icon

Môj partner si stále píše s bývalou

30. aug 2021

Mám 3 mesiace nového priateľa všetko je krásne máme okolo 25 rokov ale jedna vec má trápi,môj je stále v kontakte s ex aj my povedal že s ňou ostane v kontakte ale vadí mi to ! Vám by to n vadilo? Je od neho staršia o 10 rokov ,minule nechal Pc zapnuté a veta ...neviem sa od teba oslobodiť!

lindusss2016
30. aug 2021

Ale ved ja nevravim, ze to nerobite. Pisala som ti o tom, ze aj v mojom vztahu boli naznaky a ten debil si to furt vedel nejak ospravedlnit a ja sprosta som verila. Ty si s tym chalanom 3 mesiace!!! Chapes? To by mal byt na teba taky namotany, ze by mal zabudnut, ze vobec niekoho pred tebou mal. Ved ste uplne na zaciatku a vy riesite taketo blbosti. Vies, co som riesila prve 3 mesiace s mojim terajsim manzelom? Sex 4x denne (bez prehanania), lebo sme sa nevedeli jeden druheho nabazit. Ziadne socialne siete a vypisovacky s inymi ludmi by nas ani nenapadli. Boli sme najstastnejsi, ked sme mohli byt len dvaja spolu. A to je ten rozdiel, ked je niekto z teba paf a ked sa nevie oslobodit od byvalej...

autor
30. aug 2021

@lindusss2016 keď sme spolu tak tiež nie je na FB atď ..aj my sa nevieme od seba odtrhnúť,len ešte ja aj on bývame s rodičmi tak je to ťažšie...ala máš pravdu mali by sme riešiť iné veci

lienka.7
30. aug 2021

Ked mas na to gule daj mu ultimatum... bud ty alebo ona. A uvidis co si vyberie 👌
A nie, nie je to normalne... chlapi su proste "sisi" - veeelmi slusne povedane.
Mala som takeho ex, co sa nevedel odputat od byvalej. Pritom tiez ho ona odkopla, podvadzala a este neviem co. A on jej bol schopny po 10 rokoch blahozelat k sviatku! A preco? Lebo sa to patri 🙉🙉🙉 aj ked mne tvrdil ze uz nic s nou nema a bla bla bla... nebol schopny ju vymazat zo zivota. Ja som to netolerovala tak sme sa rozisli. Preslo odvtedy 5 rokov a co ja viem, stale ho ma ona na gumicke.. cize velmi dobre si toto zvaz. Nemusi ist medzi nimi vobec o lasku, ale o nejaku chorobnu predstavu. Nikdy sa jej nevzda, vzdy za nou pobezi ked si ona zmysli... ty budes vzdy len ta druha.
Je mi to luto

autor
30. aug 2021

@lienka.7 veď už som mu povedala a on že je kamoska ako sestra že vedia vždy o všetkom kecat,že láska tam už není...ale prečo on stále jej píše,a ešte že je medzi nimi puto atd...ja mu akoze verím ale tiež mi to pripadá divne prečo ju chce v živote ak ja napíšem ex na narodky ale nie 3_4 krát do mesiaca

autor
30. aug 2021

Ešte ma napadlo keď sme ešte neboli spolu tak.jej písal aj pekné veci aj posielala srdiečka odkedy sme spolu toto už nerobí ...žiadne srdiečka iba kamaratske veci

lienka.7
30. aug 2021

Ako sestra??? Boze dievca uz otvor oci a zapni mozog 🙉🙉🙉 a kecat o vsetkom??? Zberuje sa jej o vas a ona mu dava rady 🙉🙉🙉 OMG. cele zle... oidipacek riadny je paneboze.
Jednoducho sa nevie od nej odputat, co je na tom divne? Nevie a hlavne ani NECHCE!!!
ty vzdy budes hrat iba druhe husle, a ked si ona luskne, pobezi za nou... nechapes to???
Bez mihnutia oka ta necha, ked ho ona bude chciet nahodou spat... akoze rychlo utekaj prec.

autor
30. aug 2021

@lienka.7 ona ho už vraj chcela naspäť ale on cúvol,že chcel normálny vztah

spadnutaslivka
30. aug 2021

ja mám pocit, že je to tu stále dokola. baba si je istá, že je všetko ok, žijú si šťastný vzťah, ale z neznámych príčin píše na koníka a pýta sa zbytku "sveta", či jej to potvrdíme. Ak si si istá, tak načo sem píšeš??? Ak si chcela počuť aj iný názor, ako svoj, tak si ich tu isto čítala kopec. A ak si chcela pritakanie, tak sorry, ale my to vidíme inak. Ale nežijeme s tým tvojím v domácnosti a asi sa tu žiadna neprizná, že je tá 35 ročná a že neboj, fakt sú a budú len kamoši. Akosi nechápem, čo si tu chcela čítať.

