icon

Môj partner je zadĺžený

koniarka1
15. mar 2016

Ahojte. Neviem ani ako zacat...mam 24 rokov a zadlzeneho partnera. Je odomna o par rokov starsi,nedavno sa nam narodil syncek. Sme spolu styri roky a maleho sme neplanovali,no ked som sa dozvedela,ze cakame babatko nedokazala som si ho nechat zobrat. Vzdy som velmi tuzila po rodine,kedze moja rodina v ktorej som vyrastala trpela hadkami,zlou financnou situaciou a psychicky chorym otcom. To som si odniesla v plnej miere hlavne ja. Nasla som si vsak sucasneho priatela, ktory mi dava pocit bezpecia a naozajstnej rodiny,je tu vsak problem. Ma dlhy 11 000 eur,uz ho stiha aj exekutor. Neviem,ci je este mozne ze mu niekde pozicaju,aby sa to rychlo splatilo a ostatne by sme uz nejak dobojovali. Byvame v prenajme,na krku mam leasing a pozicku uz aj ja,kedze sme potrebovali zariadenie aj auto. Som zena na materskej s pol rocnym dietatkom a nechcem ho opustit a ist do prace,kedze kojim a stasne by ma mrzelo nevidiet ho vyrastat. Vzdy ked sa na neho pozriem je mi do placu,ako som mu to mohla spravit...vzdy som chcela,aby moje dieta vyrastalo v stastnej domacnosti, aby netrpelo nedostatkom penazi a malo vlastnu izbicku,ktoru som ja nikdy nemala. Som zufala. Dookola si stale opakujem ako som mohla byt taka hlupa a takto spadnúť do niečoho,comu som sa snazila tak vyhybat...o celkovej dlznej sume som sa dozvedela az nedavno,ked uz to vybavuje exekutor a hrozi,ze siahne na partnerov plat. On sa vsetkej tej korespondencii vyhybal,nechcel to riesit a preto sa to dostalo az do takehoto stadia. Ako sme zacali spolu byvat,financie riesim len ja,vsetko platim ja a preto sa mi uz musel priznat. Strasne sa bojim,ze nebudeme mat kde byvat, nasi uz tiez padli "na hubu" a zobrali im byt a jeho rodicia su v 2 izbovom byte a na dôchodku. Uz rozmyslam,ze budem chodit po nociach niekde upratovat....prepacte,musela som sa uz niekde vyrozpravat,kedze mojich blizkych tym nechcem zatazovat. Som na seba tak velmi nahnevana,ze som toto dopustila :( ako to mam vyriesit?

Strana
z9
37373
19. máj 2018

@ukulela
haha,,som si tiez vsimla az neskoro

Strana
z9