Môj partner mi nedôveruje
Ahojte mám partnera v zahraničí a náš vzťah funguje na diaľku. A stále sa potrebuje kôli niečomu so mnou hádať. Naposledy sa somnou pohádal kôli tomu že v noci na WhatsAppe videl že som online a že som mu neodpisovala. Pritom som spala lebo bola noc. A napriek tomu že som mu vysvetlila že som spala a nikde som nebola s nikým, stále mi neverí a tvrdí že videl že som online a to mu stačí.
Je velmi male percento ludi, kt vztah na dialku funguje.
Ja osobne v tom zmysel nevidim. A toto by som nezniesla.
Poslala by som ho pekne krásne do riti kvôli takej chujovine a minimálne týždeň by som sa neunúvala s ním komunikovať. 😉
@vikutoria
toto nie je mazerial na vztah. To radsej byt sama a uzivat si život. Posli ho do kelu. Ved o by robil este ken keby ste spolu zili? Kontrolival by ta neustale!
Mala som voch ziarlivcov. Bohu vdaja za mojho muza. Je flegmos, ked mu hovorim o kamosoch, kolegoch je uplne v pohode. Pri tych druhych by uz so bola d nich zamilovana a podobne bludy.
Vie ze mi moze verit, byvame obcas aj 2 tyzdne od seba - ja na SK on v AT. Keby sme chceli mame moznosti na nevery habadej.
Ale naco?? A naco sa stresovat a ziarlit? Tak ked si raz verime, ltak niet o com.
Uplne suhlasim, strata casu a energie. Na vztah na dialku treba byt velmi vyzrety, to sa tvojho partnera bohuzial netyka. Odpisala by som mu, ze aj mne staci a nech hlada inde.
Nezmeníš ho, nepresvedčíš. To tak by najprv musel chcieť on. Ak taký začal byť len od určitej doby, môžete popracovať na tom, aby ste nemali vzťah na diaľku. V opačnom prípade to medzi vami asi ďalej nemá zmysel...
Načo TI je taký priateľ bez dôvery nie je láska.Ja by som nedokazala žiť s človekom ktorý by mi neveril alebo ja partnerovy to by som nemala taký vzťah.Bet dôvery nie je láska.

@vikutoria mal si urobit screen a poslať ti to