icon

Môj partner si stále píše s bývalou

30. aug 2021

Mám 3 mesiace nového priateľa všetko je krásne máme okolo 25 rokov ale jedna vec má trápi,môj je stále v kontakte s ex aj my povedal že s ňou ostane v kontakte ale vadí mi to ! Vám by to n vadilo? Je od neho staršia o 10 rokov ,minule nechal Pc zapnuté a veta ...neviem sa od teba oslobodiť!

lubkavargova1
30. aug 2021

Ty si priatelka a aktualna vyvolena....ale ani netusis, co dokaze taka milfka s chlapom mladym a aj ked len v predstavach...s tebou je realne, ale ona mu vie ponuknut nieco, co my zeny nechapeme..resp, pochopis ked budes starsia :D

mell27
30. aug 2021

Ťažko povedať,ak ti nevadi, že si vypisuje so starou láskou nech sa páči,ja by som nevedela byť vo vzťahu s muž, ktorý má takéto potreby..

elizabet173
30. aug 2021

keď sa ti nepáči, čo ti tu píšu, tak s ním kľudne buď. Baby ťa chceli len uchrániť, ale ak si potrebuješ na vlastnej koži overiť, že majú pravdu, smelo do toho. Potom tu budeš zakladať srdcervúce diskusie, ako si píše s ex a stretáva sa s ňou, napriek tomu, že máte dieťa a druhé čakáš a všetko rieši s ňou, nie s tebou

mimka1402
30. aug 2021

No jooo aj môj ex bol kamoš s ex, keď sme sa mali sťahovať tak bolo pre mňa prekvapenie, že z ex je vlastne súčasná a ja pomaly a isto budem ex, takže som sa rozlúčila a dovidenia.😀
Nebuď sprostá. Môj mi vyznával lásku, nosil kytice, boli sme spolu na wellnes pobytoch, dával so mnou fotky všade možne, predstavil ma rodine a hold... Boli sme spolu 4mes a ex sa mu začala ozývať aj on jej..
Ale! Najhoršie je, že on píše jej. Lebo týmto dáva úplne najavo, že keby ona chcela, on pribehne.
Maj rozum, nebuď s prvým blbcom kvôli tomu aby si nebola sama. V takom skorom štádiu by nemal ani pomyslieť na minulosť, mala by si byť topka. A nie takto. 🤦🏼‍♀️

autor
30. aug 2021

@lubkavargova1 ale veď je somnou

lindusss2016
30. aug 2021

No asi s nou uz nikdy nic mat nebude, lebo ho ona nechce, napriek tomu skusa... akoze nevies, co to znamena? Ved to napisal, nevie sa od nej oslobodit, to nie je kamaratstvo... teba ma ako naplast, nebud hlupa, lebo ked sa stane, ze ex podlahne, tak ti okamzite zdrhne. A ak sa to aj nestane, bude na nu stale mysliet

autor
30. aug 2021

@lindusss2016 oni sa rozišli pred rokom...odvtedy nemal len jednu pár mesiacov. Teraz mňa. .ona je single...a bola keď bol aj on ..tak keby chceli sú spolu aj predtým no on vraj nechcel resp chcel niekoho iného nie ju

mimka1402
30. aug 2021

@anonym bez urážky, ale ty máš aspoň dvojciferné IQ? A čo zaručuje, že je s tebou? Ona ho podľa mňa nechce a on dolieza, ale som si istá, že keby ona chcela ho späť. Teba pošle do pečka. Urobí to skôr či neskôr možno kvôli inej a možno kvôli bývalej, s takým je najlepšie neísť do vzťahu alebo čím skôr odísť.
A keď vidím tvoje argumenty.. Ach. Asi netušiš čo všetko dokáže chlap povedať. Aj môj mi kecal všeličo 😉🤷🏼‍♀️
Ale je jasné, že ty si presne ten naivný typ, ktorý s ním ostane a o mesiac dva bude plakať, že šiel za inou. Byť v niekoho srdci druhým... Je najhoršia večer čo môže byť

