icon

Môj manžel zarába menej ako priemer

21. nov 2025

Toto je len taky vykrik do tmy. Moj muz nie je vobec ambiciozny, ma obyc pracu vo fabrike, zaraba priemerne, na BA asi podpriemerne. Ja tiez nie som moc priebojna takze mu v podstate nemam co vycitat :D , ale zarabam viac ako on a citim tlak ze sa musim snazit aspon ja doniest viac penazi hlavne ked vsetko zdrazuje. Vacsina kamaratok ma muzov IT, manazment atd tak jasne ze sa clovek niekedy porovnava. Je tu niekto kto to ma podobne?

Strana
z11
subartic
4. dec 2025
@vlado19822

@subartic Neviem kde bývaš ,či si dom stavala ,či bývaš v podnájme či ide ,ja keď som staval syn bol malý a predstav si že mne žena pomáhala aj betonovat aj s furikom aj na drevo sme spolu chodili aj na kamene do základov a predstav si že sa jej nič nestalo ani hej ruky neopadli ,no hold niekto rodí , niekto robí ,tým nehovorím že som dával nosiť 50 kg vrecká cementu ale napríklad do miešačky hádzala ,podávala my tehly atď a čo ,či žena je do vytriny ? A hold mne nemal kto pomôcť ,ja som tam skoro vyplul dušu ,takže viem o čom to je

@vlado19822 to som presne čakala že napíšeš, hold niekto robí a niekto rodí . Ja mám toľko odrobené čo tvoja žena mať nikdy nebude za celý svoj život a to som nemusela furikovať a ani betónovať, 18 nástky sú mi nie cudzie a materská viac menej neexistovala lebo som pracovala aj s deťmi pri sebe. Ťažká práca na stavbe nie je práca pre ženu a to že si to svojej žene dovolil je už len tvoja vec. A to sme rekonštruvali byt, , stavali dom a znova rekonštruovali dom . Reagovať nemusíš , nie som na to už zvedavá .

vlado19822
Autor odpoveď zmazal
subartic
4. dec 2025
@vlado19822
Odpoveď bola zmazaná

@vlado19822 počúvaj ty mentálny atlét , ja 25 rokov podnikám, som sama sebe pánom . Nikomu sa nespovedám s OČR , PN ( na ktorej som bola raz ). Pracovala som s deťmi , moja najstaršie dcéra mám 31 rokov, a najmladší syn 8 rokov. Než niečo napíšeš tak aj porozmýšľaj čo za sprostosti trepeš. 1300 eur je málo a môžeš sa aj na hlavu postaviť. Ty už trepeš také sprostosti že nevieš kde je sever, najprv som bola 40 tnička, bezdentá a tlstá , potom len rodím a nerobím a zas ďalší skvost.

martin96321
4. dec 2025
@subartic

@martin96321 ja takto fungujem . Som emancipovaná matka 5 ( 6 porodených ) detí . Takže zo všetkého mám niečo .

@subartic Tomu sa slusne povie ze je niekto vychcany))

vlado19822
Dnes o 08:21
@subartic

@vlado19822 počúvaj ty mentálny atlét , ja 25 rokov podnikám, som sama sebe pánom . Nikomu sa nespovedám s OČR , PN ( na ktorej som bola raz ). Pracovala som s deťmi , moja najstaršie dcéra mám 31 rokov, a najmladší syn 8 rokov. Než niečo napíšeš tak aj porozmýšľaj čo za sprostosti trepeš. 1300 eur je málo a môžeš sa aj na hlavu postaviť. Ty už trepeš také sprostosti že nevieš kde je sever, najprv som bola 40 tnička, bezdentá a tlstá , potom len rodím a nerobím a zas ďalší skvost.

Taká ako ty ma nedokáže urazit

subartic
Dnes o 08:22
@vlado19822

Taká ako ty ma nedokáže urazit

@vlado19822 prosím ťa už mlč. Nič normálne z teba už nevychádza.

vlado19822
Dnes o 08:29
@subartic

@vlado19822 prosím ťa už mlč. Nič normálne z teba už nevychádza.

@subartic ako čo odpovedas ,tam si podnikaj ty podnikateľka a neotravuj

zuzana76
Dnes o 08:50
@vlado19822

@oblecenie99 lenže sú ľudia čo proste na začiatku povedia čo chcú a nič viac ,ja mám švagra ktorý od samého začiatku hovoril že do domu nepôjde bývať ,žena ho stále tlačila až si našiel druhu a ženu opustil aj s troma deťmi

@vlado19822 ta zena sa s nim mala rozviest uz na zaciatku, mali uplne ine predstavy o zivote. Ona potrebovala niekoho ambicioznejsieho, jej hlupost bola, ze s nim mala 3 deti. Uz na zaciatku mala odist.