spadnutaslivka
30. aug 2021

Ale mala si tu otázku, či by to nám vadilo. Áno, mne by vadilo, keby môj priateľ alebo už teraz manžel vypisoval nejakej inej, že sa od nej nevie oslobodiť. Mala som priateľa, ktorý vkuse básnil o svojej platonickej láske. (Teda aspoň čo hovoril, tak spolu ani nechodili). Ale vadilo mi to. Lebo som na ňu nebola zvedavá, a ani na to, aká je super a pod. ...

autor
30. aug 2021

@spadnutaslivka nie som si istá vôbec inak by som tu nepísala,len či niekto má skúsenosti

elizabet173
31. aug 2021

utešuješ sama seba, že to nie je tak, ako v kútiku duše tušíš. A chcela si od nás útechu, že to vnímame rovnako. No nevnímame. Mám viac priateľov medzi mužmi ako medzi ženami, nemám potrebu si ani s jedným vypisovať. Keď sa chcem vyrozprávať, mám na to predsa partnera, keď chcem počuť názor muža, mám partnera, keď chcem s niečím poradiť, mám na to partnera. A to nie sme spolu 24/7 ani náhodou, obaja máme svoje koníčky a záujmy. Netvrdím, že som nikdy žiadnemu mužovi nenapísala. Napísala, raz za čas, ale nie vety typu - Ako? Čo robíš? a pod. Dvomi tromi vetami sme riešili konkrétnu vec. Také skúsenosti ako ty nemám, ani by som ich nechcela mať, ani by som to nedopustila. Ukončila by som to. On ten vzťah v sebe ukončený nemá a zrejme ukončený nebude mať ešte dlhé roky. Poznám muža, čo sa v takomto niečom mácha vyše desať rokov, našťastie nemá novú partnerku, je sám, ale dookola rieši tú bývalú. V tomto chceš žiť? A čo keď ho ona po roku, dvoch zlomí a on sa k nej vráti? A ty budeš tehotná? Potrebuješ to? Je jediný na svete?

malia18
31. aug 2021

Dookola tu spomínaš že už si mu to povedala ale nedopovedala si čo si nakoniec vybral proste mu povedz že žiadne omáčky okolo nechceš počúvať nech sa vyjadri nech buď ukončí vzťah aj keď len údajne kamarátsky so svojou bývalou nech na ňu zabudne a nech je nepíše a môžete byť normálne spolu alebo ak sa jej nemieni vzdať že odchádzaš nech si vyberie vyslovene nech ti povie že si vybral teba a kašle na ňu ak ti toto nepovedal tak ako by sa to ani nestalo snažil sa to iba uhrať a zamiesť pod koberec a ak si ani netrvala na tom aby ti vyslovene povedal odpoveď na ktorú si sa pýtala tak si potom aj ty hlúpa že sa necháš obalamutiť dvoma tromi vetami proste na neho pritlač a povedz mu že chceš jasnú odpoveď pokiaľ nie je schopný ti ju dať tak sa proste zober a odíď veď nemusíš odísť naozaj ale aspoň to vyskúšaj na tri štyri dni či ti naozaj bez takého debila nebude lepšie proste každý normálny partner nemá za potrebu písať si s bývalým takéto veci napríklad poviem ti takto ja som v kontakte so svojím bývalým partnerom teraz si zrovna našiel nejakú známosť tak sme si písali povedal mi čo má nové a tak môj partner o tom vie a je s tým v úplnej pohode v živote by som sa k svojmu ex už nevrátila pretože to bol katastrofálny vzťah ku koncu ale som za to vďačná že bol ale už by som sa v živote nechcela vrátiť tam kde som bola a keby ma môj partner požiadal o to aby som s ním ukončila kontakt že mu to naozaj neskutočne prekáža tak by som to kvôli nemu urobila lenže nemá potrebu to robiť lebo vidí že naozaj mu nevypisujem takéto hlúposti a som ochotná to kvôli nemu urobiť tak preto to nežiada ale keby videl že s tým mám problém a že zatĺkam niečo tak očividne by mu začala blikať kontrolka a mal by na to plné právo takže prosím ťa nebuď hlúpa zatni sa a správ niečo aby si sa nenechala klamať pretože baby tu písali dobre za pár rokov skončíš tehotná s dieťaťom a budeme tu čítať len o tom ako ťa podvadza s bývalou ako si vypisuje s bývalou a ty si tehotná a nevieš čo máš robiť prosím ťa naozaj maj svoju cenu preboha strašne sa podceňuješ a myslíš si že už si v živote nikoho nenájdeš ale to je hlúposť... Je síce pekné že zažívate všetky tie krásne veci na začiatku vzťahu ale nezabúdaj že chlapi sa vedia dosť dobre pretvarovať ty si myslíš že ho poznáš najviac na svete že je k tebe úprimný a že mi ho vlastne nepoznáme pretože ako by sme aj mohli keď sa tu rozprávame cez nejaké fórum ale ver mi že tu majú ženy dlhoročné skúsenosti s chlapmi ty si ešte mladá neskúsená ale oni veľmi dobre vedia a hlavne tie ktoré už boli v živote oklamané podvádzané že sú ľudia ktorí vedia naozaj tak predstierať a klamať to sú manipulátori ktorí dokážu tak zblbnúť človeka že ty sama uveríš tomu čo ti narozprávajú ty si ani neuvedomíš lebo nestihneš že ťa vlastne ovplyvňujú a klamú prosím ťa naozaj sa už uvedom máš 28 rokov a nie si odkázaná na nejakého trtka ktorý býva ešte u rodičov nemá záujem si budovať vlastný život a má potrebu vypisovať si s bývalou ako sa od nej nevie odpútať ak naozaj zostaneš v takomto vzťahu tak budeš pekne sprostá ale inak to už asi nepochopíš