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
30. aug 2021

Ale ty si to zjavne nepochopila. Nie su spolu, lebo nechce ona. Ale keby chcela, tak ho ma... nedaj sa oblbnut

dievcacitajucelist
30. aug 2021

Tu môžeš dostať kopec dobre mienených rád, ale len ty vieš aký máte vzťah...pekné slová sú krásne, lebo vieme, že každá žena je "milovaná ušami" ale podstatnejšie sú jeho činy...pomôže ti, keď to potrebuješ? Postará sa o teba, keď si chorá? Môžeš sa na neho spoľahnúť? No hlavne musíš mu veriť pokiaľ je tam štrbina nedôvery môže to cely vzťah zničiť...opytaj sa svojho partnera ako vidí on váš vzťah? Povedz mu o svojich obavách...myslim si že podľa jeho reakcie sama zistíš aká je pravda...

spadnutaslivka
30. aug 2021

on jej napíše, že sa od nej nevie oslobodiť a tebe vraví, že je len kamoška? a toto mu žerieš? tak buď namotáva zbytočne on ju alebo on teba. Bludy. Akože toleruj mu to, keď chceš, ale zbytočne si robíš problémy do budúcna. Takýto vzťah nemá zmysel. Je s tebou, lebo nič lepšie nemá. Ak by tamtá pískla čo i len "na rýchlovku", tak by bežal a za tebou by sa ani neobzrel.

sissy27
30. aug 2021

si len záplata za ňu... keby ona prikývla tak pobeží za ňou rýchlosťou svetla a na teba si už ani nespomenie.
Ak mu chceš veriť tak ver, ale potom sa nevypytuj ako hlupaňa "čo to znamená". Vieš veľmi dobre čo to znamená, ale nechceš si to pripustiť.
Keby chcel len teba, tak v živote inej nenapíše, že sa nevie od nej odpútať. Na inú by si ani nespomenul.

lubkavargova1
30. aug 2021

Moja zlata, ty si tak naivna, ze az to boli....on mlady 25 rocny zajacik a ona 35 rocna zrela zena. On ocividne tam nieco bude riesit...ked sa nedokaze od nej odputat...
Tak to hej, s tebou je, lebo vsak potrebuje seberovnu partnerku na prezentovanie, ale ver, ze jeho myslienky sa tocia okolo niecoho ineho (aj ked su priatelia) a vam moze aj sex fungovat ako prezentujes.... ale sex v predstavach so skusenou zenou co uz vie co sa jej paci a co nie, vie si to vychutnavat, to je iny level pre takych zajacikov ako aktualna mlada partnerka...kruta realita, ale bohuzial tak to je. Zeny po 30-40 uz vedia co chcu a ked je sebavedoma, ma pracu, ma byvanie, zazemie, tak to je ako som uz vravela, iny level v zivote ako mlada zabka....

janka_23
30. aug 2021

Neuznávam kontaktovanie s bývalými, nerobí to dobrotu a nevidím v tom zmysel. Aj keď sa vzťah skončil v dobrom treba tie dvere zatvoriť a ísť ďalej.

jaskolka
30. aug 2021

Bože nebeský, ty co chceš počuť? Všetky ti píšeme, že on je zaseknuty v minulom vzťahu, má tam "puto" a sa nevie oslobodiť
A ty akoby si chcela počuť, že to určite je len kamoška a je to úplne v pohode. Nuž nie je. A to ze on ti vraví, že nič tam nie je a už len si s nou "rozumie" tak akože co myslíš, že ti povie, hej, jasne ze ju stále chcem?A ty, si len taka moja momentálne "****" do postele? OMG
🙊🙉🙈Zobud sa z tej naivity, dievča.

