Môj partner začal húliť
Dlho som premýšľala či sen napísať,asi som úplne zlyhala...Ide o to že sme sa s mužom osamostatnili a môj milý si začal huliť,máme malé bábo a som s ním stále sama...Niekedy som už taká unavená že plačem,môj milý včera prišiel domov a ja som si ľahla a od únavy som totálne zaspala zobudila som sa na jeho vykrikovanie že čo som za matku že malá plače a ja zdychám že on k nej vstávať nemieni,minule mi vykričal že mi asi chýba môj bývali partner čo má stále mlátil...Ja nechápem čo sa s ním za posledný mesiac stalo 😢 kde je to naše šťastie ☹
Asi je načase prehodnotiť svoj život a ak je možné ho zmeniť, tak to urob. Ak ťa bil prvý, bude ťa aj on a aj vaše dieťa. Väčšinou si podvedome hľadáme rovnaké typy.
@jabadaba Ja som prave isla pisat, ze marihuna je pravy opak ostatnych drog.
@marianqa z travy to mat nebude. Marihuana sa pouziva uz aj pri lieceni, zjemneni bolesti. Je dokazane, ze z marihuana je menej navykova ako nikotin. Uz sa disikutuje, ze bude legalna hlavne pre tazko chorych pacientov na rozne rakoviny.
Ja mam kamaratku, ktorej manzel musi hulit, koli stresu... Povedala mi, ze pre neho je to uvolnujuce.
Nechcem byt zastanca drogovo zavyslych, lebo ja som anti-drogovy clovek.... ale marihuana nebudem vas problem. Kazdy kto fajci marisku, alebo si ju da prilezitostne sa chce odreagovat a uvolnit....
To uz alkohol je na tom horsi, lebo vyvolava agresiu.....nie marihuana.
Samozrejme ide aj o kvantitu fajcenia, ak je stale nahuleny, tak nemozem vykonavat ziadnu pracu..... to to iste, ako keby si vypil. Ludia si daju alkohol ked sa idu bavit..nie kazdy vecer sa napraskat.
@marianqa Ja tiez neviem, ako sa clovek po tom citi. Ale poznam par ludi, co si daju v spolocnosti marisku a z nich su najlepsi spolocnici...co ti poviem...usmievaju sa, bavia sa, furt nieco jedia....proste ziadna agresia.
mali by ste sa porozpravat o tom, co sa deje v jeho zivote....ci ma nejaky problem, preco si ho vybija na tebe.
@zlte_kuriatko z mariše nie sú vidiny 😉
@digysa no vsak to. Tuto pan si zrejme dava nieco ine ako marisu.
Mimo temu - som sa musela pobavit na clanku v Emme, tusim novembrove cislo. O marihuanovych mamickach. 😀 V USA sa vraj rozmohlo hulenie medzi mamickami, aby odburali tlak stereotypu a boli stale tymi usmievavymi mamickami... 😀
baby a z čoho to potom je podľa vás? podľa mňa to že je agresívny nesúvisí zo žaidnou drogou, dusí niečo v sebe, čo ho trápi a takto sa potom chová. nepoznám drogu, ktorá by mala vedľajší účinok agresiu, okrem alkoholu., Ale to by zadávateľka asi vedela a cítila.. To, že si zahúli, je podľa mňa práve z toho problému, ktorý ho zožiera..(je to forma úteku) Podľa mňa príchodom dieťaťa si uvedomuje väčšiu zodpovednosť za rodinu, uvedomil si, že všetko teraz stojí na jeho pleciach a on sa stal živiteľom rodiny. To spraví dosť veľa mišungu v hlave a človek toľko nad tým rozmýšla a vytvára si blbé dedukcie, že mu z toho prepne.. Treba si sním v kľude sadnúť a dať mu najavo, že si tu pre nehoa že nech sa ti vyrozpáva čo ho trápi, príp. poslať k psychológovi.. Netreba ho hneď súdiť, keď nevieš, čo sa mu víri hlavou.. Nezabudni, v dobrom aj v zlom.
Nepáči sa mi, že veľa žien hneď pri prvom probléme chce mužov opustiť, bože potom jasné, že je toľko rozvrátených rodín. Ak s človekom chcem žiť celý život musím si predsa uvedomiť, že je to jedinec, ktorý má svoje pocity, myšlienky, reakcie, svoju povahu a MUSÍM rátať stým, že nie vždy bude nedeľa a nebude každý deň slnko svietiť..
@marianqa píšeš že to trvá dva týždne a už si chceš baliť kufre? to hádam nie, pýtala si sa ho aspoň prečo sa to deje a čo ho trápi? Si mu v tomto oporou, alebo mu len vyčítaš a hádaš sa, lebo nemá obdobie podľa tvojich predstáv?
@marianqa presne preto ti vravím, že mu niečo muselo sadnúť na nos.. možno napríklad v práci je niekto nový, kto mu nesadol, alebo budú prepúšťať a má z toho nervy.. ono treba sa ho spýtať, kľudne mu povedz, že si si všimla, že je nesvoj a že nech kľudne povie čo sa deje (húlenie by som vôbec nespomínala), keď sa odstráni problém, odstráni sa aj húlenie, alebo aspoň obmedzí a to sa tiež dá riešiť dodatočne, pdoľa tho ako veľmi by vás to ovplyvňovalo..
@luba28 ano, je možné, že v minulosti húlil a teraz sa k tomu vrátil.. Aj môj minule dobehol z roboty zhulený. Kolega mu dal pár šlukov 🙂 ale ja som to ani nezbadala, len mi sám povedal. A to si dal po dvoch rokoch, ako na chuť. Ak jej muž fajčil, tak je jasné, že má problém a ukludňuje sa trávou. Aj ja už vyšeroka nefajčím, teraz mylsím cigarety a minule som si zapálila, mala som proste chuť, ale to neznamená, že začnem znova
A len taký dodatok, húlenie je oveľa menšie zlo ako alkohol, keby problém utápal v alkohole, to by bolo horšie....
Keď tu čítam tie príbehy na MK , čo niektorí muži dokážu, niekedy mám pocit, že medzi našu civilizáciu sa dostalo niake tretie pohlavie, tak mám chuť si niekedy zahúliť, ked to je proti stresu. 😉
@marianqa Daj ma do obrazu. Píšeš, že máš krásnu dcéru a milujúce muža, čo viac dodať, potom ho to opisuješ ako muža čo nezvládol vaše osamostatnenie a začal húliť, a v dalšej diskusii na tému, čo najhoršie vám partner povedal prispievaš, že tebe konkretne vy.....na p....a.
Tak z tohto mám takú haluz v hlave, že to je asi lepšie ako to húlenie.

@marianqa prestan si nadavat,...cosi????ty robis vsetko co mozes a ze on nevie co od rozkose,.......