icon

Môj muž sa odmieta sprchovať

2. feb 2022

Prosím vas ženy už je to čím ďalej tým horšie. S mužom sme spolu 5rokov. Na začiatku keď sme spolu nebývali som nejak neevidovala jeho hygienické návyky. Koho by to aj napadlo že nejaký normálny človek ich nemá však.
No už keď sme si boli bližší a ostávala som u neho na pár dní som si všimla že do sprchy chodí obden. Čo mne teda extrémne prekážalo. Takže prebehol rozhovor vyzeralo to že všetko chápe. Chlap sa sprchoval denne ok.
Začali sme oficiálne spolunažívať pred 2 rokmi. Snažil sa plniť toto moje prianie (inak by nemal sex). Avšak to občas flakal m takže sme pokračovali: rozhovor, zjavné pochopenie okej.
No ale teraz už nato úplne sere. Má obdobie kedy sa sprchuje každý deň ale to je len obdobie. Potom zas sa začne sprchovať iba obden. Niekedy až na ten tretí kedy ho už ale do prdele upozornim. 🤦🏻‍♀️
Muža milujem, ale toto mi vadi. Kvôli tomuto sním nespavam. A už snim nechcem spať ani keď sa osprchuje.
Príde mi to nechutné. On mi príde nechutný.
Máte s tým niekto skúsenosti? S takýmto partnerom? Dá sa to zmeniť? naučiť alebo?? Fakt ak by som sa snim mala kvôli tomuto rozviesť. Och 🤦🏻‍♀️ to by bola pekná hanba.
Ešte doplním že pracuje fyzicky m celý týždeň celý den. Pre predstavu arómy.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
rikarika
3. feb 2022

@zoro9836 nemyslim si ze nesprchovanie sa je problem prace. Zazila som niekolko meetingov so smradlavymi menezermi, no hnus.....aj im to bolo niekolko krat povedane.....a nic, ziadna zmena. Smradlavy partner je dost velky problem do manzelstva.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
rikarika
3. feb 2022

@zoro9836 no fuj...

selest
3. feb 2022

@zoro9836 fuha no neviem kazdy to mame inak nastavene asi. Vynimocne ked sa stane ze niekde sme tak mozno, ale ja by som napr s neosprchovanym manzelom nic vazne neriesila ak chapes na co myslim..Aj ked len presedim cely den pred tv, napisem to surovo, idem na wc a potom sa ozaj musim osprchovat. Nejde predsa len o to ze nic nerobim a nespotim sa. Ale ak to vam dvom nevadi je to v pohode. Ak by to jednemu z vas vadilo je to na jednej strane dost vazny problem kedze bridit sa partnerovi podla mna problem je. A sakra velky. Na druhej strane velmi lahko riesitelny 3 minutovou sprchou. Keby mi partner laskavo vysvetlil ze pre neho "smrdim" ak sa neosprchujem aj 3x za den tak pre neho tie 3 minuty oferujem, to je najmenej. Nebudem si vonat podpazusie a smiat sa mu do tvare ze nesmrdim. A v tomto pripade manzelka ani nechce nic extra prave naopak..

number19
3. feb 2022

@zoro9836 Na rovinu, tu nejde az tak (aj ked) o podpazusie, ale o iste casti tela (vykonavajuce iste potreby). A teda sprcha 1x za 3 dni je podla mna brutal (MALO, aby sme sa spravne pochopili).

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
selest
3. feb 2022

@zoro9836 mam 2 chlapcov doma cize to mam okukane a nemyslim si ze chlap si na 100 utrie😂😂

evu_lienka
3. feb 2022

Chápem, že je to problém. Ja by som tiež odmietala sex. Ak sa Ti dá odsťahuj sa aj zo spálne. Keď sa bude pýtať prečo, tak mu jasne povedz a kľudne môžeš aj pridať, že je doba covidova a ak pracuje ako smetiar mal by sa nielen sprchovat ale môže použiť aj dezinfekciu aby chránil aj Teba aj deti ...atď. Snáď pochopí. Niečo podobné som zažila a je to skutočne veľká prekážka a úplne Tá chápem, aj to že uvazujes o rozchode

rikarika
3. feb 2022

@zoro9836 ano mozeme porovnavat chlapa aj zenu, dieta aj dospeleho, mladeho aj stareho - jednym slovom VSETCI sa msju sprchovat denne komplet od hlavy az po konceky prstov. Ked uz kasles na seba, tak ber ohlad na ostatnych okolo - doma, v praci, v potravinach, na uradoch, v mhd......