katkami123
31. aug 2021

Ale on je s tebou iba preto, ze ho už ex očividne nechce. Stačí jej lusknutím prstami a on pribehne, preto je aj taký doterny ku nej. A ktorej kamoske sa píše, ze sa od nej nevie oslobodiť? Tažko sa dá byt kamarát s niekym, koho kedysi miloval. A očividne ešte miluje, keď jej toto napísal. Inak musí to byt sakra charakter, keď je s tebou a poza tvoj chrbát toto vypisuje ex. A ešte ti na drzovku povie, ze s tým neprestane. Kopla by som ho do riti, blbca namysleneho, čo si mysli, ze mu všetko prejde a ešte sa bude rozdrapovať, keď sa ohradiš, nech skončí vypisovačky s ex.

autor
31. aug 2021

@katkami123 áno pravda...len in vraví ,že ju berie ako sestru...áno je to divné že s ňou píše a vyjadril sa že áno sú v kontakte ale nič to neznamená a na otázku či z ňou bude písať odpovedal že nemá problém,lebmbe stále vŕta v hlave to puto

malia18
31. aug 2021

Takže si mu vlastne nedala žiadne ultimátum pretože ti povedal že si s ňou bude písať lebo je tam puto tak už si asi vážne slepá keď toto nevidíš že ti to aj do očí povie medzi bývalými puto nie je pokiaľ je z oboch strán vzťahu ukončený a už by sa k sebe nevrátili z ich strany to tak bohužiaľ nie je a sama to vidíš ku kamarátom nemám puto ale kamarátsky vzťah žiadne puto ktoré by ma pri nich držalo takže už nebuď tak naivná preboha skoro 30 ročná žena... Usudzujem že aj s tebou musí byť niečo zle keď nemáš v 30 moc skúseností s chlapmi a si naivná ako 15ka tak asi to tiež nie je bohvieco z tvojej strany preto je toto vysvetľovanie úplne zbytočne lebo to nikdy nepochopíš a vieš prečo? Lebo to ani nechceš a obhajuješ si ho sama pred sebou

katkami123
31. aug 2021

A aké “ puto” tam je? Však nemajú spolu dieťa, žeby museli spolu kvôli nemu ostať v kontakte a dohadovať si veci. No berie ju ako sestru, ale spával s nou, nemyslím si, ze súrodenci spolu spavali niekedy. Tak nech ti netrepe.

autor
1. sep 2021

@katkami123 veď to bola minulosť teraz ju berie ako sestru...ja už neviem.....ešte sa ho posledný krát opýtam čo to znamená a uvidím..

spadnutaslivka
1. sep 2021

je to blbosť. ja som v pohode s priateľstvami medzi mužom a ženou, ale "neviem sa od teba oslobodiť" isto nie je súrodenecké (a ani kamarátske). Kamošom píšem iné vety, nie o tom, ako som na nich namotaná. Čo je na tom súrodenecké? Žiadnemu svojmu bratovi nenapíšem, že sa od neho neviem oslobodiť.

