Môj muž sa odmieta sprchovať
Prosím vas ženy už je to čím ďalej tým horšie. S mužom sme spolu 5rokov. Na začiatku keď sme spolu nebývali som nejak neevidovala jeho hygienické návyky. Koho by to aj napadlo že nejaký normálny človek ich nemá však.
No už keď sme si boli bližší a ostávala som u neho na pár dní som si všimla že do sprchy chodí obden. Čo mne teda extrémne prekážalo. Takže prebehol rozhovor vyzeralo to že všetko chápe. Chlap sa sprchoval denne ok.
Začali sme oficiálne spolunažívať pred 2 rokmi. Snažil sa plniť toto moje prianie (inak by nemal sex). Avšak to občas flakal m takže sme pokračovali: rozhovor, zjavné pochopenie okej.
No ale teraz už nato úplne sere. Má obdobie kedy sa sprchuje každý deň ale to je len obdobie. Potom zas sa začne sprchovať iba obden. Niekedy až na ten tretí kedy ho už ale do prdele upozornim. 🤦🏻♀️
Muža milujem, ale toto mi vadi. Kvôli tomuto sním nespavam. A už snim nechcem spať ani keď sa osprchuje.
Príde mi to nechutné. On mi príde nechutný.
Máte s tým niekto skúsenosti? S takýmto partnerom? Dá sa to zmeniť? naučiť alebo?? Fakt ak by som sa snim mala kvôli tomuto rozviesť. Och 🤦🏻♀️ to by bola pekná hanba.
Ešte doplním že pracuje fyzicky m celý týždeň celý den. Pre predstavu arómy.
@selest presne.. tu nejde o neviem aké zmeny človeka alebo jeho života pre boha.. 😀 veď preto ho milujem preto aký je. Ja ho nechcem zmeniť ja chcem iba aby sa osprchoval 🙄🙄
@zoro9836 Zase vy chlapi máte na ženy vysoké nároky, aby mali upravené vlasy, nechty, tvár, aby cvičili a mali dobrú postavu a tak dalej... A ženu to stojí o dosť viac času starať sa o seba, prečo by mal mať muž problém obetovať možno 20 minút týždenne aby sa umyl ak na tom žene záleží? Ak je sám nech sa umýva aj raz týždenne, ale ak má partnerku a prekáža jej to, mal by on urobiť kompromis. Rovnako aj žena, keby jej muž má rád upravené nechty obetuje čas a bude si ich dávať upravovať, rovnako ak prezlieka obliečky napríklad raz za 2 týždne a muž bude chcieť každý týždeň tak obetuje tých pár minút a vyhovie mu.
tak ale ak mu to povies normalne a teda asi by som mu to povedala nejak jemnejsie, podla mna by to ani pre neho nemal byt nejaky velky problem sa sprchovat castejsie
@zoro9836 pocuvaj, mental, ona zije so smetiarom. Ja som sa raz viezla v smetiarskom aute asi 1 hodinu a smrdela som ako kuka nadoba. On sa jej smrdlavy drbne na gauc, do perin, ku miminu. On, keby bol aspon trochu uvazujuci, by sa mal osprchovat este v robote. Lebo zasmradi uz hned auto. Ako nebudeme tu diskutovat o koznrj bariere a vysusenej pokozke,ked niekto robi s odpadkami. Ked som robila v restike, smrdela som kazdy vecer kychynou, fritezou. Dosla som skonovana domov o polnoci po 14hod sichte, ale musela som sa umyt. Ked som robila v krcme, vlasy mi smrdeli cigaretami, umyvala som kazdy den. Ked niekto robi v kancli, staci sprcha menej casto. Ale neobhaju tu humusqckych chlapov. Tiez by si si nepochutnal na 3 dni neumytej rybinou smrdiacej kocke.
@zoro9836 ja mám skôr pocit že ty necitas nič poriadne.. pretože na jednej strane súhlasíš so mnou že by mal prísť z roboty a ísť do tej sprchy a na druhej strane tu trepeš 2 na 3. Splietas tu hrušky so šunkou a riešiš vecí ktoré sú už mimo témy.
Ja som chcela iba poradiť ak náhodou má niekto s takýmto partnerom skúsenosť ako sa sním dohodnúť.
Ty tu rozprávaš že som povrchná a bla bla už všetko okolo toho nepodstatné a nepravdivé.
@ukulela 👍 presne tak
@moonka1 už som to mu to hovorila jemne jemnejšie najjemnejšie. Aj narovinu drsne a už som na neho aj vyletela. Nič.
Zrejme to robí schválne mne napriek už inak si to Neviem vysvetliť
@marsmykkok toto presne aj môj muž. Ak náhodou príde z práce a ja som vo vytahanej mikine a mám nevyzehlene vlasy v drdole už ohrna nosom. 👍👍 Pritom on... Sa ani neumyje... 👍👍
Prosim pekne hlásim:
Vek: 43 rokov
Sprcha a zuby: umyvam kazde rano a vecer pravidelne bez výnimky.
Stav mojej kožnej bariéry: neporušena
Koniec hlasenia
PS: je 21.storočie, mame tu moznost teplej sprchy bez námahy a predsa existujú jedinci co sa vracajú par storočí dozadu ?
@elementissa vážne, daj foto, aj mňa už dávno zaujíma, kto sa skrýva za touto prezývkou
@zmrzlinka2021 jezis maria 😂😂😂😂😂😂 ze vcielky😆😆😆 a ze este darcek dostane 😆 a co ma pat rockov a sme na zakladnej ?😆

@elementissa citala som par viet, nemam tolko casu🤣vies kebyze chce od neho ze sa stane metrosexualom tak ano mas pravdu to asi tazko. Ale ona chce 5 minutovu sprchu. To nieje ziadna zmena. Ona ani necaka ze on sam pride na to ze smrdi kedze jemu to nevadi. Urcite mu to pekne povedala na zaciatku. Ja myslim ze ked ra manzel poprosi ci by si moha pre neho nieco urobit tak to urobis aj ked pre teba to nedava vyznam ale ak je to pre neho dolezite a tebe to neublizi a vezme ti to 3 minuty zivota tak ozaj nieje o com. Ja som napr za slobodna fajcila a vela. A manzelovi to vadi az je mu z toho zle. Takze kym som prestala tak som si po kazdej cige umyla zuby prezliekla sa a ked sa dalo poslednu som si dala v praci, potom sprcha aby som mu nesmrdela. Neubudlo zo mna spravila som to pre nas. Cakala by som podobne od neho..