zuzana76
Dnes o 08:57
@vlado19822

@subartic Neviem kde bývaš ,či si dom stavala ,či bývaš v podnájme či ide ,ja keď som staval syn bol malý a predstav si že mne žena pomáhala aj betonovat aj s furikom aj na drevo sme spolu chodili aj na kamene do základov a predstav si že sa jej nič nestalo ani hej ruky neopadli ,no hold niekto rodí , niekto robí ,tým nehovorím že som dával nosiť 50 kg vrecká cementu ale napríklad do miešačky hádzala ,podávala my tehly atď a čo ,či žena je do vytriny ? A hold mne nemal kto pomôcť ,ja som tam skoro vyplul dušu ,takže viem o čom to je

@vlado19822 my sme dom stavali a takmer vsetko nam robila firma, manzel dotukol mensie veci - kamery, stlpiky na plot, zahradny domcek, take, ktore ho bavili. Ja som nerobila na stavbe nic. Ale moj muz nemal kedy stavat svojpomocne. Aj zahradu sme si dali urobit. My sme to riesili takto, nemali sme cas a energiu robit taketo veci sami. Svojpomocne stavaju ludia, co mozno aj maju niekoho, kto im pomoze. A neviem si predstavit stavat niekolko rokov, kym sa nastahujem. Aj tie nase dva roky boli pre mna dost.

vlado19822
Dnes o 08:58
@zuzana76

@vlado19822 my sme dom stavali a takmer vsetko nam robila firma, manzel dotukol mensie veci - kamery, stlpiky na plot, zahradny domcek, take, ktore ho bavili. Ja som nerobila na stavbe nic. Ale moj muz nemal kedy stavat svojpomocne. Aj zahradu sme si dali urobit. My sme to riesili takto, nemali sme cas a energiu robit taketo veci sami. Svojpomocne stavaju ludia, co mozno aj maju niekoho, kto im pomoze. A neviem si predstavit stavat niekolko rokov, kym sa nastahujem. Aj tie nase dva roky boli pre mna dost.

@zuzana76 veď to je v poriadku keď na to nemá čas alebo to nevie ok ,veď to je normálna vec ale nie sa hrať na niečo iné

zuzana76
Dnes o 09:03
@vlado19822

@zuzana76 veď to je v poriadku keď na to nemá čas alebo to nevie ok ,veď to je normálna vec ale nie sa hrať na niečo iné

@vlado19822 on to vie, ma stavebnu, ale roky nepustia, mal po 40-tke, praveze je velmi sikovny. Ale aj tie drobnosti nas stali dost casu.

vlado19822
Dnes o 09:04
@zuzana76

@zuzana76 ja som staval 2 roky ,rok príprava a mám 3 poschodový dom teda pivnice a dve podlažia a či už vyše kto tomu veriť či nie ,na hrubú stavbu sme boli traja a dorabal som si už sám samozrejme elektrinu a voda kúrenie to my robili kamaráti to neviem po pravde

vlado19822
Dnes o 09:04
@zuzana76

@vlado19822 on to vie, ma stavebnu, ale roky nepustia, mal po 40-tke, praveze je velmi sikovny. Ale aj tie drobnosti nas stali dost casu.

@zuzana76 tak to áno ja som mal 25 keď som staval jasné že s pribúdajúcim vekom to už tak nejde

zuzana76
Dnes o 09:06
@vlado19822

@vlado19822 ja som pisala z mojho pohladu, ja by som na stavbe asi nemakala, mlada som mala 45 kg, takze som ledva uniesla sama seba 😂

zuzana76
Dnes o 09:08
@vlado19822

@zuzana76 ja som staval 2 roky ,rok príprava a mám 3 poschodový dom teda pivnice a dve podlažia a či už vyše kto tomu veriť či nie ,na hrubú stavbu sme boli traja a dorabal som si už sám samozrejme elektrinu a voda kúrenie to my robili kamaráti to neviem po pravde

@vlado19822 a kedy si chodil do prace a kedy staval? Moj muz odchadza o 7:00 rano a pride o 18:00, tam uz nie je priestor na nejaku pracu velmi a vikendy to je malo, dovolenku si obcas vezme par dni

vlado19822
Dnes o 09:10
@zuzana76

@vlado19822 a kedy si chodil do prace a kedy staval? Moj muz odchadza o 7:00 rano a pride o 18:00, tam uz nie je priestor na nejaku pracu velmi a vikendy to je malo, dovolenku si obcas vezme par dni

@zuzana76 ja som robil vtedy 12 tky nepretržite to znamená ranná 12 ,nočná 12 a dva dni doma ale nebola to sranda

vlado19822
Dnes o 09:12
@zuzana76

@vlado19822 ja som pisala z mojho pohladu, ja by som na stavbe asi nemakala, mlada som mala 45 kg, takze som ledva uniesla sama seba 😂

@zuzana76 mne žena pomáhala ale nie zas nosiť vrecia cementu ale niečo podržať ,upratať ,aj do miešačky my pomáhala ale nenútil som ju sama chcela ,videka že mám toho dosť

Strana
z11