Môj partner užíva drogy a pije alkohol
Ahojte, chcem odísť od partnera, ale nie je s ním rozumná reč. Húli trávu cez flašu 6-8x denne, každý deň vypije 3-6pív, má agresívne sklony a občas mám pocit, že je v tom aj iná droga alebo už má také zmenené vnímanie práve z trávy... Snaží sa mi stále robiť výčitky, keď idem s kamoškami po robote na kávu, vymýšla si, že s niekým chodím spávať (ale ja nikoho nemám), lebo sa mi hnusí tento jeho životný štýl a aj on.. venovala som tomu roky v dúfaní, že sa to zmení, ale už som veľmi unavená a nemám chuť čakať na zázrak. Nemáme spoločný majetok ani deti. Jeho otec je alkoholik a násilník na jeho mamu (bil ju/bije ju) a ja mám strach, že toto smeruje tam kam nechcem. Čo robiť? Stale mi chodí za zadkom doma, minule na mňa nakričal aj keď som sedela na záchode, že ako dlho tam plánujem byť a podobne...
Ja inak nepožívam žiadne omamné látky, robím s deťmi, som slušná osoba zo slušnej rodiny, aby ste si nemysleli.
@slnko93 skvelé rozhodnutie. Verím že si to nemala lahké vydržat to,odíst. Ver že onedlho sa budeš cítit lepšie,slobodnejšie. Snaž sa mu vyhýbat,ked vieš kde sa zdržiava,bude sa ti doprosovat,možno ta bude urážat. Len by si mala kopec problémov s ním,s financiami eventuálne i s políciou. Držím palce.
@slnko93 Ta umela flasa sa vola bongo. Ked huli 6-8× denne bude mat z toho psychicke ochorenie (najcastejsie depresia, poznam aj pripad schizofrenie, ale spojitost s travou nedokazana, no pravdepodobna) ak ho uz nema. Treba mu psychiatra. Ale to je asi uz jeho boj. Chod od neho prec, lepsie to s nim asi nebude.

@slnko93 Veľa síl,hlavne vzdržať a nepodľahnúť mu zasPresne ako píše @narayan,ľudia sa veľmi nemenia.Bude lepšie.