icon

Môj muž je klamár

jajamija123
26. sep 2020

Ahojte. Chcela by som počuť vás názor na moju situáciu.
S manželom sme manželia niečo vyše roka. Mame 20mesacneho syna. Asi pól roka chodieval stále večer preč. Pracuje v stavebníctve takze mi zvykol hovoriť, že ide tam a tam. Bolo mi to cudne, ale verila som mu. Minuly mesiac som ho ale vymakla, že sa stretáva s jedným chlapom, ktorý predáva drogy. Nasľuboval hory doly, že už s ním nebude viac v kontakte, že mu len pomohol v niečom. Potom ale som prišla na to, že má znova oklamal, videla som výpis hovorov a ten má šokoval. Každý deň s ním volal viac krat. Aj po nociach keď bol preč. Samozrejme, že zapiera že išlo o robotu, ale ja už som sa medzi časom dozvedela, že moj muž futuje. Priznať sa ale nechce. Aj test som mu spravila, no bol negatívny. Ja ale na 100% viem, že klame. Povedali mi to aj jeho kampani. Neviem čo mám robiť. Proste sa neviem preniesť cez to. Stále na to myslím, čo až bude pokračovať, idem sa zblázniť z toho. A to že sa mi ešte vysmial do ksichtu lebo nemám žiadny dokaz. Čo by ste robili vy keby ste boli na mojom mieste? Ďakujem za odpoved a za možnosť sa vyrozprávať

janinah
26. sep 2020

x krát denne a po nociach sa telefonuje s milencom,nie s drogovým dílerom.....v záujme dieťaťa by som okamžite riešila majetok a bývanie,aby si neostala pod mostom....ak sú svokrovci normálni,tak rozprávaj aj s nimi

kikusha2212
26. sep 2020

@rebekamarcusko prepac, tak to som netusila. Myslela som, ze je to praveze opacne a tie tvrde su v tele este dlhsie. Ale asi by si mala namatkovo zoparkrat zopakovat tie testy a az potom tomu skutocne verit. Nie len preto, ze kamarati povedali..asi nevies kolko kamaratov toho povie vela aby naschval ublizili. A este ked sa jedna o ludi co sami niesu cisty, tak ani nemusia vediet co je realita...

rebekamarcusko
26. sep 2020

@kikusha2212 no ved urcite najlepsie bude, ked nakupi viac testov a hned ako sa jej bude zdat na nom nieco nezvycajne, hned ten test urobit. Potom uz z toho nevykluckuje. Aspon tri krat do tyzdna by som test urobila obden.

rebekamarcusko
26. sep 2020

@kikusha2212 je urcite pravda, ze ludia su zavistlivi, zakerni a fetaci radi intriguju. Ale bez vetra sa ani listok nepohne, ciue nieco oravdy na tom bude. A podla mna normalny clovek nebyva po nociach hore a neflaka sa, ale mal by spat. Vsetko co pise je naznak toho, ze fetuje piko.

lyci
26. sep 2020

@jajamija123 my mame v blizkej rodine jedneho, aj ked sme mu nasli veci zapieral, aj ked to potvrdil blizky kamarat zapieral, a aj teraz po rokoch, ked uz nefetuje a ma 2 deti stale zapiera, ze fetoval

whatever1
26. sep 2020

@kikusha2212 Pozri si autorkin komentár z 9:07. Volal s kamarátom a povedal mu ze "skoro na všetko prišla". Evidentne niečo tají a klame...

kikusha2212
26. sep 2020

@whatever1
@rebekamarcusko uznavam, spravila som chybu. Mala som nespravne informacie. Ale baby ako vazne, neverit vlastnemu muzovi, ale verit kamaratom fetakom? Dat odpocuvanie manzelovi? Mne sa zda akokeby len hladala dovod na rozvod, silou mocou hladat dokaz. Mozno sa mylim... Viem, ze toto je v poslednej dobe tak rozsirene a oblubene a aj na ukor rodin.. No nema ziadny dokaz proti nemu len reci inych fetakov...

soldi
26. sep 2020

@kikusha2212 ked niekto fetuje, tak sa mu neda verit vobec a v nicom. ale keby ozaj bral pervitin, tam by boli aj ine priznaky.