autor
1. sep 2021

@spadnutaslivka on na to povedal ,že to myslel že chce vedieť ako sa má a chce byť s ňou v kontakte lebo s ňou veľa zažil a má ju rád už iba kamošku a je to detinské ju ignorovať...

autor
1. sep 2021

@spadnutaslivka ale načo chce byť s ňou v ktorej ntakte keď ma mňa a som tu pre neho....tak potom ma nemiluje ako vravi

jaskolka
1. sep 2021

Nuž a co si myslela, že ti povie? Samozrejme, že ti bude tvrdiť, že je to len kamoška, čo s ňou ma puto. Keby ti povedal do očí, že ju chce do postele, bolo by to lepšie? Za mňa kontakt z bývalými je somarina ako traky. Z kamarátstvs láska byť moze, naopak ani náhodou.Nikto ma nepresvedčí, že človeka, akého som brala ako frajera a milenca, odrazu lusknutim prstov budem brat ako kamaráta a brata. Keď tomu veríš, tak si dosť naivná

simca06022011
1. sep 2021

Treba ho zrusit... v tomto pripade naozaj len bud ona alebo ty. Ak ti to vadi. Je to podla teba ok, ze jej vypisuje ako sa nevie oslobodit a tebe lasku vyznava? Ja som mala na zaciatku vztahu tiez takuto jednu staru rachetlu na krku :D tam sice boli kadejake ine veci a pisala ona jemu tiez, ale zrusila som ju raz dva, kedze ona nebola len taka slobodna unudena panicka :D

malia18
1. sep 2021

@jaskolka vôbec by som to tak nedramatizovala čo sa týka bývalých partnerov ale toto čo píše autorka už celkom podľa mňa prekračuje medze ale úplne v pohode môžu byť z bývalých partnerov kamaráti napríklad ja som sa s partnerom rozišla fakt že v zlom my sme sa dlhé mesiace proste nemuseli teda respektíve on... Mal ublížené ego nemal na mňa jedného pekného slova a pritom som mu nič neurobila len som sa s ním proste rozišla skrz nefungujúci vzťah a po nejakom čase sa mi ospravedlnil s odstupom času uvidel aj on že to bolo správne rozhodnutie že sme si proste k sebe nenašli tú cestu na spoločný život... ja mám iného partnera on si teraz našiel nejakú známosť píšeme si síce ale nestretávame sa ale keď niečo potrebuje poradiť alebo tak tak si zavoláme napíšeme tak úplne v pohode môj partner je s tým v pohode a v živote by som sa do takého vzťahu nevrátila pretože už som sa k nemu vrátila viac ako jedenkrát a preto viem že by to bola obrovská chyba a tie city u mňa už úplne vyhasli záleží aký mali tí ľudia vzťah no mne veľmi ublížil bol ignorant ľahostajný nezaujímal sa o mňa ani moje pocity a teraz mám toho najlepšieho partnera na svete a v živote by som sa k niekomu takémuto nevrátila zistila som proste čo v živote chcem čo nie a zdravá sebavedomá žena nemá potrebu vracať sa potom naspäť hlavne ak už má nejaký vzťah k svojmu bývalému partnerovi ja by som to teda už neurobila a máme v pohode vzťah medzi sebou dokonca aj s jeho tetou si občas zavolám alebo sa stretneme takže nie všetci musia byť rovnakí ale konkrétne tento príklad čo udáva autorka je podľa mňa úplne cez čiaru a vôbec by som to netolerovala

elizabet173
1. sep 2021

nie, nemiluje, ešte stále ti to nedochádza? Zabíjaš s ním čas.

autor
1. sep 2021

@elizabet173 a odkiaľ to vieš?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
1. sep 2021

Tak som mu to dnes vysvetlila,že má to trápi atď ....tak vraj ak mi to vadí rešpektuje a nebude ju kontaktovať aj keď vraj nič k nej necíti čisto kamarátske puto

elizabet173
1. sep 2021

je mi ťa ľúto, snažíš sa klamať sama seba. Keby si bola presvedčená o tom, že ťa miluje, nemáš potrebu zakladať túto diskusiu. Skutočne veríš tomu, že ju nebude kontaktovať? Iba si bude dávať pozor, aby si mu na to neprišla.

elizabet173
1. sep 2021

pozri, nás presviedčať nemusíš, nám je srdečne jedno, kam sa bude tvoj život uberať. Len väčšina z nás má už na rozdiel od teba čosi odžité a stretla sa s takýmto správaním muža. Rob, ako myslíš, je to tvoj život.

autor
1. sep 2021

@elizabet173 áno viem,preto som sem napísala...nič v zlom naozaj