Môj muž mi nedáva peniaze
Píšem anonymne pretože sa veľmi hanbím...s mužom máme dve maličké detičky som s nimi na materskej.. ako iste viete maminky som teraz pred materskou.. a môj muž robí pravidelne každý mesiac to isté.. on dostáva výplatu skôr.. dnes dostal výplatu. Vie že som pred materskou a nemám ani fúka. On mi baby.. nedá.. nespýta sa. Ja mu každý večer robím desiatu. Aby proste mal. Môže si ísť kúpiť keď je v práci alebo ísť na obed ale povedal že on si bude nosiť zdomu že načo kupovať. To by bolo všetko v poriadku. Lenže takto pred materskou je to o krk. Doslova z posledných chlebíkov a šunky pre deti som mu spravila desiatu. Ráno keď moje deti budú pýtať chlebík tak neviem.. ženy ja toto nezvladam. On sa spolieha na moju rodinu že mi mama pozicia. Lenže ja jej to z tej Materskej vrátim a ostane mi akurát tak hovno. môj muž nechápe že máme deti a spoločnú domácnosť. On mi jednoducho dokáže zatajiť aj našetrené peniaze. Má to v paží lebo vie že moja mamka nás tak nenechá. Ale od neho je to hnusné ako mu to už preboha mám vysvetliť že tu nejde o to že ho . Niekto vyziera.. tu má deti a ja nechcem nič iba im dať jesť 🙏🙏
Prečo má väčšina ľudí problém povedať niečo priamo? Do očí, bez servítky.. 🤔 pravda sa asi ťažko počúva. U mňa by tvoj muž šancu nemal, tiež dám deťom prvé posledne, ale chodiť okolo riti chlapovi ktorý zožere deťom posledné a nekúpi nič do chladničky? Nehrozí 🦿🦾
Ďakujem za všetky komentáre 🙏 máte úplnú pravdu som riadne hlúpa..
No on platí úver a sem tam urobí nákup do chladničky.. ostatné mi pomáhajú rodičia pretože on furt nemá každý mesiac má dôvod prečo nemá peniaze. Momentálne si chce kúpiť auto takže zgrlosi o zlom krk. Jeho kolegovia idú normálne si kúpiť desiatu alebo na obed. On nie on si bude nosiť zdomu. Ak mu neurobím na druhý deň príde z práce a robí zo seba chudáka že on nič nejedol celý deň. Dokáže mi urobiť také výčitky v hlave že potom mu robím desiatu keď aj o pol noci pretože pri dvoch deťoch to ani nestiham.
On je.. to by ste ani nepochopili. Jeho otec keď mu napíše že má prísť deťom po nejaké peniaze (s jeho otcom máme komplikované vzťahy takže len takto) tak mi ani nepovie. Keby mu nejdem do telefónu ani neviem že deti majú dostať nejaké peniaze ktoré im samozrejme ani nedá ani sa neprezradi. Proste si tie peniaze nechá. Po novom si už nešetrí na účet. On si rovno vyberie a odloží hotovosť. Toto sme už riešili. Spoločný účet mi neprešiel a jeho internet banking ma nepustí. Ďalšia vec že keď prejdeme na tému peniaze tak vykrikuje mne že ja rozhadzujem (rozumej drogériu pre deti pre nas na pranie na upratovanie a oblečenie deťom ktoré nakupujem v sinsay a v pepcu). Toto je pre neho rozhadzovanie. Preto on sa bojí mi dať prístup k jeho peniazom lebo sa boji že kúpim deťom niečo. Čo sa týka oblečenia nábytku pre deti dokonca kočík ked sme potrebovali som kupovala vždy ja. On povir že netreba a tam to hasne.
A načo si s ním? Ako sú staré deti? Ak by sa dalo ešte popri rodičáku tak sa skús zamestnať, našporiť a jeho kopnúť do riti.
@acrobaleno pretože nemám kam ísť s deťmi nemôžem sa tlačiť pri rodičoch s dvoma deťmi. A on odísť odmieta aj keď má kam. Kým by som niečo nasporila tak by som zas ukratila na dlhé roky svoje deti. Jasle tiež treba platiť.. takže to by som nevykrila už vôbec keďže z jeho strany nie je pomoc finančná. A deti majú 2.5 roka a 1 rok
Bože veď on je taká olovená gula. Uvedomuješ si, že bez neho ti bude lepšie a budeš mať pre seba a deti viac??? Dohodni sa s mamou, podaj si výživné na seba a deti a pošli ho doprdele debila.
@marcellka32 máš pravdu že sa ho bojím.. ono okrem toho že je takýto sebec je aj agresívny a nie raz tu pri téme peniaze lietali veci rozbil dvere alebo sa zahnal na mňa ... mňa to zloží následne psychicky na ďalšie 3 dni.
Ste zobrati? Ak ano co je jeho je aj tvoje, ak nie, rychlo zbal cakypaky a utec aj s detmi🙏🤦♀️ Ja som na rodicovskom, moj mi tiez neda sam od seba, ale ked si vypytam tak posle, zato plati najom, a prevazne aj nakupy, detom kruzky, ja zas oblecko a starsiemu veci do skoly.
Takže ti nedá peniaze a ešte je aj agresívny? To čo je za chlapa? Ver, že ti bude lepšie bez neho...zbal deťom nutné veci a odíď k mame, keď bude on v práci....alebo čakáš, že sa zmení??nikdy sa nezmení, on je neviem to ani nazvať....ženu si neváži, vlastné deti si neváži, ale sebe šetrí na auto aj s peniazmi od otca, ktoré patria deťom... psychopat
Od septembra starsi do skolky, mladsi jasle (tie ti snad pokryje RP), ty do roboty + od toho mogona sudne ziadat vyzivne. Hladaj si mozne ubytko, aby si mala prehladat, kolko € budes potrebovat. Inak, ak mozes napisat, kolko zaraba tvoj muz?