@jajamija123 typicke priznaky pri pervitine su:
rychla rec a pohyby, taka celkova nabudenost, nespavost, clovek neciti hlad ani smad, byva paranoidny, presvedceny ze on vie vsetko najlepsie, podrazdenost, niekedy agresivita, ale najocividnejsie je prave to chudnutie, nespavost a rychle pohyby.

jajamija123
autor
26. sep 2020

@lyci mne je už jasne že sa neprizná. Ach som dopadla.
@whatever1 Však toto. Ktovie o čom všetkom ešte neviem. Nuž, asi bude najlepšie keď mu dám na vyber. Aj keď si myslím že na liečenie nepojde, lebo by sa tým pádom priznal. Takze má čaká rozvod. Najviac mi je malého ľúto, lebo ho má strašne rad. Stále sa pýta na neho. Aj keď je ešte maly. Teraz som ešte do školy nepustila, chcem si splniť sen a do toho toto. Ale tak nejako bolo, nejako bude. Ďakujem za všetky rady dievčatá. Vážim si to

arianna25
26. sep 2020

Presne tak ako je uz spomenute, pomoz mu nejak na to liecenie. Popripade priebezne mu rob test kym ho nebachytas s latkami v krvi lebo dovtedy sa ti bude smiat. Ak to vyjde bude musiet s pravdou von.
Samozrejme si aj sleduj predmety a sperky v domacnosti, peniaze a ucty.
Ked mu nepomozes, a to ta obdivujem kedze mate male dieta a mas sa co obracat okolo domacnosti, tak to manzelstvo ukonc do niekolkych mesiacov.
Ty budes vediet ze si spravila maximum. Zelam aby sa z toho dostal a mohli ste dalej zit pekne, ale musi chciet a potom poctivo abstinovat.
Ale xx rokov sa nenechavaj vytrapit. Drobec ta potrebuje.
Moze sa stat, ze tolko bude zapierat, ze este pred rodicmi bude mat snahu urobit z teba stihacku, ze ti udrelo materstvo do hlavy, bla bla. Nedaj sa vykolajit.
Kazdy urobi niekedy chybu, ale ked sa vzijem do tvojej koze, len koli drobcovi by som dala tomu sancu. Ale nie dlho. Bud alebo. A doma na riti bude s rodinou a nie po veceroch dulovat.
Dlho to ale netoleruj to jeho vyzuvanie sa z problemu. Ty si urc hranicu, alebo bejaky priblizny datum, dokedy to unesies. Musis mysliet na seba a drobca, aby to nebolo na teba prilis. Musis byt silna.
Ked to nepojde, tak bohuzial, budete musiet ist od seba aby si seba a drobca chranila.

bluka2
26. sep 2020

Tak či onak, chýba vám v tom manželstve základ a to dôvera, takže neviem, aký to má zmysel ďalej ťahať. Okrem iného...

jajamija123
autor
26. sep 2020

@arianna25 kamarátky mi radia, aby som to teraz nechala tak a pockala aspoň 2-3 mesiace, nehovorila o tom a potom ho mám skontrolovať testom. Ale ja neviem či to dokážem. Vlastne ja už ani neviem čo chcem, viem že by mi asi bolo samej lepšie ale zároveň chcem byt aj s ním. Toto sa vo mne bije. Preto som chcela aj vaše názory vedieť. Asi som už zrelá na psychiatriu. Teraz som začala na zdravotnú chodiť, potrebujem sa sústrediť aj na školu, fakt si neviem dať rady a upratať v tej mojej hlave. Nebola som pripravená na takúto situáciu a zrejme som slabá osobnosť keď si neviem určiť hranice a dať si život do poriadku. A z toho mi je ozaj smutno

