Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@nestastna12 od začiatku bolo jasné, že spolu spávajú. Vyzerá to tak, že sa pripravuje na rozchod s tebou, už priznal aj mimomanželský sex. Vybaľuje to na teba postupne a pomaličky...Je to kus vola. Čo už spravíš. Treba ho nechať ísť. Drž sa.
No, toto je v princípe veľmi jednoduchý vzorec. V podstate klasika. Kľudne mi daj jeho telefón, môžem mu to vysvetliť aj osobne :D. Robí volovinu, je to románik. Nerob nič. Nesleduj ho, nevypytuj sa. Pre muža je v konečnom sôsledku dôležitá jeho žena. Ale občas mu to dôjde až keď prejde takouto somarinou.
Zazila som.. moj nazor je: uplne najvacsia hlupost je onho bojovat. Tu mozete bojovat len OBAJA za obnovenie vasho vztahu AK ju okamzite necha. Ak ju hned nenecha, bojuj sama o svoj novy zivot. Prajem vela sily.
co mas nove?uz si sa trosku otriasla z toho zleho sna?
@schrodingerpo no takak som dobre citala prispevky a zaratam do toho osobnu skusenost, tak ti poviem, ze klasicky vzorec je trochu opacny, dotycny manzel sa chysta byt exmanzel....😉 a zalozi si novu rodinu, je naozaj mensie percento, kde si muz vypusti gulky a vrati sa kajucne k manzelke, ktora mu velkodusne roztiahne naruc, poplacu si spolu, potrucuju a hajde zivot dalej
@maciatkolulu Ak sa to stalo Tebe, je mi to luto. Nie je to nic prijemne, poznam temnu stranku lasky... Ono je to trosku zlozitejsie. Statisticky sa viac muzov chce vratit nez tych co sa vratit nechcu. Klasicky pribeh o milenke tora dufa v rozvod a nedocka sa.... Vela zavisi aj na reakcii manzelky. Jednoducho (a schematicky - nemam problem o tomm pokecat inde) je to zvacsa chvilkove vzplanutie. Ale vztah sa vytvara casom, nie vzplanutim. Takze, ak manzelka urobi scenu a vyzenie muza, kam pojde? K milenke. Ak nepovie ani slovo, tak bude mat muz sakra velky problem ju opustit. Zaklad je, aj ked je to uplne psycho, nevyhnat ho. Totiz, presne toto ta milenka chce. Ale on nie. On chce mat navarene, upratane etc. Plati to pre obe pohlavia a presne tu chybu som urobil. Preto (aj aj preto ze o tom mam vela teoretickych informacii) viem, o com hovorim. Najhorsia reakcia na to ze ma partner milenku/ca je "vypadni". A najlepsia je "Urobim ti kavu?" Tej kavy sa zda velmi tazko, ale ked ho/ju vyzenies, pojde na kavu... no, tam vedla.
@schrodingerpo "On chce mať upratané, navarené". Možno v osadách, ale muži s trošku vyšším IQ a duševným obzorom ani náhodou takto neuvažujú. Lenivé ženy sice nebodujú ale či je navarené a upratané hrá rolu maximálne "už na mňa tak sere že ani neuprace a nenavarí".
Každý normálny chlap chce sex či má IQ 20 alebo 200,, oslnivý, variabilný, vášnivý a častý, trošku obdivu, pochopenia, porozumenie pre svoje koníčky, záujem o svoje témy. Dokonca aj lásku, hoci časť sa to hanbí priznať (kým ale ten sex je tak veríme že aj láska).
Je veľkým plusom ak je žena dosť inteligentná na to aby sa s ňou dalo rozumne baviť ale tu sme chlapi hodne tolerantní, a obrovským mínusom ak je žena značne inteligentnejšia a chlap aspoň natoľko aby si to uvedomil 🙂
S tým že manželka má oveľa väčšiu šancu ak milenka je dobrodružstvo a vzrušenie súhlasím.
Ak milenka je je dôsledok zlej situácie doma tak zase má oveľa väčšiu šancu milenka (to by manželka musela otočiť o 180°) nech nás akokoľvek rozčuľujú maniere na ktoré nie sme zvyknutí.
Problém pre milenky je že ak chlap nie je debil vždy tvrdí že ide o druhý prípad nezávisle od skutočnosti.
@schrodingerpo to navarene a upratane v dnesnej dobe je taka nepodstatnost, ze sa cudujem ze tuto skutocnost furt niekto vytahuje v diskusiach. Moj muz napr. si vie uvarit aj sam a robi to rad.