@gabu_lienka to koľko zarába jej muž, podľa mňa ani nevie ona sama...či sa mýlim?
Ženy pre boha veď ja keď vezmem deti ak by som aj mala kam tak jemu sa len uľaví!! Žiadne povinnosti žiadna zodpovednosť. Iba ja a detí by sme sa niekde tlačili. To kde sme? Ja potrebujem od vás reálnu radu nejak psychologický na neho ísť a nech sa chová ako má!! Ja si uvedomujem že je to totálne hovädo nemám ružové okuliare. Tu ide o to že deti chcel chcel don chcek toto všetko a teraz si len váľa plný pupok na gauči. Ja potrebujem aby sa prebral a začal si plniť rodičovské povinnosti. S tým že on keď dostane výplatu prvé načo bude myslieť budú deti.
Na takéto ho človeka neviem jak sa ide lebo keď ja s ním niečo riešim tak on žiadny očný kontakt začne sa hrať s deťmi a v tom lepšom prípade vybuchne.
Jednoducho chcel deti takže sa o nich bude starať.
Ďalšia vec neodídem v domu kde mi patrí polovica to kde sme. Deti tu majú všetko.
Takže naozaj ďakujem za komentáre ja viem aký je debil, prečo máme dve deti tu riešiť nebudem. A vy si tiež musíte uvedomiť že človek sa dokáže zmeniť o 180 stupňov po deťoch a spoločnom bývaní. Takýto nebol. Toto sa udialo cestou životom a problémami z ktorých zo seba urobil chudáka. Preto sa teraz chová takto.
Takže naozaj potrebujem radu ako aj neho ísť a docieliť to že mi nepovie iba "mhhmmm" a dalej má ma v zadku
Lenze ziadna rada nepomoze, in sa nezmeni, zloz ruzove okuliare a zacni novy pokojnejsi zivot so svojimi detmi
Môj muž zarába 800€ v čistom plus dostane peniaze na edenred kartu. Plát mu majú zvýšiť momentálne sa zauca na iné auto.
Nemá zdravé ruky aby si ju urobil sám? 🙈Či by on tebe tak desiatu robil...
@zoro9836 Dík za tvoju reakciu, len skús nabudúce reagovať na autorku, na mne sa nedorábaj, jak máš rodičovské a vzťahové záležitosti v malíčku, mne to nejak extra žily netrhá.
Inak s tvojim názorom súhlasím, akurát neviem, čo ti konkrétne vadí na ktorom mojom príspevku. Tak mi to keď tak napíš, môžme to prebrať a možno pobavíš aj ty mňa.
Ešte dodám že keď ho poprosim o peniaze aby mi poslal na účet povie že hej hej a potom akože zabudolm jednoducho ma dokáže osrat a mat v riti. Myslím že keby požiadam o výživné je to o tom istom. Má to v riti ide si svoje cez mŕtvoly
@arasidka123 on zaspí pri uspavani staršieho syna. A dovtedy kým ho nejde uspať ho niečo bolí alebo je unavený
@karolinakr ešte že tak😉
Tu zial ziadna rada nepomoze (rada by som sa mylila)
Ty si myslíš, že takého chlapa prerobis, aby ti zrazu dával peniaze a správal sa slušne a normálne k tebe a k deťom? Nechápem, prečo neodides k rodičom. Ja by som sa radšej tlačila s deťmi v 2-3-izbaku u rodičov ako byť s debilom vo veľkom dome alebo kde bývate. Nuž ale každý je strojcom svojho osudu.
ty si totalne mimo žena..my si tu tu nemusime nic uvedomovat..to ty s musis uvedomit ze pokial ty nieco nespravis tak ten tvoj blb sa nezmeni o 180stupnov..a tym ze ty si musis uvedomit, myslim aj realne konat..rady si dostala, ako s tym nalozis je na tebe
Otec svokor pošle po synovi peniaze vnučkám a on si ich necha.Tvojho muža nominujem na Otec roka..Ked si pýtaš peniaze, letí facka..Chceš normalnu radu, ako naňho aby sa správal normáne...Žbirka by ti zaspieval, jednu radu ti dám, poraď si sám..! A keby nie, tak jiu jitsu, karate, kix box, box a pretlačanie, toto by som ti odporučila...Neviem, čo je zač tvoj muž, tak ťažko sa radi, ale ked je diplomaticky povedane trošku zvláštny, tak asi len zvláštne metódy budú platiť naňho...
Keby len svokor 😶 vieš vôbec ze tvoj muž si kazdy rok odpisuje dane na teba a deti? Ze mu vracajú možno aj 500 - 600 eur?
Od nás čakáš nejakú psychologickú radu? Veď ti všetci píšeme, že on sa nezmení..len ty to akosi nechceš pochopiť..keď odídeš, bude mať povinnosť platiť na deti...nakoniec sa mi zdá, že ho trošku obhajujes, bojíš sa čo bude s ním, keď odídete, nemáš silu na zmenu...my tu môžeme písať do aleluja ale ty musíš konať, jeho správanie sa nezmení
Žiadna rada nie je. On sa nikdy nezmení. Jedine ten návrh na súd by som vyskúšala. Ale aj to nemusí dopadnúť dobre, lebo väčšina žien ho stiahne, pretože mužík nasľubuje hory-doly a nakoniec je to tak isto. Jediná moja rada je, nerob si s ním tretie dieťa.

@3tato neber to ako lichotku a podliezanie, ale nejaky relevantny vyraz mi tam nesadol