karolinakr
3. feb 2022

Inak škoda, že sa nechce sprchovať s kolegami po práci, takto na nich musí čakať a užitočne by využil čas. Chod naňho ekonomicky, ked sa nebude sprachovať doma , ušetríte za vodu veľké peniaze a ostane vam viac Inak to nie je zly napad, sprchovať sa mimo domu a na konci roka pozrieť, či máš preplatok alebo nedoplatok

evu_lienka
3. feb 2022

@karolinakr no muži bývajú "šetriči", to by mohlo zabrať

simca06022011
3. feb 2022

Autorka: Je to beznejsie ako si myslíš 😂 a zbytočne sa nad tym nerozculuj. Ja som zaviedla jedine pravidlo: nejde do sprchy, spi na gauci. Mam klud a voňavu posteľ 😁 ako citam ďalej : ako smetiara teda by som ho hnala do sprchy hned od dveri ale teda... Normálne za dverami dohola a do sprchy inak nech ide kade ľahšie 😔 hambim sa za to, ale to by som sni ja nedala asi a esre v kombinácii s cigaretami 🙄

slavomira1980
3. feb 2022

@zoro9836 fuj ty sa sprchujes iba kazdy treti den? Dobry humus ved chodis na toaletu, na velku, potis sa.. A to iba prekryjes gulickou hej? No fuj 🤮 musi byt radost sediet pri tebe v kancli

minutka
3. feb 2022

@zoro9836 rit mame ulozenu rovnako. A na 100% sa neutrie nikto. Preto sa treba sprchovat. Ale to hadam aj decko vie

number19
3. feb 2022

@zoro9836 Nevedela som ako to vhodne verbalne vyjadrit ale @minutka to hore absolutne vystihla. Vdaka. 👏

ruzovakrava
3. feb 2022

@zoro9836 si sen každej ženy a každého kolegu. Aj na zadok používaš deodorant či sa len spoliehaš na svoje 100% utretie? 🤭😁

autor
3. feb 2022

@zoro9836 ty si ho tu zastavas ako keby som od neho chcela neviem čo pritom sa jedná o 5minutovu sprchu. Ja neviem či si už úplný humusak že to nechápeš tiež.
S takým človekom je ťažké spolunažívať. On chce objat on chce pusu on chce neviem čo. Ale aby som sa pritom musela znechutene tváriť a normálne ho odmietnuť tak to teda asi nemá byť takto.
Kukám aj ty si dobrý expert na hygienu dokonca aj na anatómiu ženského tela 🤦🏻‍♀️ no spytaj sa svojej ženy či len predsa jej nesmrdis možno ti to len nepovie

autor
3. feb 2022

@simca06022011 u nás nezaberá ale že vôbec žiadne pravidlo. Gauč už vôbec. Takže to je trošku väčší problém

tncka
3. feb 2022

Robí fyzicky,každý deň celý deň to znamená že obden sa sprchovať je veľký humus. By som ho ani do perin nepustila neosprchovaneho. Na toto treba mať žalúdok. Poradiť ti neviem ale nezávidím ti vobec

simca06022011
3. feb 2022

Ja by som ho vykopla z postele 😂 môjho som v klude vymkla zo spalne. Alebo som prostesne odisla na gauc ja a tak. Ako nemohla by som v tom spať 😔

simca06022011
3. feb 2022

Ale zase súhlasím s tym ze nie všetci sa "musia" sprchovat denne 😁ale ak taz dakto robi v smradlavom prostredi, slrbo fyzicky alebo sa poti, alebo fajci... Tak nech sa sprchuje, aj 2x denne 😂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
krkavcia_mater
3. feb 2022

Som prekvapená, že vám pride normalne sa sprchovať obdeň. 🤦🏻‍♀️ Všam ked sa vys*rie a utrie si prdel papierom, tak isto nie je cista 🤢.. jak keby ste si ruky len papierom utreli. My sa doma spechujeme denne plus po velkej... Veď už nie su 80te roky, keď sa ludia kupali 1x tyzdenne a to aj dvaja v tej istej vode.
Mne by to teda tiez vadilo.. To si isto ani zuby neumyje 🤢

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
3. feb 2022

@zoro9836 pre mna za mňa 😂 bolo by mi to úprimne jedno, ty by sa hanbil ze sa neumyvas, nie ja 😂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
3. feb 2022

@zoro9836 no mne nie, som sa aj zasmiala, ked som si to tak u nas predstavila 😂🤦🏻‍♀️