@schrodingerpo "Ale on nie. On chce mat navarene, upratane etc. " Sranduješ? V dobre reštaurácií, práčok, robotických vysávačov, kavovarov...Ano, mozno by sa mu trocha znizil standard a musel by si to zabezpecit sam- cize strcit kapsulu do kavovaru, pradlo do pracky, zavolat mamu aby mu ozehlila or sa na zehlenie vyprdnut, zapnut roboticky vysávac, prejst cestu do restiky, k mame, j milenke or strcit polotovar do mikrovlnky alebo spravit cestoviny...Ale toto su veci, ktore zvladne clovek aj s IQ pod hranicou priemeru. Btw ja som zehlila ako 10 rocna, vysavala hadam od 8 rokov, v 12 som vedela uvarit lahsie jedla (cestoviny, puding, strudluz kupeneho cesta, hrncekove kolace na xy sposobov, vajickovu natierku...) a aj rodicom kavu spravit. A to bolo pred hoodne rokmi v dobe klasickej zehlicky a vysavaca, zohrievania vody na kavu v hrnci a podobne. Takze neverim, ze navarene, oprate, ozehlene a upratane je to, co chlapa udrzi vo vztahu ak manzelku nelubi.
@nestastna12 on si chodi raz do tyzdna vyvencit vtaka k svojej 26rocnej vyplnacke citovej prazdnoty a ty sa umaras viziami o zachrane vaseho vztahu a rodiny? Sa preber! On sa k tebe nikdy nevrati ako partner uz len koli tomu, ze si ta nevazi, si pre neho bezcenna. Trapnymi gestami ta drzi v sachu len koli tomu, aby mu zostalo miesto navratu v pripade, ze sa jeho novy vztah rozpadne. Uz nikdy ta nebude milovat a nikdy vas vztah nebude taky ako pred tym...pokial nechces prezit zvysok zivota v pretvarke o tom, ze milujes a si milovana, nelipni na chorom vztahu a cloveku, ktory vsetko hodil za hlavu a miesto toho aby riesil svoju "citovu prazdnotu" s tebou, tak prasi mladu pipku. Ten clovek si nezasluzi akukolvek tvoju snahu o udrzanie rodiny, nebudes s nim uz stastna...
@zltyslonik
Waw, @zltyslonik.
Ja som chameleón. Pre teba som neznámy človek, presnejšie nehodnoverný človek.
Áno, uhádla si, veľa rokov som bol handra. Pozeral som sa na čudné vecí. To všetko má urobilo čudným, skrátka chameleónom.
„Nikdy nevyhovieš každému náraz"
Každý si zvolíme v živote, komu dovolíme sa k nám priblížiť, osloviť ma, alebo pozdraviť.
Ja som ten, ktorý si niekoho zamiluje, s kým chcem tráviť život.
Ale tak veľa rokov som vlastne bol slepý a vlastne som nevedel, kto skutočne chce milovať mňa, kto chce skutočne mi dovoliť s láskou byť v jeho prítomnosti, alebo kto skutočne mi dovolí, aby som ju miloval.
V poslednej dobe sledujem, že môžeme mať rôzne masky. No dá sa naučiť počúvať, rozumieť, vnímať ľudí bez toho, aby používali fyzické ústa.
V tomto prípade virtuálny svet, kde si mnohí myslia, že môžu napísať čokoľvek, keď majú prázdny profil.
Ale ich slová obsahujú skutočné pocity, emócie, myšlienky...., ich skutočne „ja“. A keď kráčam ulicou, a niekto prehovorí, tak vnímam inak.
Vďaka tomu si prečítam skutočne slová, ktoré ich reálnu osobu vystihujú, aj keď píšu o niekom, alebo o niečom.
Čítam ich skutočne ja, ktoré sa neskrýva a ukáže ich skutočnú hodnotu.
Ženy, ktoré sú tú, nepovažujem za sliepky, alebo zúfalky, pretože bol som sám tou handrou. Ja sám som bol bla, bla a bla..., strašný.
Ale dostal som šancu vidieť aj pekné vecí života, pekných ľudí. A najmä moje víly. A je mi ľúto, že moje slová niekoho urážajú. Preto som napísal, že , len som si vedomý svojej nedokonalosti a nebudem ich v tomto blogu provokovať.
Môj vlastný blog neviem napísať, pretože by bol nezaujímavý.
A vlastne túžim byť súčasťou iba tých, ktorý rozumejú mne a ja im.
A @zltyslonik, som zúfalko🙉, ktorého priťahujú iný zúfalý ľudia.
