icon

Môj manžel pol dňa prefajčí

nikita606nns
20. aug 2021

Ahojte ako by ste riešili to keď vás muž vkuse fajčí chcete mu niečo povedať on vyjde von chvíľku je vnútri v byte potom zas vonku a stále. Jedna krabička na deň. Ze to je ešte nič. Pamätám si ze niekedy aj 1 a pol kľudne ma 28.

annamalaga
20. aug 2021

No jed on nebude chcieť prestať donútiť ho nedonútiš. Žiaľ 😞 ináč ide to neskutočne do peňazí.

alaguema
20. aug 2021

@nikita606nns My nefajčíme, takže neviem, ako by som to riešila a či vôbec sa to riešiť dá. Ak fajčil, keď si si ho brala a nevadilo ti to, tak teraz je asi neskoro niečo riešiť. Je dospelý, svojprávny, môže fajčiť aj sedem krabičiek denne, ak sa tak rozhodne.

simona92101
20. aug 2021

@nikita606nns a manzel nepracuje?lebo pochybujem ze by mu v praci povolili stale odbiehat si pofajcit,u nas tuhym fajciarom za to strhali 30 minut z prac.casu.
Druha vec je,ze to ide velmi do penazi..a teda,cas si vie clovek aj krajsie kratit ako neustalym fajcenim

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
20. aug 2021

Ked fajci od zaciatku,tak by ti to nemalo nejako vadit...mozno by sa mohol pokusit to obmedzit alr je to hnusny zlozvyk/navyk a tazko sa mnohym odvyka..

brita7777
20. aug 2021

Neskusal tabak do ust, predava sa to uz aj u nas..proste tlacit nanho, zdravie, peniaze, ak nic, asi by som z takeho vztahu odisla, taketo extremne fajcenie by som nedala.

jana_eyre_2
20. aug 2021

Môj manžel fajčil od 15r do 29tky.. a vieš čo ho donútilo prestat? To že sme žili v jednej domácnosti s 3r neterkou čo mala 4te štádium rakoviny, videli sme všetku tú bolesť.. dievčatka, jej rodičov a brata.. že videl tu krehkosť života.. šli spolu so svagrom na biorezonanciu, podľa mňa biorenancia bola len nakopnutie, ale prestali fajčiť obaja.. švagor sa k tomu neskôr vrátil, ale môj muž už čoskoro 11r úspešne nefajčí a ja som veľmi hrdá na neho..