autor
30. aug 2021

@jaskolka ale to si aj v tých správach čo som videla na Pc písali,že ju má rád ako kamošku atď ale to posledné ma dostalo

nevenka
30. aug 2021

Sesterka mala priatela, ktory si pisal obcas s byvalou. Boli Slovaci, v zahranici, ked potrebovala s niecim pomoct, pomohol, sli na kavu a tak. Pisali si priebezne, ale naozaj nic ine tam uz nebolo, aj ked sesterka bola s nim. Povedala mu, ze jej to vadi a si to nezela. Ak si zvolil, ze s nou chce byt, tak nech minulost necha tak a ona sa uz o seba postara. Nemusi jej pomahat. Zavolal tej babe pred nou, ze priatelka si nezela, aby sa stretavali nadalej a pisali si, ze on si vybral inu, ma ju rad a minulost je uz za nimi. OK. Odvtedy si nepisu, nevolaju, nic. Sesterka je uz za neho vydata, maju 2 deti a ziju uz na Slovensku opat. Ona bola pripravena s nim nepokracovat vo vztahu, ak by to neprestalo.
Viacej takych poznam, ze maju "kamosku", ale to je take, ze uff...nie...

asia83
30. aug 2021

Medzi mužom a ženou neexistuje kamarátske puto, ako to nazývate. Tobôž nie medzi bývalými partnermi.

alaguema
30. aug 2021

Ľudia toho narozprávajú a popíšu. Väčšina ľudí si zakladá na tom, akí boli pre niekoho dôležití, nezabudnuteľní, majú pocit, že tým stúpa ich hodnota, aj keď je ten niekto dávno preč a prešli roky. Čítaš to aj tu, ako niektoré tunajšie mamičky milujú ich ex frajeri aj po sto rokoch. Sú to obvykle voloviny, ktoré si ľudia popíšu, pohladkajú ego. V starobe a pred smrťou vedia všetci veľmi presne, že len tí najbližší ľudia sú tí najdôležitejší. Nie nejaká stará láska spred sto rokov. Ale tá, s ktorou prežil ten skutočný život. Tvoj frajer je mladý, ona je staršia, zrejme vie, ako naňho a jednoducho jej to robí dobre. Ak sú taká osudová láska a spriaznené duše, prečo teda nie sú spolu? Lebo sú to len reči a malé hry na dôležitých...cítiť sa ako filmoví hrdinovia, písať si dramatické repliky, ale žiť spolu obyčajný život, to im asi nešlo. Tak o čom to celé je? Len gestá a hovadiny. Ak ti na ňom záleží, pýtaj sa, hovor s ním o tom, ako sa cítiš.

autor
30. aug 2021

@alaguema tak ja tomu nerozumiem prečo jej píše a prečo takéto...asi sú všetci chlapi rovnaki aj keď innsa prezentuje ako spirituálny atd

timing
30. aug 2021

Samozrejme zi ti nepovie ze si prechodna stanica. Ak by mu ex dala najavo ze dnes mi je smutno,potrebujem niekoho pri sebe rovno pobezi do jej narucia. Medzitym potrebuje teba upokojit. No co ti povie,ze je to kamoska a nic vazne s nou neplanujem. Proste teba drzi iba zato aby nebol sam. Ex pise aby na neho nezabudla a dava jej stale vediet ze ak by si to rozmyslela je tu. To ze jej napisal ze ako kamarati, no ved jasne nemoze zniet totalne uboho. Evidentne ju miluje, aj napriek tomu ze sa rozisli. Predpokladam ze iniciator ich rozchodu bola ex, takze tym ze jej pise a vydava sa za kamosa potrebuje byt s nou v akomkolvek kontakte aj ked v skutocnosti ju stale miluje. A ja by som teda nevedela byt s niekym kto svoje city k ex nema uzatvorene a vsetku lasku,pozornost co dava tebe teoreticky iba hra alebo si predstavuje ju na tvojom mieste. Mne by to teda nahlodavalo mysel ci je to uprimne z jeho strany alebo si iba nahrada

