icon

Môj muž písal mojej kamarátke

zuna1411
22. jan 2021

Dobré ráno písem takto skoro preto ze sa mi ani neda kvoli tomu spat 😭 ide o to ze moja najlepsie kamosla s detstva bola umna naposledy pred rokom potom sme si este par dni pisali chcela ist vonku ale aby som prisla bez syna ja som vtedy nechapala preco a haneva sa od vtedy sme si ani nepisali , vcera som sa jej ozvala prva pretoze uz dlho ma trapilo preco sa mi neozyva ani k narodeninam mi nezapriala nic ...zavolala mi a kukala sa namna a velmi plakala ze mi to musi povedt a nenoze to dusit v sebe .Ked ju siel vtedy moj miz zaniest domou od nas sedeli v aute este s jednym kamosom a proste chodili jej sms ze pritahujes ma velmi neskusime nieco nikto o tom nebude vediet ona si myslelala ze to pise ten druhy ale on jej povedal ze to pise on ona ona mu vraj povedala ze to by nikdy neurobila ci mu sibe a on to potom prekrutil ze si robil srandu sle ze nech mi to nehovori lebo nam rozbije rodinu ze on len srandoval
Ale povedala ze vie ze nesrandoval 😪 je to premna vela rana velmi ma boli srdce a neviem co mam robit ci mu mam aj povedat ze to viem alebo neviwm fakt vtedy som bola este aj tehot a s nasou druhou dcerkou 😫😭😭 velmi ma to boli

ivca88
22. jan 2021

A vôbec, ako sa správal vtedy po tej návšteve ? Nepýtal sa, že či ste sa nerozprávali ?
Keď si sa mu sťažovala, že sa ti neozýva, tak ako to komentoval ? Vyzýval ťa, aby si sa jej ozvala a opýtala sa jej ?.
Ako reagoval, keď vedel, že sa ona s tebou chcela stretnúť bez malého ?
Alebo keď ste sa stretli teraz ?
Bol nervózny ?

aktak444
22. jan 2021

@zuna1411 kamošku by som neodpisovala. je to predsa dlhorocna priatelka.Možno ju neskôr budeš potrebovať po zrade manžela,keď sa nebudeš mať o koho oprieť.

kristina2015
22. jan 2021

@aktak444 No jasné 😂 bez vetra sa lístok nepohne 😂 podľa mňa to bolo inak že ho provokovala a následne jej začal písať . Určite by riskoval rodinu len tak alebo keby si nebol istý že ju nedostane . Kamarátka svatica

sasa1983
22. jan 2021

Nemáš problém, tak si ho treba vyrobiť.

kristina2015
22. jan 2021

Autorka viac sa venuj chlapovi a na takéto kamarátky pozor v budúcnosti.

aktak444
22. jan 2021

@kristina2015 to už musí zhodnotiť autorka komu viac dôveruje. My ani jej kamošku ani partnera nepoznáme...

birika
22. jan 2021

toto nie je kamaratka...nereagovala by som na "informacie" spred roka 🙂 tak ako pise @kristina2015 - venuj sa rodine

andrejkap123
22. jan 2021

Ja nechapem ako to vsetci zvalujete na chuda zenu. Ze ona za to moze? A za co? Ze muz inej jej pisal a zvadzal ju? Ze je to chlipny hajzel ktory by som dala ruku do ohna ze to neni jediny takyto pripad. Kamaratka nevedela ako ti to ma povedat, bola si tehotna atd. A aj keby nie, je to blba situacia a tak sa odmlcala. No a co???? Co mala spravit? A poznam podobny pripad na sebe! Skor by som ho konfrontovala vseobecne nech ti ukaze mobil (nie za ucelom tohto incidentu ale aj inych) a ked nic taketo pravidelne nerobi tak s tym nemoze mat najmensi problem. Ale pozor aby nic nevymazal. Drzim palce.

dianka318
22. jan 2021

@zuna1411 mna ako prve napadlo ze..odkial ma jej telefonne cislo..?

luccija
22. jan 2021

@ivca88 tiez by som povedala, ze kamaratka ma SMS odlozene a konfrontovala ho.Mozes spatne vyziadat muzov ci kamaratkin vypis volani, sms od operatora
Ja by som verila kamaratke chlapi si nikdy nenechaju ujst prilezitost a najviac ich je nevernych v tehotenstve a po narodeni dietata.Druha vec je, ze ak bol s kamaratom mohli blbnut robit si srandicky a mohla to byt "sranda"a len sa tak natahovali a, ked ho pritlacis moze Ti povedat tuto verziu, ze len srandovali a ona to vzala vazne.
Pytaj si vypis od muza stoji to tusim 5 eur

luccija
22. jan 2021

@aktak444 zeny su casto zaslepene maju dokazy aj tak si pravdu nepriznaju

ivca88
22. jan 2021

@andrejkap123 presne.
Aj keby to bolo tak, že ona ho chcela a ona mu vypisovala a on ju odmietal, tak nevidím dôvod, prečo by jej takúto vec zatajoval.
Na mňa mali pár krát druhý muzi narážky alebo priam zaujem, a vzdy o tom muz vedel.

