripade, ak sa na to nejak chyti a vrati sa...ako s nim chces zit dalej?? toto sa neda vratit, zmazat....skor by sa mi pacilo, keby si pri tom robeni mu nervov naozaj niekoho stretla, niekoho, kto si ta bude vazit....ale na to je priskoro. Ista som si ale uplne jednou vecou, ze by si mu nemala robit handru a cakat ho doma, kym on niekde prasi frajerku, nemala by si mu rozpravat ako ho milujes, pretoze to mu je ocividne jedno..Bud pekna, vyraz niekam von...ale kvôli sebe a sama pre seba, nie aby si ho nasrala......prepac moja, ale je cas sa ODMILOVAT...a to ti pojde lahsie, ked nebudete byvat spolu. Nemozes takto zit a nebude to dobre ani pre vase dieta...deti nie su slepe ani hlupe. Ani ho nebal, nech sa pobali sam, dohodnite si zakladne veci o financiách a dietati a posli ho prec. Bude to trvat, bude to boliet urcite ale raz to prejde, to je dalsia vec ktorou som si ista. SLUBUJEM.....🙂 musis si vazit samu seba, toto , co robis si nazsluzi ziadna ludska bytost, taketo ponizenie... prajem ti hlavne vela sily a nedaj sa!!!!

alex666
18. feb 2017

@chmurkaxy mám úplne totožnú skúsenosť, naši sa rozviedli, keď som mala 24, otec mal milenku a myslel si, že moja mama mu bude naďalej variť a prať a milenka sa bude starať o "iné" veci... fakt, katastrofa, mama sa skoro zrutila, zlepsilo sa to az po rozvode

vercada9
18. feb 2017

@nestastna12 ja mam len otazku...da sa lubit manzelku a zalubit sa zaroven znova? Nieco mi tam nesedi

alaguema
18. feb 2017

@dankabodvanka preboha živého, už prestante s tými spodkami zaprdenými...mne sa z toho dvíha žalúdok. Môj chlap nikdy nedal do koša na prádlo nič, čo by páchlo. Čo to máte doma za zvery? 😎 Veď ponožky aj slipy alebo trencky sa nosia jeden deň, či?

savanas
18. feb 2017

nestastna12, to, čo dokážem povedať, je že je mi najmä, že ti nezávidím vôbec to, čo teraz prežívaš. Iba len to, aby si bola silná a snažila sa urobiť pre svoju ratolesť syna a seba všetko najlepšie, čo je v tvojich silách najlepšie.
Som muž ktorý to vzdal, ukončil som vzťah z exmanželkou z mojej strany. Je len tak sprosté, čudné a ťažké sa s tým zmieriť. Navštevujem psychoterapeutku, pretože zatiaľ neviem lepšie so svojím životom naložiť. Síce to nebolo kvôli milenke, ale kvôli mojej minulosti z detstva.
Páči sa mi, že aj keď máš veľké právo byť nasratá, tak aj tak sa snažíš byť nad vecou. Mate za sebou veľa vzájomne vybojovaných rokov a veľa pekných vzájomných chvíľ, ktoré by sa nemali predsa len tak zahodiť....
Je fér, že ti povedal o jeho novej láske. Ale musím povedať, že by bolo od neho fér, keby mal v tom jasné a už ti nedával žiadne zbytočné šance.
Prosím nehnevaj sa, ale neverí ti úplne, pretože keby si bola jeho najbližšou dušou, tak ti určite vždy povie všetko čo by mohlo ohroziť váš vzťah, a nielen vašu existenciu fungovania rodiny. Vy ženy ste moc bystré osoby na rozdiel od nás mužov a preto si myslím, že si si to správne všimla, keď ste sa povadili v práci a on nevedel hneď argumentovať svoje názory a myslím, že to začal vzdávať po mnohých hádkach.
Dnešná doba nie je ľahká doba, ale ak raz žena začne prevyšovať svojho manžela a prevezme väčšiu časť zodpovednosti za rodinu, tak muž začne byť nepotrebným pre ženu a myslím, že je to našou slabosťou, keď nenájdeme zas pozíciu subjektu alebo potreby byť dôležitý pre manželku dlhšiu dobu kvôli našej neschopnosti, tak príde čas keď je pre muža prijateľnejšie sa zriecť všetkého a nájsť mier a pokoj. Nájdeme si zvyčajne asi inú ženu, ktorá na nás netlačí a dáva nám pocit potreby, a my muži nemusíme sa prať o to kto je lepší, zodpovednejší, múdrejší,...
nestastna12, keď som chodil do manželskej poradne, tak skutočnosťou je, že keď žena podala o rozvod, tak prevažne dokázala odpustiť mužovi, alebo nájsť cestu, ako zachrániť rodinu. Ale keď muž podal žiadosť o rozvod, tak skoro na sto percent prijal koniec a vybral si ľahšiu cestu. Vy ženy ste vytrvalejšie a lepšie v zotrvaní na rozdiel od nás mužov, ktorý sú možno silný, ale nie sú tak vytrvali pri riešení ťažkostí, ktoré nemajú konca.
Tvoj manžel to vzdal a odišiel. Poznám prevažne mužov a veľmi málo žien, ktoré majú svoje manželstvá, ktoré nedokážu ukončiť, pretože nevedia nájsť stopercentnú istotu, či náhodou nezahodia svoju šancu rodiny len kvôli tomu milenke alebo milencovi, ktorí sa raz na nich vykašle, a oni aby náhodou neostali raz sami bez rodiny, bez domova.
nestastna12, ja som utiekol od exmanželky, pretože mal som sprosté detstvo, ktoré som si myslel, že vyliečim vďaka žene, ktorú som si nechal vybrať jednou skupinou ľudí. Bola to chyba a keby som vtedy bol na sto percent presvedčený, že sa do nej nikdy nezaľúbim a nedokážem milovať, tak by som si nikdy nedovolil zbytočne jej vziať 18 rokov manželského života. Máme 7 ročného syna a je mi ľúto, jak sa ho to dotýka, lenže ja som držal vtedy v ruke nôž a chcel ukončiť svoj život v ich neprítomnosti, pretože asi som fakt slaboch a už som nevládal znášať tie ostré ženské slova. Sakra , skoro sa to skončilo tak zlé.
Neobviňujem z tohto zlyhania nikoho, pretože tak ako ja, tak aj moja exmanželka pochádzame z prostredia, kde to nebolo dobré. Vlastne som rád, že táto voľba je najpozitívnejšia z toho všetkého, čo sa mohlo stať, pretože keby vtedy pred odchodom od nej vo mne nevyhrala tá lepšia časť osoby, tak by som asi určite vzal život. Viem o čom hovorím, pretože v detstve som zažil chvíle, keď som sa nekontroloval a skoro som prizabil spolužiaka a keby sa neprebral, tak by mi ta sľúbená polepšovňa sa stala realitou. Vtedy sa stalo viac vecí, ktoré zmenili môj život.