evica01
26. sep 2020

Akoze na co cakas? Na to, aby si mu povedala "ja som to vedela!".
Chvalabohu si na to prisla relativne zavcasu. Nevyniesol este nic z domu (tv, zlato, bicykel...).
Vidis, ze ma nieco s drogami (cokolvek), kamosi sa s typkom co predava drogy, v noci odchadza ktoviekam a ty furt rozmyslas ako spravit tak aby si vyhrala.
Okamzite hned v pondelok podavaj ziadost o rozvod a utekaaaaaj.
Tebe nestaci, ze toto riesis? Ze davas vlastnemu muzovi test na drogy, sledujes vypis hovorov, rozoberas si to v hlave zhora zdola... Kasli uz na to. Toto nezachranis aj ked sa poskladas.

rebekamarcusko
26. sep 2020

@bluka2 neviem ci poznas fetakov, ale tym ludom sa doverovat jednoducho neda. Aj ked clovek chce, verit, ten fetak mu da vzdy dovod na to aby neveril..

bluka2
26. sep 2020

@rebekamarcusko chapem, že sa nedá veriť fetakom. Nehovorím, že mu má dôverovať...

rebekamarcusko
26. sep 2020

@bluka2 no tak urcite nala dovod na to aby mu nedoverovala. Urcite to nebolo bez dovodu.

lilien239
Autor odpoveď zmazal
jajamija123
autor
26. sep 2020

@lilien239 pisala som ss

cacianka
26. sep 2020

Aj ja som si vsimla tu poznámku "skoro na vsetko prišla".
Tazko radiť. Moč mal sice čistý, ale nieco je v pozadi, niečo nie velmi čisté. Uz vie ze ho riesis, stíhaš.tak si dava pozor a maskuje co sa da.
Tak sa stiahni, tvar sa že si sa zamerala na školu(ak som správne pochopila že si zacala študovať), ale uplne inkognito ho pozoruj.ale pozoruj všetko.preklepni vsetky dokumenty, nejako to nenápadne navleč, ze archivuješ, upratuješ - lebo kolegyni zmizli € z účtu, nejaky pochybny výber v Poľsku kde v živote nebola, ale po par tyzdnoch to banka vyriesila ...., niekto z kolegov dostal upomienku na pokutu, ci dokonca exekuciu ze cestoval mhd na čierno, ale našťastie mal odlozenu potvrdenku o platbe..., pride k vám tvoja kamoska a spomenie nejaku historku o nezaplatenom poplatku za poistenie, smeti, plyn, tak vsetky vypisy z banky, (ak by sa vyhovaral, daju sa vytiahnut za poplatok z archivu banky)
niekto volá a pocas rozhovoru spomenie ze babke zvrzali dôchodok takze musí patrat po vsetkych pracovných zmluvách, platove dekrety, žiadať byvalych zamestnavatelov o potvrdenia, hladat v pivnici vyplatne pasky, zhanat byvalych kolegov aby potvrdili jej pracovisko.
takze sa trochu zahrajte na herečky, máš zaklad aby si mohla fabulovat ze davas do poriadku vsetky vaše papiere.ale to by si mala urobit aj tak aby ste mali pred sebou čistý stôl aby ste vedeli o svojich zdravotnych pracovnych a ekonomických podkladoch.tak ako sa pri sobasi hovori formulka ze navzajom poznate svoj zdravotny stav...tak by ste mali poznat aj to ostatné.
Aky dôvod do prcic má, aby po nociach behal po vonku ?! Čo je pekár, sbs, vodic mhd ?! Nepoviem raz za mesiac vyrazit s partiou, raz za týždeň nejaky šport podvečer/večer,
ale v noci ?!
Stopnut slusnym rozhovorom.
Uz ked takto blikaju vystrazne znamenia tak prelustrujem vsetko, aj PC mobil osobne veci, vsetky kúty v byte, medzierky, vsetko do detailu detailoviteho.fakt kusok po kusku.
Mozno prehanam
Ano má byt dovera medzi partnermi, ale ak ju niekto naštrbi, a tu to fest smrdí , tak preveriť. Uz vela vztahov zahucalo bez dovery, ale este viac s "doverou".
Moj nazor a rady, nápady, inspuracie, len na tebe zalezi co pouzijes, ako a kedy. Po mojich skúsenostiach by som to urobila.aj detektivnu kancelariu...