Normálny chlap by došiel domov a povedal ,, tá tvoja kamoška nie je fakt normálna. Pozri čo mi píše..
A mal by čistý štít.

ivanka33
22. jan 2021

Možno presne to chce vyvolať medzi vami s mužom hádku, krízu, rozchod a potom už má cestu voľnú.... vykašli sa na ňu, muža chvíľu po sleduj, nechaj si to vychladnúť teraz v hlave.... lebo v takom vypätí urobíš a povieš aj čo nechceš.

h2
22. jan 2021

@kristina2015 Rozum sa mi zastavil. Akože ona ho provokovala a on, chudáčik, čo už mal robiť, veď je to zdravý chlap? To nemôžeš myslieť vážne! 🤦🏻‍♀️ A určite ho neprovokovala, keď bola na návšteve u svojej tehotnej kamarátky.

kristina2015
22. jan 2021

@h2 Áno myslím to vážne . Ak strieda partnerov kamarátka čo tu aj uviedla myslím. Bez vetra sa lístok nepohne. Každý zdravý chlap v domnení že sa nedozvie druhá strana by tak reagoval. Ale však ok takéto veci sa nedejú nerobia to muži 😁

andrejkap123
22. jan 2021

A co ak strieda chalanov lebo nevie najst toho praveho a vzdy narazi na debila??? Su aj take pripady! Nehadzte to cele na nu, z mojich skusenosti vzdy dobiedzaju ti chlapi!!! Aj ked maju doma partnerky/manzelky. Bohuzial!!!

kristina2015
22. jan 2021

@h2 Ja tu teraz nebudem posudzovať moje kamarátky ale posudzujem objektívne čo som sa dozvedela o jej kamarátke ako to má s muzmi

kristina2015
22. jan 2021

@andrejkap123 Ja si nemyslím keby bol chlap presvedčeny že neuspeje istotne jej nebude vypisovať litánie a návrhy

andrejkap123
22. jan 2021

A dalsia vec podl mna kamratka nespravila nic zle 😀

kristina2015
22. jan 2021

@andrejkap123 Ako povieš 😁 ja sa hádať nejdem vyjadrila som iba svoj názor . Každý má nejaký

andrejkap123
22. jan 2021

@kristina2015 to neni pravda. Muzi radi dobijaju hlavne zeny ktore su nedostupne ;)

kristina2015
22. jan 2021

@andrejkap123 Áno ženati určite ti idú na istotu

h2
22. jan 2021

@kristina2015 Tak prečo neuspel, keď bol o tom taký presvedčený? Niektorí chlapi proste skúšajú. Možno bol skôr presvedčený, že tá kamoška to jeho žene nepovie.
To, že niektorá žena strieda chlapov (z pohľadu vernej manželky a matky dvoch detí, skutočnosť nemusí byť až taká vzrušujúca), neznamená, že bude na návšteve u svojej tehotnej kamarátky zvádzať jej manžela. A navyše tak rafinovane, že si to tá jeho manželka ani nevšimne, zatiaľ čo on áno a dokonca mu to dodá presvedčenie, že by u nej uspel. Toto fakt nie. Priznajme si, že kamoška je v tom nevinne, a dotyčný chlap je kurevník. Sorry.

kristina2015
22. jan 2021

Neviem čo tu z toho robíte takú komédiu nemali nič spolu do budúcnosti by som ju k sebe určite nepozvala dejú sa aj horšie veci možno ju chcel iba *retiahnuť a dovi dopo. Možno to aj oľutoval rodinu neopustil a život ide ďalej .

kristina2015
22. jan 2021

@h2 Určite si niečo všimla a možno tomu nepripisovala pozornosť lebo práve kamarátka . Ja by som fakt iba na chlapa nezvalovala vinu.

h2
22. jan 2021

@kristina2015 A Tebe by to bolo jedno? Zrušíš dlhoročnú kamošku z jediného dôvodu, že Tvoj manžel ju chce pretiahnuť a žiješ si spokojne ďalej? Lebo veď mu nedala, takže sa vlastne nič nestalo?

kristina2015
22. jan 2021

@h2 Áno pre mňa je chlap a moje deti na prvom mieste. Išla by som ďalej . A porozmyslala ako aj nad sebou ako zlepšiť sex .život city aby sa také v budúcnosti neudialo. Sorry

h2
22. jan 2021

@kristina2015 Z čoho, prosím Ťa, usudzuješ, že ho určite musela provokovať a že to nie je len vina toho chlapa? Fakt by ma to zaujímalo.

h2
22. jan 2021

@kristina2015 Veď to aj pre mňa. A určite by som ho pre to neopustila. Ale dávať vinu kamarátke a ospravedlňovať si chlapa sama pred sebou?

kristina2015
22. jan 2021

@h2 Z minulosti keďže spolu niečo mali a ťahalo ho to k nej a z prítomnosti ako funguje a nevie si udržať chlapa. Vôbec ako funguje