icon

Môj muž je závislý na automatoch

25. júl 2023

Chcela som sa vás spýtať čo mám robiť.
Mame 4mesacnu dcérku a môj muž je závislí na automatoch klame mi ze to nerobí ale dotvrdil mi to aj jeho brat a keď sme mali vážnu debatu tak po skoro pol roku mi to povedal dohodli sme sa ze keď už tak za free spiny a určitě nie žiadne vklady lebo peniaze potrebujeme.. Dneska ráno mal mobil vedľa mňa spal a prišlo mu tam upozornenie ze mu odišli peniaze za hazart a 3 krát po sebe len iný čas dneska. Vždy keď som sa ho na to spýtala predtým alebo aj keby sa spýtam teraz tak mi odpovie ze to nie on ale jeho brat akurát ze jeho brat mi sam po tom dlhom čase povedľa ze áno je to pravda co hovorím ze on ho už nebude obranovat lebo už je to dlho a ma dieťa rodinu.. Neviem co amm robiť sľúbil mi na bábo že prestane...

Strana
z2
ahhola
25. júl 2023

melanta nespíme spolu odkedy máme malú. Lenže ja nemám peniaze na nájom. To platí on. Nemám z čoho platiť nič ani ♦️materskú nemám♦️ lebo som nerobila..

0Odpovedz
AUTOR

Dnes o 13:39
@alickapusinka niesme zobraty.. Najhoršie je ze ho milujem a keď som pri ňom tak to nerobí lebo vie co by nasledovalo vždy to robí poza môj chrbát a sľúbil mi ze keď budu peniaze tak pôjde psychologovy

Moja, keď romky majú 3 deti do 18... z čoho žijú? Zdvihni hnilu rit na upsvar a chod sa informovať. Platí ti niekto odvody, nič si neriešila, si v pohode, len free spiny ta trápia?
Ak nepochodiš s materskou, (aha vlastne ty neberieš 6 mesiacov 90% platu,to myslíš, ale máš nejakých 300 €?)... daj dieťa niekomu z rodiny a ťahaj pracovať, ved ty si chudobka a makaj, pokým sa nezmôžeš aspoň na garsónku. Hento gemblerske tela ti všetko zgembli do bezodnej jamy, ani s nim nerátaj do budúcna. Už to s nim len z kopca pôjde....

autor
25. júl 2023

@lubkavargova1 finančné transakcie sú pod kont. Na nájom dává peniaze mne a cezo mňa to ide sukromnikovy

autor
25. júl 2023

@ahhola nemám komu dať malu. Ja nemám materaku zatiaľ nič ale mala by som dostávať rodičovské

autor
25. júl 2023

@ahhola rada by som išla robiť lenže mama je chorá a aj tak robi otec sa ani o mňa nestaral babka je už stará

ahhola
25. júl 2023

Mala by si dostávať.... Už si pre to niečo urobila, keď ma mala 4 mesiace, 4 dávky ti nechýbajú? Chod na upsvar hneď zajtra!!!! , to neexistuje, aby si bola bez peňazí. Máš aspoň prídavky na deti/dieťa, dúfam.

alickapusinka
25. júl 2023

Však RP príspevok TI budú vyplácať .Na nič nemaj výhovorku a treba ísť na úrad si vybaviť. Ak tvoja mama je chorá popri RP sa dá brať opatrovateľské na chorú maminu. Všetko sa dá len treba chcieť a ísť na úrady. Načo čakáš že všetko prehra skončite na ulici a malú TI úrady zoberú. Toto chceš neblázni. Si doňho strašne zamilovaná to je síce pekné ale spoliehať sa na to kedy TI dá milodar zaplatí bývanie a čo strava jedlo plienky a iné potreby do domácnosti. Na nič nečakaj zajtra treba ísť na úrad snad nie si taká lenivá a nečakaj nechápem ako môžeš písať že materskú nedostaneš lebo si nepracovala takých ako je TY je mnoho ale nepočula som že ak nerobíš a si na RD nič nedostaneš hlúposť. AJ pôrodné si mala dostať. Takže si nevymýšľaj scenáre a chod si vybaviť to čo máš. Neverím že ak by si išla na úrad by ťa otočili vo dverách a povedali že nemáš na nič nárok hlúposť. Mužova neter nepracovala otehotnela a normálne dostáva RP menej ako materská čo je jasné ale dostáva aj po pôrode dostala normálne. Tak hľadaj spôsob ako mať peniaze a nie že nemáš nič. Keby si bola sama nepracujúca tak nepoviem ale takých ako TY je veľa a ak by nič nedostali z čoho by žili. Namiesto toho ako toho gemblera miluješ chod na úrad a vybav si veci a nečakaj na milodary. Jedine vtedy nedostaneš nič ak si nechodila počas tehotenstva na pravidelne kontroly. A nemala si pri pôrode tehotenskú knižku vtedy nedávajú nič.

domkakvet
26. júl 2023

Je potrebna liecba.

Strana
z2