vilma7
26. sep 2020

Každopádne v niečom prsty má... keďže peniaze nepribúdajú, ale miznú, určite v niečom lieta. Ty ho poznáš najlepšie a intuitícia asi neklame.
Nevidím dôvod aby sa naťahoval s feťákmi, keby od nich niečo nebral. To predsa nedáva logiku. Lenže čo s tým, keď sa nechce priznať ? Fakt ťažko poradiť.
Sledovať, sledovať, pozorovať či na ňom nejaké zmeny nevidíš. Určite si aj on bude dávať lepší pozor na to čo robí a ak by sa mi ešte do xichtu rehotal, dala by som ho po nociach sledovať. A potom by ho smiech veru prešiel.
Jasne mu povedz že ak s tým neprestane a tebe sa tvoja predtucha potvrdí, sa okamžite rozvádzaš.

jajamija123
autor
26. sep 2020

@cacianka
@vilma7 mate pravdu. On sa stále na robotu vyhovára. Pretože u toho bol robiť. To mám overené v tom má neklamal. Ale zase mám overené aj to že bral drogy. Tam ale bola výhovorka že pre kamaráta. Nič, asi naozaj budem nenapadne snorit aby si myslel že má už pokoj odomna. A popremyslam aj o detektívovi až sa situácia začne opakovať.
Toto mi on povedal. Aby sme uzavreli dohodu. Že ak ešte raz budem o ňom niečo zle počuť tak že odíde sám. Ale takáto pesnička tu už bola. Preto neviem či ešte dať šancu. Ale asi to takto urobím ako píšete baby. Dakujem

vilma7
26. sep 2020

@jajamija123 a teraz ostáva po večeroch doma? Keď bude frflať že ide niečo riešiť ohľadom práce, tak by som mu povedala nech si to rieši cez deň...a hlavne nech teda financie začnú pribúdať, keď má toľko roboty!!
Len kedy to berie? Ak berie..v práci? Ak poznáš kolegov, poprosila by som ich nech dajú avizo ak sa im tvoj manžel nebude zdať, hodila by som to na úbytok váhy , že asi má zdrav.problemy a teba nechce zaťažovať...proste zahrať herečku.
Ja mám tiež suseda, vypadá sympatický, má syna asi 8r. Iba keď jedného dňa išiel s ním nejaký týpek do bytu, dostal od neho nakladačku...a mládenec pekne vyšiel pred dom, kde ho čakal černoch.
Neboj, on sa raz prezradí. A hlavne od neho pýtaj peniaze... že potrebuješ na to, alebo hento...

mimkao
26. sep 2020

@jajamija123 Keď si dal robiť testy a boli negatívne, tak ich asi sám neberie.
V krvi totižto ostávajú 4 mesiace stopy po užívaní.

jajamija123
autor
26. sep 2020

@mimkao boli to testy z mocu ale ani v krvi tak dlho tieto latky neostávajú. Toto sú mylne info. Mám to už zistene

jajamija123
autor
26. sep 2020

@vilma7 všetko toto som skúšala.. ale menil prácu, takze potreboval si pokúsiť náradie, auto do ktorého musí stále peniaze dávať a bla bla.. hlavne že byt za dva mesiace nebol vyplatený. Nuž, kolegovia mi nepomôžu lebo im to povedal a smiala sa na tom. Samozrejme že zo mna spravil sprostanu. Ale to mi je jedno. Ti nech si myslia čo chcú. Len tadeto cesta nevedie. Budem to musieť inak vyspehovat.

