icon

Môj muž sa chce pridať k svedkom Jehovovým

5. okt 2021

Mojmu mužovi asi preplo, chce sa pridat k svedkom jehovim, cely cas ho od toho odhovaram lenze on sa uz rozhodol som z toho neskutocne vytočena .. nedaj boze sa s nim niečo stane tak nebude môcť dostať ani krv ..co mam robit?

Strana
z2
vestecmagia
Odpoveď bola odstránená
nasasa_1
7. okt 2021

Fuha a potom budes stale chciet aby to bol tvoj muz? Toto nie je sranda ak to mysli vazne.

1bambinko1
21. okt 2021

@annamalaga no práveže už je to náboženstvo aj u nás tuším. tak nechávame ju, nech si žije takto, pokiaľ to vyslovene nikoho neovplyvňuje a neotravuje. ale má zakázané hovoriť o tom medzi nami. jasné, že niekedy spustí, ale zastavíme ju a meníme tému rýchlo radšej.

sonula
24. okt 2021

Ty si veriaca?

janulka182
24. okt 2021

halooo, bola to vymyslena tema. autorka sa nevyjadruje a v den, ked bola zalozena tato tema, bol uplne rovnaky pribeh na markize v rodinnych pripadoch. takze ziadna senzacia sa nekona.

a_adamcova
Autor odpoveď zmazal
didi2102
24. okt 2021

Tetin manžel sa pridal,muž ktorý miloval svoju ženu a syna tak že som to nikdy nevidela , taký dobrý človek, bol ale zrazu divný a tak sa ho teta pýtala či má milenku a vtedy povedal že sa k nim pridal a hneď začal s ich knihami,bibliami ako vymenený .... Preskočim, tete povedal že buď sa aj ona so synom pridajú alebo odchádza a teda odišiel , teta odmietla sa pridať lebo bytov viedlo ku zákazu k mnohým veciam,aktivitách a zbytku rodiny, je preč už 3roky,posiela jej pár eur na syna,na narodeniny meniny a Vianoce nič,nezavolá ani synovi , raz ho čakal pred školou s bibliou v ruke,bratranec bol z toho tak mimo že konec,zamkol sa v izbe atď atď .. k tomu by to viedlo aj u vas

elizuella
24. okt 2021

Ved nech sa pridá ale až po tom, čo zrušiť bezpodielove spoluvlastníctvo manželov a majetok bude písaný na teba, aby ho nedal im.

Strana
z2