Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@susu29
5 rokov😔
@novyzivot9 odlahne ti este viac ak na milenku zabudnes...a trosku sa zamysli nad manzelom, lebo on ti slubil vernost a oporu, nie jeho milenka...je to na polemizovanie, ze kto je ten kto ti ublizil viac-on ci jeho milenka. To je len moj názor, neutralny a vseobecny, bez ohladu na to ako a preco to cele u vas prebiehalo
@novyzivot9 ja si myslim, ze ten nadhlad si stale "budujes"....a este to chvilku potrva......
@persica už nie
@obsadenemeno jemu som odpustila,ale nezabudla...niekde treba začať
nešťastnej som len chcela poradiť,že sa to dá prežiť...
v podstate si na to spomeniem raz za mesiac
kedysi raz za minutu
je na mne,ako sa moja hlava s tým vyrovnala...
tak asi tak
@persica nesúhlasím. Človek si predsa nemaže pamäť. Spomenúť si na rôzne veci, ktoré sa stali, je úplne prirodzené, nemusí to znamenať, že sa s tým nevyrovnala. Ide o to, aké emócie tú spomienku sprevádzajú. Neviem posúdiť, čo @novyzivot9 cíti...Taký mierny pocit zadosťučinenia, je celkom normálny podľa mňa. A neškodný. Ak ju aj dnes pri tej spomienke trasie od hnevu, tak sa asi nevyrovnala.
@pimpulka vieš mala som 5 rokov na zamyšlanie nad manželom,upratala som si najskôr vo svojej hlave,vyliala na neho svoj hnev,on na mňa svoj,vyziapali sme si čo sa nám nepáčilo doteraz a začali znovu...aký význam by malo žiť s ním a do smrti v ňom vyvolavať pocit viny...mal by ma radšej?no asi ťažko.Teraz mi dáva pocítiť,že ma potrebuje a ľúbi,
A že to vo svojej hlave hádžem na ňu??
Sedela som vedľa neho,ked mu volala a on ju prosil,nech mu už nevolá...že sedím pri ňom,že už je koniec a telefon zvonil a zvonil a zvonil...a pisala SMS mne...
och....myslíte,že jej nemám právo naložiť? trošku sa pobaviť na jej učet?
ale už je koniec🙂mám pokoj
@persica často to nie je🙂
@obsadenemeno vieš čo.ale asi to bude skôr opatrnosť a nedôvera. Ja som žila šťastne so svojou rodinou a vzali mi absolutne všetky ilúzie....všetky
a možno aj zatrpknutosť...čo ja viem,..musím sa pozerať dopredu a nie dozadu
@novyzivot9 tú fotku by si mala vymazať, ten škodoradostný koment o ovisnutých prsiach je jasným znamením, že sa s touto záležitosťou ešte občas týraš. Keď chceš väčší nadhľad, jednoducho ju zmaž, bude to dobrý posun o krôčik ďalej.
@novyzivot9 presne. Netreba zostat v minulosti, lebo tu nezmenis. Ale buducnost.....ta je len na tebe. 😉
@alaguema
@katkati
@persica
@pimpulka baby pamäť sa nemaže...je to tak
ale kedysi každý podnet v okolí mi smeroval len k tomu ako mi ublížili,oklamali,ponížili...
nedokázala som o tom hovoriť...
hanbila som sa...ja!!!ved ja som nemala za čo...
ale dnes som z toho von,mám upratané...
minimálne v tom,že už mi nemôže ublížiť,lebo už tak bytostne nemilujem...
v láske su dvaja,vždy je jeden díler a jeden závislák....
ja som bola závislák...žila som len pre neho
teraz žijem pre SEBA a svoju rodinu...
@0silvia0 dobre🙂
@novyzivot9 no to s tým dílerom a závislákom je zaujímavá teória...
@novyzivot9 podobne. nerovnocenný vzťah. toľko som žila pre neho, až som zistila, že on žije hlavne pre seba a podľa seba. on žil svoj život a ja jeho život. nakoniec som ja bola tá nemožná, ktorou pohŕdal, lebo bez neho som bola v jeho očiach tá neschopná. a iné ženy obdivoval. niekedy aj rovno predomnou. hlavne tú poslednú, pre ktorú sme skončili. ale malo to konečne aj iný efekt. po troch rokoch, aspoň pre mňa naozaj ťažkých, som sa prebrala z toho, že toto je koniec sveta a neprežijem to, ak ho stratím. a teraz už žijem pre seba a deti. nemôžem povedať, že už nie som zatrpknutá. ešte stále som na to všetko hrozne naštvaná. ale verím, že aj to nakoniec prejde.
verte mi,že na trpkosť mám právo,ja by som si na kravu ani nespomenula,ale velmi cielene mi ubližovala...
baby,ale riešme zakladateľku,potrebuje podporu a povzbudenie,posielam jej srdiečko❤,čaute
@novyzivot9 krásne si to napísala,veľmi rada čítam tvoje myšlienky...cítim to podobne,aj ja sa začínam učiť nebyť závislákom na láske k mužovi...a naozaj to má efekt...je to všetko v našej hlave...nečakať že niekto iný nás urobí šťastnými...je to v našich rukách..
❤drž sa a ďakujem
@danulkaja1 to srdiečko bolo pre teba🙂
@katkati naozaj sa neoplatí zaoberať tou druhou.
s tou poslednou som sa aj dvakrát rozprávala po asi roku aj niečo, čo zapieral, že s ňou niečo má. prejavovala veľké pochopenie. tvrdila, že ona to neiniciuje a že samozrejme to s ním skončí, že už sa to viac nezopakuje a že ona rodinu rozbíjať nechce. normálne som jej uverila, že je taká rozumná a dobrá. taký takt a pochopenie prejavovala. ešte aj po tom prvom raze, čo zas len pokračovali, keď som s ňou hovorila druhý raz, som ešte verila, že ona sa naozaj snaží mu dohovoriť a ukončiť to. máš ju vidieť, ježkove oči. stretávala sa s ním naďalej približne ešte rok a pol. ju zaujímala iba ona sama. a možno sa stretajú doteraz. aj keď on tvrdí, že už nie.
nemám na ňu síce peknej myšlienky, hoci už mi je aspoň natoľko ukradnutá, že ma nezaujíma, či jej to raz karma vráti. kedysi by som jej to želala z celého plného srdca, tak strašne som sa hnevala na nich. teraz iba keď si občas na ňu spomeniem, tak pocítim hnev. ale do pár sekúnd je to preč. mala som aj pár príležitostí jej urobiť zle. ale neurobila som. bolo mi jasné, že by ma viac štvalo, kam som klesla. na to si príliš vážim seba, aby som si svedomie špinila takou ženou ako je ona. sprvu ma to dokonca štvalo, že som to nevyužila, dnes mi je dobre, že si ju nevlečiem so sebou ako spomienku na svoje zákerné podrazy. tú druhú nemá zmysel riešiť. ani na začiatku, ani potom.
@nestastna12 dufam ,ze sa mas lepsie ..zelam ti vela sil a mudrych rozhodnuti.

@obsadenemeno
ano,máte baby pravdu,bola som zatrpknutá nadmieru a nehanbím sa za to, ja sa nemám za čo...
a ten nadhlad som si ťažko vybudovala...verte mi nebolo to ľahké