Chýbajúca chémia s partnerom. Ako zvládnuť pocity?
Mam vztah s partnerom ktoreho lubim. No nemame medzi sebou chemiu , nepreskocila nikdy iskra. Dnes sa mi nieco stalo. Bola som na pohovore a ten muz co somnou robil pohovor tak tam iskry lietali. Stalo sa mi to mozno po 15 rokoch nieco take. Samozrejne nechcem ho balit ani nic len ma zamrzel ten pocit ze s cudzim chlapom to mam a s vlastnym partnerom nie. Ako nalozit s tym pocitom?
Tiez si myslim, ze vo vztahu je ta iskra velmi dolezita. Toto sa ti bude diat viackrat a budes neustale uvazovat a lamat si hlavu nad tym, ci to vobec ma zmysel s tvojim sucasnym partnerom...Podla mna uz sama poznas odpoved.
No len aby tomu panovi iskry nelietali s kazdou uchadzackou o pracu ...
No len aby tomu panovi iskry nelietali s kazdou uchadzackou o pracu ...
@anonym_4b7eb6 tak tu asi primarne nejde o neho, ale o jej pocity, o to, že cudzí chlap ju “berie” a vlastný nie.
@anonym_autor ten pocit je v poriadku, ale váš vzťah je na zamyslenie
@anonym_4b7eb6 tak tu asi primarne nejde o neho, ale o jej pocity, o to, že cudzí chlap ju “berie” a vlastný nie.
@anonym_autor ten pocit je v poriadku, ale váš vzťah je na zamyslenie
@tiezjedna Otazka je, ci by s tym panom aj po tolkych rokoch, co je autorka s partnerom, tiez aspon este tlelo. 🙂 Co je nove, to je pekne.
@anonym_4b7eb6 písala, že medzi nimi nikdy iskra nepreskočila🤷♀️ja si taky vzťah neviem dlhodobo predstaviť 🤔
@tiezjedna tomu absolútne nerozumiem,na základe čoho sa dali dokopy,veď na začiatku je to tá chémia,ktorá ľudí k sebe pritiahne
nie celkom rozumiem, ako vobec mozes existovat vo vztahu bez chemie... a co na nom lubis, ked sa neviete prepojit nie len emocionalne ale aj fyzicky... za mna taky vztah je uplne k nicomu...
@anonym_autor čo konkrétne myslíš tou iskrou? páčil sa ti? koketoval s tebou? Cítila si z neho nejaké vzrušenie? Nič z tohto si s partnerom nemala? Ja osobne mám iskru s partnerom aj po rokoch, sú momenty kedy na seba hľadíme jak pubertiaci alebo koketujeme, neviem si predstaviť byť s niekým len z rozumu, že síce ma nevzrušuješ a nemám z teba zimomriavky ale si fajn chlap tak buďme spolu? Som zástanca aj pomaly budovaného vzťahu ale iskra tam byť musí. Inak je to spolubývajúci.
to bude len otazka casu, kym sa postupne odcudzite jeden druhemu, pripadne podlahnete niekomu inemu.
Ako ho mozes lubit, ked nemate chemiu? Ved aj laska je chemia
Možno si sa len troska "zblbla" z toho iskrenia s potenciálnym šéfom 🤣. .veď ono sa to môže stať, že človek občas "zahori", taký menší flirt...stáva sa to. No čo ma zaráža je, že partnera ľúbiš a píšeš že to nikdy neiskrilo. Možno si na to len zabudla...no ja si bez toho vzťah predstavit neviem. Ja s partnerom len pozrieme na seba a plamene šľahajú 🤣🤣🤣a to sme spolu roky....
mali sme s ex taky vztah a bolo to proste kamaratstvo. tiez som hovorila, ze ho lubim, ale pravda je, ze nie - bol to zvyk, pohodlie, istota. ano, aj to je laska, ale proste ta iskra, ked chyba, tak to je stale len kamaratstvo.
Ako ho mozes lubit, ked nemate chemiu? Ved aj laska je chemia
@anonym_906b59 presne toto som sa chcela opýtať. Veď bez chémie nie je láska. To je už len zvyk asi...
@tiezjedna Otazka je, ci by s tym panom aj po tolkych rokoch, co je autorka s partnerom, tiez aspon este tlelo. 🙂 Co je nove, to je pekne.
@anonym_4b7eb6 poriadna iskra nikdy nevyhasne
@anonym_autor nikdy by som do takého vzťahu ani neišla. Chyba sa stala už na začiatku... Dokedy chceš existovať vo vzťahu bez chémie a bez vášne?
A tomu tvojmu to nevadí?
@anonym_autor presne z tohto dovodu by som nesla do vztahu, kde nie je chemia. Setrim sa pretakeho, kde chemia bude.
@anonym_autor tak to je riadna blbosť keď niekto povie ze niekoho ľúbi a nie je tam iskra. To sa mi snáď zdá takyto výmysel. To je klamanie samého seba.
Tiež som na tom tak isto. Mam manželstvo bez iskry. Ale je zodpovedný, stabilný, mam istotu. Ale iskra stále bude chýbať. Ja to teda cítim riadne, keď nemám na sex s nim chuť, ale pritom som mlada žena a chuť na sex by aj bola. V mojom prípade presne viem, ako sa to stalo. Bola som mlada (24r.), nemala som VÔBEC žiadne sebavedomie a bála som sa, že už lepšieho partnera nestretnem.
Tiež som na tom tak isto. Mam manželstvo bez iskry. Ale je zodpovedný, stabilný, mam istotu. Ale iskra stále bude chýbať. Ja to teda cítim riadne, keď nemám na sex s nim chuť, ale pritom som mlada žena a chuť na sex by aj bola. V mojom prípade presne viem, ako sa to stalo. Bola som mlada (24r.), nemala som VÔBEC žiadne sebavedomie a bála som sa, že už lepšieho partnera nestretnem.
@anonym_841e5a vieš čo už teraz ta to nemusí mrzieť. Ta iskra aj tak časom odíde. Máš stabilne manželstvo a buď rada. Môžeš si nájsť milenca kde by iskra bola len to chce kus odvahy a ci to dokážeš udržať v tajnosti. A keď je niekto dobrý milenec tak ako manžel nemusí stat zato vôbec. Žiješ iba raz a záleží ako veľmi si chceš sex užívať a ci ti to bude stáť zato keď budeš riskovať a aké máš priority, či ti záleží až tak mat úplne usporiadané manželstvo a ako ti záleží na sebe samej co si chceš dopriať a ako si chceš život uzivat.

Tak logicky ked nesedi chemia, partnerstvo pojde casom dolu vodou... je to jeden z nosnych stlpov kazdeho vztahu... a co s tym pocitom? Silno sa zamysliet nad vlastnym vztahom, ci to ma zmysel takto...