icon

Môj muž mi nedáva peniaze

14. feb 2022

Píšem anonymne pretože sa veľmi hanbím...s mužom máme dve maličké detičky som s nimi na materskej.. ako iste viete maminky som teraz pred materskou.. a môj muž robí pravidelne každý mesiac to isté.. on dostáva výplatu skôr.. dnes dostal výplatu. Vie že som pred materskou a nemám ani fúka. On mi baby.. nedá.. nespýta sa. Ja mu každý večer robím desiatu. Aby proste mal. Môže si ísť kúpiť keď je v práci alebo ísť na obed ale povedal že on si bude nosiť zdomu že načo kupovať. To by bolo všetko v poriadku. Lenže takto pred materskou je to o krk. Doslova z posledných chlebíkov a šunky pre deti som mu spravila desiatu. Ráno keď moje deti budú pýtať chlebík tak neviem.. ženy ja toto nezvladam. On sa spolieha na moju rodinu že mi mama pozicia. Lenže ja jej to z tej Materskej vrátim a ostane mi akurát tak hovno. môj muž nechápe že máme deti a spoločnú domácnosť. On mi jednoducho dokáže zatajiť aj našetrené peniaze. Má to v paží lebo vie že moja mamka nás tak nenechá. Ale od neho je to hnusné ako mu to už preboha mám vysvetliť že tu nejde o to že ho . Niekto vyziera.. tu má deti a ja nechcem nič iba im dať jesť 🙏🙏

ciusinka
15. feb 2022

Nehnevaj sa na mna, ale na to sa neda povedat nic ine ako to, ze si hlupa..Ked ste mali len jedno dieta to bolo ako? Pochybujem, ze inak a ty si s nim urobis este dalsie? Nie je ti vobec hanba si pytat peniaze od mamy namiesto toho, aby si otvorila hubu a pytala ich od otca deti? A ked povie, ze neda, zbalila by som sa a odisla k mame a na druhy den by bol na sude navrh na zverenie deti a navrh na vyzivne..Ale nie, ty mu este urobis desiatu do roboty a ked deti rano vstanu, nebudu mat co jest 🙈 Pevne verim, ze je toto dalsia z vymyslenych tem, lebo to podla mna nikto nemoze byt tak blby, ze nemysli prioritne na svoje deti a na to, co budu jest, ale urobi desiatu do roboty chlapovi 🙈

marcellka32
15. feb 2022

Naložiť autorke, že je trúbka a iné slová nepomôže...ona sa ho boji, preto dá aj poslednu šunku mužovi..boji sa mu vzoprieť a to je najhoršie...
Autorka: ak čakáš, že sa niečo zmení časom, tak nezmení.. určite aj v iných oblastiach ako výchova detí nie je super otec, prestaň si od mamy požičiavat a povedz mu do očí, že nemáš peniaze a nech si ju kúpi a po ceste domov nech spraví nákup

kitycat
15. feb 2022

Na Slov€nsku stale doba kamenna. Detom odoberes a jemu aj chlebicek aj sexicek. Fuj, prec od takeho

kakawah
15. feb 2022

Či je vymyslená téma, či nie, ja osobne poznam dve ženy čo takto žijú s chrapűňom. Peniaze podelené, žene nedajú nič na deti, lebo že berie prídavky na nich, nech z toho im kupuje. Sám sebe dopraje,šporí si a žena nech ťahá z materskej, z nižšieho platu.Nechaju sa takto obskakovať. To je ako cez kopirak, to sú chlapi s nejakou poruchou osobnosti, ja to nechapem, či sa to nedá odhaliť pred tým, než si s ním urobia decko.

anonym0001
15. feb 2022

Ako si sa s nim vobec dala dokopy? Vy ste sa pred robenim deti nikdy nestretli?

lujza123
15. feb 2022

@marcellka32 jasne ze jej to nepomôže, trubkou som ju nazvala ja a veľmi nerada, nepríde mi pekne ešte viac naložiť žene ktorá sa trápi... Aj sa snažím zdržať sa blbych komentárov ale konkrétne z tejto témy mi prišlo naozaj ťažko.
Autorka pôsobí ako veľký dobracisko, isto miluje svoje deti nadovšetko ale myslím si ze jej vôbec nedochádza ze občas su v živote situacie keď nestačí ich len milovať ale musí ich aj chrániť. Pretože majú iba ju, oni si sami jedlo nezozenu, nepostaraju sa o seba.