autor
30. aug 2021

@timing ale on mal možnosť byť s ňou ale vždy bral a mňa ...rozišli sa lebo ho podviedla a po nej mal ešte jednu staršiu potom skoro 7 mesiacov nič a teraz ja...keby som bola náhrada tak chce byť tak často somnou? Ona ho jeden čas ignorovala aj to mi povedal a že ju chce mať vzivote lebo mu pomohla velmi

janka_23
30. aug 2021

Bože autorka, ty si vážne naivná 🙄 v každej svojej odpovedí ho iba obhajujes. Tak načo sa pýtaš a chceš rady keď pred pravdou zatváras oči? Keby ku nej nič necítil nenapíše jej a už vôbec nie ze sa od nej nevie oslobodiť. Ved tým je povedané všetko. Máš ešte asi malo skúsenosti na to, aby si vedela co všetko dokážu muži natarat, ako láskyplne sa dokážu správať a pritom za chrbtom podvádzať. Ak ti to vadí povedz mu to,ze si neprajes aby spolu kmunikovali a, ak bude pokračovať tak ty s nim končíš. Podľa jeho reakcie uvidíš, ktorá z vás je pre neho prioritou.

autor
30. aug 2021

@janka_23 už sme sa o tom rozprávali,vraj som prioritou ja. Že ona je kamoška,ale tie, mi je divn že jej musí písať raz za týždeň alebo za dva)aj keď ho ignorovala! Asi som naivná...nechapem preco o to robí...som vďačná za názory aspoň otvorím oci

timing
30. aug 2021

Autorka, ja sa Ta este tak opytam asi som prehladla tvoj vek. Si mladsia,rovesnicka? Si si vedoma aj toho,ze jeho lakaju o dost starsie zeny? Si pre neho prva rovesnicka ?
Otvor si oci fakt. Len nebud naivna v trojuholniku ktory on vytvoril. Proste daj mu ultimatum a uvidis koho vyberie. Zase si neviem predstavit ako mu mohla ex tak pokoct ze je z nej hotovy,nevie sa odputat a potrebuje ju v zivote. Toto su slova ktore ZIADNA zena nechce pocut,ze ma akceptovat vo vztahu cudziu zenu. Nie je to normalne a vobec sa ti lahko dychat pri nom nebude

autor
30. aug 2021

@timing ja 28 on 25 tak nemám veľa skúseností preto sa pýtam či to je ok takto komunikovať s ex ! Pomohla niečo ohľadne práce,tak on stále prezentuje bezpodmienečnu a bezhraničná lásku,slobodu a ľúbiť sa ale nevlastnit sa ..vravel ,ze on knnej nič necíti tak už n viem...

lindusss2016
30. aug 2021

Tak od teba vyzaduje lasku a slobodu a od nej sa nevie oslobodit... 🤔 zaujimave, co vsetko zaslepena zena dokaze zozrat, ked je zamilovana a nechce vidiet pravdu

lindusss2016
30. aug 2021

Inac presne takehoto frajera som mala ja za mladi, co mi vtlkal do hlavy, ako si on chce zachovat status slobodneho... sice odo mna pozadoval vsetky vyhody vztahu, ale aby ma na ulici drzal za ruku, to nie, lebo co si o nom ostatni pomyslia, vypisoval si s roznymi "kamaratkami" a ja sprosta som mu to zrala. Este bol aj skaredy 🤦‍♀️ no ja neviem, kde som rozum nechala vtedy... tiez som sa donekonecna chlacholila tym, ze ved nemam priamy dokaz nevery, aj ked vsetko nasvedcovalo tomu, ze je to krivak.... az ked som ho nechala a bol ochotny mi slubit aj modre z neba, zrazu uz by bral aj svadbu, aj dieta, ale dovtedy mi odmietal aj naklonnost prejavit na ulici, hlupak prvej triedy. Prosim ta, maj rozum, nestracaj zbytocne cas...

autor
30. aug 2021

@lindusss2016 my sa na ulici držíme,bozkávanie🤣