A mám rád aj vegánskú 🥕kuchyňu. Na zumbu nechodím, pretože nemám na to peniaze. Som vidlak, ktorý relaxuje s kladivom🔨, s vŕtačkou alebo multimetrom v ruke, a zavŕši deň večerou🍕🍣🥗🎂🍼a vínom🍹 v záhrade u známych.
A keď si ľahnem do postele, tak si dám slúchadlá, s ktorých znie božská hudba ľudí😇, vďaka ktorým vnímam úžasnosť💎 ľudského tvora.
@zltyslonik daco sa so mnou deje, dala som ti "like" na jeden prispevok..... 😲
ale aj tak nechapem, preco sa musis do kazdeho navazat, ked si myslis ze vsetci tu na fore su hlupe sliepky ci zufalci....co tu vlastne robis ty?
A ano, chapem, aj mna niektore prispevky vytacaju, ale hey, co si budem kazit den? Su to zivoty inych, ako si ich oni ziju, nie je moja starost...... ty to beries tak strasne vazne...... 😍
Áááááúúúúúč, @zltyslonik.
Ty si priam žeravá😈. Idem si dať radšej chladné❄ pivko. Vidím, že sa ešte mám čo učiť.
Si zlatá🌞.
Prajem ti príjemný večer.
@schrodingerpo no nie celkom pravda, lebo co ked ten manzel miluje milenku a uprimne? Co potom, co ked manzelka, bolo to chvilkove pobluznenie, co ked to bolo, lebo mama chce, lebo si to vyzaduje moj, vek, postavenie, co ked.....
Ahojte. Moja situácia je úplne na p... . Vidím a cítim, že môj "úžasný" manžel je do nej hlboko zamilovaný. Myslím, že už sa blíži jeho odchod. Jediné pozitívum tohto celého je, že som sa dala do formy. Schudla som ( hoci som nemala nadváhu), chodím do solárka, kaderníčka, kozmetička, cvičím. Večer chodím po dome v sexi košieľkach a dráždim ho. Povedal mi, že ho veľmi vzrušujem , čo som aj zbadala, že by ma hneď dal, no city sú pre neho viac a nemôže "jej" ublížiť. Ale mne môže. Charakter ako repa.Povedal mi, že sex so mnou bol vždy úžasný. No on je fakt chorý. Navrhol mi, aby som si užila s niekym iným, lebo vie, že mi to chýba. Že vraj by ho to aj vzrušilo. Myslím, že je miestami schizofrenik. So mňou by to bolo už len o sexe, ale s ňou chce ostať. Takže bude asi baliť kufre. Nikdy som neverila, že budem niečo podobné zažívať. Koľkokrát sa pýtam, čo som komu urobila zle, no to už je teraz jedno. On je charakter. "Chorý charakter."
@nestastna12 ja nechapem, preco sa tak ponizujes, ze pred nim chodis v kosielkach......
@nestastna12 fuha. s tymto si zila tolke roky? a dovtedy sa neprejavil? inak ja som tuto temu sledovala od zaciatku a musim napisat, ze to, ako si pisala, ako sa tvaril, aky je strasne verny, tie kecy a vsetko: to robia ti najvacsi nevernici, aby sa na to neprislo. akurat, ze to zvacsa riadne prepisknu. takze by som sa nedivila, keby to robil cely cas za chrbtom.
@nestastna12 on je chory charakter, ale chora si aj ty... Uz naozaj nemas ziadnu sebauctu.
@nestastna12 nehnevaj sa ale mne to pride , ze " chora si uz ty"... uvedomujes si , ze viac klesnut uz nemozes ??? Bojovala si ??? Ok a??? Uz teraz si spokojna ze ta " neda" lebo je verny??? Ako ja neviem, fakt si to neviem predstavit po tom vsetkom, kebyze by ma "dal" tak sa povraciam , ale vazne.
Ty bez neho dokazes zit, len si to nevies priznat ...
@nestastna12 a to o tom jeho "charaktere" som ti pisala uz na zaciatku tejto diskusie.....ved ho tu aj volame "pan Charakter"
Práveže ste to nepochopili. Schválne ho provokujem. Užívam si to. Už by som ho teraz nedala ani ja. To by sa musel ináč zachovať.
@nestastna12 fakt napis o rok ako zijes a ci by si nieco urobila inak... verim tomu ,ze toto blbe obdobie preboli a pohnes sa dalej.
@nestastna12 tak keď vieš, že odchádza, vzchop sa aspoň navonok a neukazuje bolesť. Choď ku psychológovi, vyplac sa kamoškam, ale pred ním už nič. A nenechaj na rúbať drevo (rozumej nech ti nerozpráva o nej). Držím palce!

A ako je na tom autorka?