Dúfam ze sa jej otvoria oči a pochopí svoj podiel viny v celom príbehu. Lebo chlap je síce lakomy idiot ale je to ona ktorá s nim dobrovolne ostáva, ktorá ho uprednostňuje pred svojimi deťmi. Nežije v 15 storočí vydaná napospas chlapovi, keď ma z neho strach nemusí s nim žiť, môže odísť, požiadať o výživné na seba, na deti.

adriana1980
15. feb 2022

Prečo mu robíš desiatu? Nemá ruky? Ja nerobím desiqtku ani mojim deťom( 12 a 14rokov), nie ešte dospelému chlapovi.

marcellka32
15. feb 2022

@lujza123 chápem...mne je z toho až smutno kvôli deťom a zároveň som nasratá na jej chlapa, čo za vola to je.. autorka je dobry človek, ale zašlo to ďaleko

karolinakr
15. feb 2022

Tvoja mama tiež není celkom v poriadku,keď ťa v Tom podporuje.Keby ste obaja nemali peniaze a zlutuje sa,že ti dá pre decká a nie,že tvoj muž má,sporí si a ty ideš pýtať k mamke,lebo muž ti odmieta dat. V živote si moja sestra nepýtala,keď sa vydala,odsťahovala ešte oni pomohli rodičom,ak bolo treba. A načo takto fungujete? On si bude šetriť,ty všetko minieš na deti a za 10 rokov,keď sa rozidete,on odíde so 100 000 kúpi si nový byt a ty s nulou s deťmi na ulici,či ako si to predstavuješ?

karolinakr
15. feb 2022

@3tato No kupoval si veci preto,lebo si zlatúšik s porovnaním s niektorými mužmi a ta poznámka tiež bola trefna- aj ja som sa viac x zamyslela,prečo si tak dobrí muži nájdu vždy nepríjemné ženy harpie a nikdy som na to nedošla ...Aj keď sa nahlas nesťažujú,viem že trpia

mamina0078
15. feb 2022

zaidne peniaze-ziadne jedlo ziadna desiata pre muza ale tie tvysky jedla nechat pre deti antak by sa podla mna velmi rychlo spamatal... Ked ma stale full servis tak je jasne, ze az tak dibre mu to nedojde, ze naozaj tie peniaze potrebujes a mal by to pocitit na vlastnej kozi, ze bez penazi nebude mat ani desiatu lebo jedlo nevycarujes

tenerifka
15. feb 2022

Ze poslednu sunku darmozracovi a detom nic, co ma vtaka zo zlata? ..... Blba si riadne, chudatka deti

apolka77
15. feb 2022

Tak ma zaujíma čo teraz tvoje deti raňajkujú.🤨

Keď sa ho bojíš odíď.
Takému nevysvetlis nijak, lebo je to chruňo.
Si ekonomický týraná žena a určite aj psychicky.
Takže pekne choď na sociálne poziadaj výživné na seba a deti...a hneď podaj žiadosť o rozvod ..ak chces teda zmenu.

karolinakr
15. feb 2022

Nechápem čo ti ukazuje v chladničke šunku,on nevie,že má 2 malé deti,teraz sa zobudil? Či on je ten typ tatka,že brucho ako v 9. mesiaci a deti chodia bose?

tatianna56
15. feb 2022

no neviem, ci by som radsej nebola sam ako s takym egoistom ktory vie vziat jedlo vlastnym detom, len aby on mal

brembo
15. feb 2022

autorka na čo ti je takýto muž? Naozaj ti je treba žit s takýmto odpadom,čo sa prizerá,ako jeho žena a deti hladuju,a on si dožičí? Na čo ho vlastne máš? Okráda ,teba,tvoje deti a tvoju matku a ešte sa stažuje. Toto nie je človek,to je kalmár,ktorý požerie i svoje deti,len aby mal plný bachor. Hrozné,čo si pri nom musíš vytrpiet. Vybav si to výživné,lebo inak toto dlho nezvládneš. Toto je týranie.