Prepáč nestastna12, nemal som písať tieto zlé vecí, pretože tvoj budúci exmanžel ak sa fakt nerozlučne zaľúbil do jeho novej lásky, tak budem súhlasiť asi najviac so slovami od
vladulienka1982:

"""""fuuu moja, ani neviem, ci toto budeš čítať!! 14 strán rad...tak skúsim ešte aj ja. V prvom rade, je mi ľúto, čo sa ti stalo, musí to hrozne bolieť....poznám, ten pocit, keď sa človek ani nedokáže nadýchnuť...ALE...mala by si v sebe skúsiť nájsť ešte iný pocit...spravodlivý hnev....aj mne sa páči ta predstava, že by si sa teraz nahodila a robila mu nervy, obehla kaderníčku a kozmetičku... a on by si uvedomil, čo stráca.
ALE...ak miluje inú, tak bohužiaľ si myslím, že mu to čo stváraš bude úplne u prdele...v opačnom prípade, ak sa na to nejak chytí a vráti sa...ako s nim chceš žít ďalej?? toto sa nedá vrátiť, zmazať....skôr by sa mi páčilo, keby si pri tom robení mu nervov naozaj niekoho stretla, niekoho, kto si ta bude vážiť....ale na to je priskoro. Istá som si ale úplne jednou vecou, že by si mu nemala robiť handru a čakať ho doma, kým on niekde práši frajerku, nemala by si mu rozprávať ako ho miluješ, pretože to mu je očividne jedno. Buď pekná, vyraz niekam von...ale kvôli sebe a sama pre seba, nie aby si ho nasrala......prepáč moja, ale je čas sa ODMILOVAT...a to ti pôjde ľahšie, keď nebudete bývať spolu. Nemôžeš takto žít a nebude to dobre ani pre vaše dieťa...deti nie sú slepé ani hlúpe. Ani ho nebál, nech sa pobalí sám, dohodnite si základne veci o financiách a dieťati a posli ho preč. Bude to trvať, bude to bolieť určite, ale raz to prejde, to je ďalšia vec, ktorou som si istá. SLUBUJEM.....
Musíš si vážiť samu seba, toto , čo robíš si nezaslúži žiadna ľudská bytosť, takéto poníženie... prajem ti hlavne veľa sily a nedaj sa!!!! “"""

Je to len môj názor a preto ak sa niekoho dotkne hnevom, tak sa vopred ospravedlňujem, prepáčte.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lintu
19. feb 2017

@nestastna12 chápem, že tvojej kamoške na tebe záleží na toľko, že by z dotyčného pána momentálne najradšej asi vymlátila dušu, ale.... toto žiaľ nie je jej boj.... toto je TVOJ boj... teraz záleží na tom, čo urobíš a ako sa zachováš ty.... on je citovo namotkaný na tú druhú... čiže aj keby si za ním poslala armádu kamošiek, ak-tak sa vráti k tebe len z rozumu... to je veľmi chabý dôvod, aby v budúcnosti opäť nepoškuľoval po ďalšej... ver tomu, že činy sú zväčša omnoho účinnejšie ako slová

@alaguema to budú ženy írečitých manuálne ťažkopracujúcich junákov chovaných na tradičnej slovenskej strave :D :D

emilia25
19. feb 2017

On si vlastne tym ze jej to povedal otvoril krasne dvere aby mohol bez vycitiek chodit za nou na cely den.pred tym to nerobil a teraz ked ti to povedal tak uz moze a ty sama mu to dovolujes.este lepsie.

persica
Odpoveď bola odstránená