Môj muž má podviedol
Ahojte,potrebujem poradiť a nemám sa na koho obrátiť.mam partnera,žijeme spolu 6 rokov.spolu máme 4-rocneho syna a vychovávame môjho syna z prvého manželstva.za ten čas,čo sme spolu,sme si prešli kadecim a nebolo to jednoduché.no za posledný pol rok sa veľa zmenilo-zili sme bez problémov a boli sme šťastný,ozaj krásne obdobie.v decembri som zistila,že sa má niekoľko krát za posledný rok pokúsil podviesť,hľadal si milenku.jednej vypisovať,aka je skvelá a prosil ju o bozky,volal ju na rande,poznali sa z práce.druhej na rovinu písal,že chce len sex a chodil za ňou.s tou poslednou nebol dlho v kontakte,kým sa s ňou vyspal.ked som na to prišla,sľuboval,ako prestane,no pred 2 dňami som zistila,že sa k nej stále pokúša dostať.vsetky tieto ženy majú okolo 50 rokov.Ja mám 28 a partner 30.so mnou prestal spávať.Údajne sa z tými prvými dvoma nič nestalo,ale môžem tomu veriť?S tou poslednou som telefonovala aj ja.slubila mi,že s ním skončí...Neviem sa cez to preniesť,nezvládal to...
@mamaivana to, či mu veríš, musíš vedieť len ty sama, my ti na toto odpoveď dať nemôžeme... sama píšeš, že ste si prešli kadečím - ale on si to evidentne neváži... keby si mu na to neprišla, tak by si spokojne obrábal iné ženy (že sú úplne iná kategória ako ty ti asi zdôrazňovať nemusím, čiže ty mu nikdy nebudeš dosť dobrá...aspoň nie najbližších 20 rokov...), neprestal s tým preto, že si sám uvedomil chybu... sama hovoríš, že je výborný klamár, úprimne nechápem potrebu žiť s takýmto človekom... a možno ani nie je tak dobrý klamár, ako si ty silne naivná...
ano, ja viem, máš dve deti, nemáš kam ísť, miluješ ho, bla bla bla... ale sama si spočítaj, či ti ten chlap je prínosom alebo príťažou...
Najvtipnejšie na tom je,že je chorobné žiarlivý a domýšľať si.a na koniec zistím,že on robí to,z čoho upodozrievať a obviňuje mňa...
@mamaivana Urobil to raz,dva razy a bude to robit stale. ! Taky ludia si nevazia co maju.Nikdy sa nezmeni. Chod od neho prec.Taky ojeb*vac ti je na nic.
sluby sa slubuju a blazni sa raduju, podviedol ta raz a podvedie ta aj druhy aj treti aj stvrty raz, ....
ja by som s takym chlapom nechcela byt, to vies, bude teraz sekat dobrotu, ale dokedy? ak mas kam ist, napr. domov k rodicom, tak chod, si mlada, nenic si nervy a zdravie s chlapom, ktory si ta nevazi
@mamaivana Zlodej vidi zlodeja. Preto je chorobne ziarlivy a domyslal si...lebo sam to robil. Keby si bola mrchavejsia spozorujes to uz davno. Hold, si zrejme dobry poctivy sebecky clovek a nespozorvala si podstatu, hlbku jeho spravania... Treba predvidat, byt krok vpred. A hlavne deje sa to, ked nenasluchas druhym... vsimaj, vnimaj, pozoruj... P.S. Neurazam...
Som si vedomá,že všetku máte pravdu a aj ja si v podstate myslím to,čo vy.A ešte k tomu sa cítim hrozne.Ale aj tak to nedokážem skončiť a odísť od neho.Neviem prečo,no nemôžem to urobiť.Možno ho príliš milujem a dávam si nádej,že s tým prestane a dodrží sľuby.Som bezradná....
@mamaivana tento človek si ťa neváži a ani nikdy nebude. Budeš sa zožierať nedôverou a pochybnosťami. Myslím, že toto má bohužiaľ iba jedno uspokojivé riešenie :(
ak pri ňom zostaneš a budeš spokojná, že si občas odskočí za inou a tebe sa nevenuje, prečo nie? sú aj také páry... aj keď ti tá posledná sľúbila, že s ním skončí, ten nápad podvádzať ťa si nezrušila v jeho hlave... nebude jedna, bude iná... budeš naňho húkať, tlačiť, dá si ešte viac pozor, aby si mu na to neprišla (teda ak je aspoň trochu inteligentný a úmyselne nevyhľadáva podnety, aby si sa s ním rozišla)... skús zistiť, čo mu vo vašom vzťahu chýba... možno sa nudí.... a možno on až taký šťastný, ako opisuješ, už dlhodobejšie nebol...
@mamaivana
postupne si odpovedz:
- drzia ta financie (musela by si sa vyrazne uskromnit)?