rucka77
15. feb 2022

no radšej byť sama, ako s takým egoistom. podľa mňa ho máš len na obtiaž a ani si neváži teba a bohužiaľ zjavne ani vaše deti. ja by som ho vyhodila a nech sa proste stará o seba úplne sám

marcellka32
15. feb 2022

Čakám na autorkine komentáre....k čomu je dobrý tento muž? Prečo si s ním? Len mi nepíš, že ho miluješ alebo kvôli deťom, lebo tohto chlapa sa nedá milovať...

alexandra2468
15. feb 2022

No najvacsia chyba je v tebe.
Aby som dospelemu muzovi dala jest, ked viem, ze deti rano nebudu mat??…

janetinka27
15. feb 2022

no vsak mu nenachystaj a ked sa bude pytat, tak povedz, ze si nemala za co kupit jest, lebo ti nedal peniaze. a to si si od neho nikdy nepytala? ved financovanie musite mat dohodnute, vyriesene a nie ze cakas na matersku a poziciavas si od mamy. "mama uz nam nepozicia, mas sa starat o rodinu ty, si chlap."

kristinaa300
15. feb 2022

Tak je mi ľúto že niektoré ženy sú tak zamilované že pred manželstvom,pred deťmi si nevydiskituju podstatne veci ako sú peniaze,domov atď.Potom sú presne také problémy ako v tomto príspevku.
Anonym keď to nezacnes riešiť a nezatlacis na manžela bude to len horšie.Skus odísť keď máš kam a potom sa uvidí kto mu bude robiť tie desiatky a scoho

simonahra
15. feb 2022

povedz mi prosim ta na co ti je? podla mna len na obtiaza kvli sebe a aj detom by som povedala, ze najlepsie proste co mozes urobit, sa ho zbavit a rozviest sa s nim

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
15. feb 2022

No tak vysvetluj, a doprosuj sa!

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nerya
15. feb 2022

A pýtala si ho nech ti nejaké dá? Alebo si ho poslala na nákup? Myslím, že problém bude hlavne v ňom ale trochu aj v tebe a tvojim prístupe

3tato
15. feb 2022

@karolinakr nemyslím si o sebe, že som "zlatúšik" - nikto nieje bez chyby, ale aby som deckám s prepáčením zožral posledný chlieb?!
V prvom rade ako chlap som sa vždy staral, aby bolo vždy z čoho navariť pre celú rodinu - čiže naplniť chladničku a špajzu a zaplatiť všetky účty, aby bola zabezpečená strecha nad hlavou, voda, teplo, svetlo, normálne bývanie.

simca06022011
15. feb 2022

Nehenvaj sa napisem ti to z ostra: KED si sprosta, tak rob z posledneho jedla jest chlapovi.. proste ako si si naucila, tak mas. Otvor si pekne usta, ze musis ist na nakup potravin, peniaze nemas, tak nech ti hned da. A ak si chce nosti chlebiky a suncicky z domu (prosim pis ako dospela zena), tak kazdy mesiac chces vidiet na stole financie na varenie/domacnost, lebo ako vie si na MD a tebe to nevyjde. Hotovo. Ak otovri chladnicku a povie ze "mas" tak mu urob z toho co tam je a nie z chlebika detom, povedz ze to je pre deti a vybavene. A rovnako sa zacni spravat ked treb adetom nakupit plienky, veci atd atd... moj chlap aj ked zozerie posledne (ano on fakt neje, on zerie.. je schopny napr. vecer 6 jogurtov stiahnut, potom co zjedol pol chleba a na to sa neda pripravit, ze "aby bolo rano", ked rano nie je chlieb nezrutim sa z toho, dostane mala ovsenu kasu, jogurty, ovocie hocico..), ale v zivote nikdy som neostala bez penazi, ze napr. rano by som nemala z coho kupit (alebo on, lebo ked zakricim ze je to posledne pecivo a treba mi ho na ranajky lebo budu vajcia/parky atd, tak proste onr ano vstane a kupi), ak mi treba mozem si ist aj do jeho penazenky zobrat, neriesi vobec, ak treba poslem si z uctu...a to je fakt setrny, takze vyhadzovanie jedla sa u ans nekona, varime doma atd...
Ak by nedaval financie na stravu, tak sa nenaje. Sorry.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
pumi21
15. feb 2022

On nie že ti len nedáva peniaze, prakticky ti nedáva nič. ani po psychickej stránke je ti podľa mňa len tak povediac na obtiaž. Nemohla by som s takým človekom byť, Ako prečo by si aj musela