deti95060810
26. sep 2020

pozorovala ďálej... ale prečo by volal niekomu kto mu predáva drogy aj v noci a dokonca viac krát? nebude tam nejaký iný vzťah? nebude mať s daným mužom vzťah milenecký? alebo čo ich môže spájať ?

jajamija123
autor
26. sep 2020

@deti95060810 pochybujem. Tu je ešte jedna vec. Ten díler je bývalý mojej sestry a on ju stále špehuje a chcel od môjho informácie. Myslím si že mu aj moj donášal čo robí a tak. To si nemyslím že by mali spolu niečo. Ale napadlo to aj mne sa priznám

jajamija123
autor
26. sep 2020

@vilma7 a áno, teraz seká dobrotu a večer je doma. Zrazu nemusí ísť nič riešiť

cacianka
26. sep 2020

@jajamija123 pytaj blocky za vsetko, a uplne normalne zacni viesť domace uctovnictvo.
Platové zmluvy a dekrety oboch, vyplatne pásky vsetky blocky faktúry a neexistuje ze sa stratia.vsetky prijmy prísne spolu ste rodina tak ziadne oddelene účty, dohodnite presnu sumu vreckove na mesiac
Musi to sedieť, no dobre nemusi na cent, lebo vsak tam kava za 1.50, zmrzka za 2, noviny.ale to nemôže byť rozdiel . potrebujes mat prehlad kolko miniete na drogeriu, kolko jedlo, kolko su poplatky za byvanie. Uz si nieco vymysli preco to robíš. Napr.podozrenie ze vela alebo drahe jedlo, vela vody.chces ušetriť na dovolenku, na väčší byt, šetriť dieťaťu tak hladas zdroje.alebo zistit ze auto ma velku spotrebu, naklady na opravy tak vymenit.
Spotrebice vela zeru - tak chces vymeniť.obmedzit.
Pre istotu ti radim ofot si vsetky najmä jeho papiere, vyplaty, dekrety, jeho prijmy, odkladaj si bokom hotovost na fakt bezpečné miesto hoc aj mimo bytu.keby nedajboze sa podozrenia potvrdili aby si mala tajnu rezervu na novy zivot.lebo ak by sa cosi stalo, aby on nerozfrckal aj gate, dlhy na vsetky strany a sto rokov, ty odides s holou r.tou a este ta budu obhanat exekutori aj hrubokrki.aj keby si sudne dosiahla vyzivne nebude mat z coho a môže robit problemy...a ty s babom budete zut suche rožky.
Ak sa nepotvrdia tak obcas trochu vytiahni aha prekvapenie usetrila som tak sa podme dohodnut co si za to doprajeme.
Ziadne vylety vecer/v noci.daj mu povinnosti, najma venovať sa dietatu, varovať aj keby spi, lebo ty mas pracu v kuchyni, do skoly, vracias, seklo ta v krížoch a obcas rande s kamoskami.aj keby ste len u vas sedeli.a kazdy týždeň striedavo u jednej pokec nech strazi.aj ucit sa budes chodiť , seminarky referaty robiť.... Rozumies mi ?😇
Velmi ti drzim palce aby to bolo iba zlé obdobie, nepodložené obavy, prehnane podozrenia.len sa neprezrad , vydrž a tvar sa v pohode, aby nemal ani tusenie.radsej si frustraciu vyzur a vyplač osamote.uvidis ze to pojde.
Ja som mala tiez viac preverovat, neskoncila by som tak ako som.vyse 16 r.po rozvode mam existencne problemy s minibytom kvoli ex a jeho bachorkam ako u tvojho.
Drz sa

rebekamarcusko
26. sep 2020

@mimkao v krvi to je este menejako v moci. Tiez som mala tieto klamlive info.