- bojis sa samoty (zrazu zaspavat sama v posteli pre dvoch, ...)?
- nechces podstupit nutne priznanie (a obcas vysvetlovanie), ze uz nie ste spolu pred druhymi (alebo mas pocit, ze je to hanba pre teba)?
- nechce sa ti podstupit nutne pravne vymedzenie si rodicovskych povinnosti (mas obavu, ze by sa vzpieral plateniu, tahal by sa o dieta, robil prieky, ...)?
- nemas kam vlastne od neho odist, lebo byvas u neho?
- bojis, sa ze uz si nikoho nenajdes a ostanes na vsetky starosti sama?
ak na napadnu aj ine moznosti (konkretne pre vas pripad), odpovedz si na ne.
ziskas obraz o tom, co ta drzi od raznejsieho riesenia situacie.
ulahci ti to bud sa zmierit s vlastnou rezignáciou so situáciou (ked vies, preco tolerujes tento vztah, tak nemas koho vinit. lebo vies, ze aj tak nechces odist, aj ked vies, ze sa to nezmeni.), alebo naopak zacat konat. nakopnut sa.
ziarlivy a zaroven opakovane neverny partner - nechcem ta sklamat, ale taky sa prevychova (nie zmeni, len vedome pochopi a obmedzi svoje chovanie) tak 1 z tisica. aj to po lieceni u odbornika, nie sam od seba.
na velku zmenu a nadej na pohodovu buducnost tam zatial nevidim.
navyse jeho behanie za starsimi zenami - neviem, mam pocit, ze nie zeby hladal skusenejsiu partnerku na sex, skor si podla mna kompnezuje svoju ziarlivost neverou (utok najlepsia obrana). a hlada skor lahsie poddajnejsie ciele (taka viera, ze starsia zena bude za mladého milenca vdacna, lebo sa bude citit poctena, ze je pritazliva pre mladého muza. takze ju lahsie ziska. mozem sa ale mylit. naozaj ho mozu vzrusovat starsie zeny.).
@mamaivana pýtaš sa či mu verieť.. a čo mu chceš veriť,ked ti dal jané dôkazy,robí to zas a znova,okato čo za chrbtom..a ty sa pýtaš takú somarinu..
a neostávaš s ním preto,lebo ho miluješ ale asi kvôli deťom,lebo si si vedomá,že sama to nebude med lízať..
radšej sama ako s debilom čo ti domov donesie kadejakú pliagu..
No tak mňa by tá predstava, že spí s niekým vo veku mojej mamy dosť odrádzala...hlavne si napísala, že je veľmi dobrý klamár, tak ja neviem, akú radu potrebuješ...Celkovo toto nechápem, príde sem nejaká žena, vyplače sa, že ju podviedol/podvádza muž, čaká životné rady a potom napíše, ale však ona ho miluje a nedokáže ho opustiť. Tak rovno na začiatok napíš, že nechceš radu, ale sa len vyplakať. Čo ti máme napísať? Nieeee, on to už neurobí? Alebo že áno, je to chuj, máš to ťažké v živote? Každý sme si strojcom svojho šťastia a je to o tebe a na tebe, či dokážeš niečo takéto rešpektovať alebo nie. Držím ti palce, aby si našla svoj pokoj a niekoho, kto ti za tvoju pozornosť stojí.
no mala by si sa s ním rozísť a nájsť si iného, aj keď ten ťa tiež podvedie. ťažko si udržíš chlapa keď sa radšej vyspia s 50r ženskými než s tebou. Musíš byť viac sexi aj celkovo sa zlepšiť v posteli
@germaniawerks a ty by si mal celkovo opustit kona a zlepsit sa v zivote lebo ti uz prepina z toho sexu odzadu
@germaniawerks alebo, tak ma napadlo, ci ty nepotrebujes trosku odzadu, to by ti ukazalo, ako to je, ked ta prasi nejaky odzadu....😈
a potom by si mohol aj rady davit zenam, takym neskusenym, alebi tym, co nie su dobre v sexe odzadu a celkovo co sa potrebuju zlepsit v posteli..... mal by si ist prikladom
@mihula ale fuj, sekera. To bude potom všetko aj umývať? Nieee.. treba počkať do hubárskej sezóny . Inak, aj zem je teraz zamrznutá, ťažko by sa zakopávalo. (čierny humor, neber ma vážne). Neviem, pomohlo by, ak by si mu zabalila kufor a čakal by ho pri dverách, že "Miláčik, ak sa ti tak tá staršia pani tak páči, nebudem ti brániť v šťastí. Choď a nemusíš ani posielať pozdrav k Veľkej Noci!"

Ešte k tomu všetkému,je výborný klamár a dokáže si vymýšľať neskutočne historky,aby ma oklamal...