icon

Môj partner začal húliť

marianqa
20. dec 2013

Dlho som premýšľala či sen napísať,asi som úplne zlyhala...Ide o to že sme sa s mužom osamostatnili a môj milý si začal huliť,máme malé bábo a som s ním stále sama...Niekedy som už taká unavená že plačem,môj milý včera prišiel domov a ja som si ľahla a od únavy som totálne zaspala zobudila som sa na jeho vykrikovanie že čo som za matku že malá plače a ja zdychám že on k nej vstávať nemieni,minule mi vykričal že mi asi chýba môj bývali partner čo má stále mlátil...Ja nechápem čo sa s ním za posledný mesiac stalo 😢 kde je to naše šťastie ☹

jabadaba
20. dec 2013

@digysa ved prave - tiez netusim aky by to malo na mna ucinok. Vzdy som mala pred tymto respekt. Rovnako som si ale ista, ze zavisla by som ja nebola. Nemam na to predpoklady. Co uz, zostanem na veky sucharom. 😀

marianqa
autor
20. dec 2013

@trend270 dakujem Vám veľmi krásne,aj slová ak Vám niekto pekne povie tak potešia 😀 A ak sa môžem opýtať ako sa Vám prejavila psoriáza lebo mne sa tak zdá že mi začína vo vlasoch 😒

trend270
20. dec 2013

@marianqa ja som ju zial predovšetkým zdedila, mám to potvrdené aj z genetiky. Otec ju ma vo veľmi zlom stave na celom tele a mame sa začala prejavovať po 40-ke len na rukách a práve len táto sa zatial prejavuje aj u mna. Mala som ju aj vo vlasoch, ale ta mi nejako zázrakom zmizla. Sú to take biele supinky, vo vlasoch akoby lupiny. Koza pod nimi svrbi a vytvára akoby ohranicene červené mapy.

marianqa
autor
20. dec 2013

@trend270 presne toto sa mi robi a aj za ušami ☹ nepomáha ani šampon nizoral ☹ o pomáha?

trend270
20. dec 2013

@marianqa choďte radsej ku koznemu lekárovi. On určí, či je to psoriaza a predpise Vám nejaký krém. Zatiaľ veľmi neexperimentujte. Ja som začala skúšať stále niečo nové, lebo po istej dobe všetko prestáva účinkovať. Mám to s prestavkami asi 20 rokov, začalo to na VS pri práci s chemikaliami.

marianqa
autor
20. dec 2013

@trend270 ešte toto mi chýbalo k šťastiu,len to že u nás psoriazu nemá nikto a a som si zafarbila vlasy a aha hľa 😒

stellamaris
20. dec 2013

@digysa s marihuanou v zdravotnictve mas pravdu,v DE je sice jej konzumacia a prechovavanie trestne,ale pre chorych,ak ina liecba zlyha,je na lekarsky predpis dostupna,lekarne ju potom objednavaju.Minule som o tom citala v miestnych novinach. 😉

luba28
20. dec 2013

@trend270 a skusit solarko???to konope je tiez len docasu,manzel kolegyne to ma na celom tele a tiez to uzivali,ale zabralo len na isty cas,...

ariadna22
20. dec 2013

@marianqa to má z trávy, ja by som sa zbalila a nekryla feťáka, ved ti môžu decko zobrať sociálny pracovníci

trend270
20. dec 2013

@luba28 ideálne je more, len už 3 roky nám to kvôli domu nevyšlo. Ale solarium je fajn. @marianqa možno je to len alergická reakcia na niečo vo farbe. Skúste aj Holtovu mast. Za pár euro v lekárni. Ak nepomôže, neuskodi. Len trochu pachne 🙂

zlte_kuriatko
21. dec 2013

@oktobermimi no neviem, on mal určite vidiny, a viem že hulil len marisku.. napr. bolo nás pat v jednej miestnosti na oslave a on "videl" že kamoška obchytkáva jeho kamaráta. pritom sme tam boli všetci a jasné, že to nikto iný nevidel a ani to v skutočnosti ozaj nerobila ale on to videl a pekne si to s nou vytmavil ked boli sami 😒

kiki68
21. dec 2013

zakazat mu hulenie, okamzite, niekto si hovori,ze je to lahka droga,ale nie je, vymelie to mozog, videla som to uz u x ludi, viete v umeni sa stretavam s drogami na dennej baze, teda u mna od 14tich rokov a videla som toho vela..vela zmien osobnosti,vela zlych koncov,vela ludi,co sa stratili, stratili cestu...

Takze za mna zakazat hulenie a ked nepomoze tak zavolat si policiu, aspon ho postrasia, viem ze kamosi to tak na kriminalke robili, postrasilia poriadne basou, stihanim atd. u nas je za marihuanu to co za heroin,takze ti ludia si to velakrat potom rozmysleli,co robia.

Ja som sa v minulosti kvoli huleniu rozisla s 3 partnermi, proste som im dala ultimatum,bud trava alebo ja...ked som videla,ze sa toho hnusu nemienia vzdat,tak adios.

Ano,moze mat haluciancie, ja som zazila na skole chalana,co druhemu v takomto stvae vyrhol barle (ten dotycny mal operovane koleno a nejaky klb) a zacal kricat,ze on je Mojsis a prikazuje mu aby chodil, ze ho ako uzdravil,ten druhy bez barli sa skriabal po stene, snazil sa zachytit a rucal od bolesti...no takze tolko k halucinaciam...

by som za tu travu posielala ludi do basy rad radom!

slniecko2
21. dec 2013

@marianqa Ahoj. Treba mu povedať, že koľko dostane basy, ak u neho nájdu trávu. Ty by si mu to mala zahodiť akonáhle to nájdeš u vás doma, lebo ak by vtedy nabehla polícia ku vám doma, tak bude trest hroziť aj tebe. Raz tu jedna žena písala na koníkovi o tom, ako pobrala bratovi drogy a zaniesla ich na políciu, že aby ho dali na liečenie a oni ju začali stíhať za prechovávanie drog- hrozila jej basa a to bola tehotná v 8-9. mesiaci. Drogy nie sú sranda. A aj z trávy môžu byť halušky, nehovoriac o tom, že v zhúlenom stave sa nadá na toho dotyčného spoľahnúť a určite sa nemôže ani starať o dieťa- mohlo by sa stať, že ho niekde zabudne-dochádza totiž k výpadkom pamäti krátkodobej (viem to, lebo som sama raz zažila taký nepekný stav ako puberťáčka). Drogy sú svintstvo, či sa jedná o mäkké či o tvrdé a do rodiny, k dieťaťu nepatria. Manžel sa asi naozaj zľakol novej úlohy, bolo by dobré, aby mu dohovoril jeho otec ak teba neposlúcha. Držím palce.

oktobermimi
21. dec 2013

@zlte_kuriatko tak ale to nemal trávy ak bol Vôl a chorobne žiarlivý tak to vysvetľuje všetko 🙂 ver my medzi takými ľudmi som sa pohybovala a pohybujem ( nehulila som ani nehulim ) tak viem čo to pôsobí a čo nie 😉

kiki68
21. dec 2013

ono trava kazdu myslienku nasobi...takze ked je trosku ziarlivy,uvidi veci,co nie su v jeho svetle a obraze... 😒

ewica
21. dec 2013

@marianqa z toho tvojho prispevku som moc nepochopila o co ide...iba ze zacal hulit a je nejaky nervozny... mam vela znamych a aj moj priatel si zvykne dat, a ja proti tomu osobne nic nemam, ak to ma pod kontrolou. tiez som mala moznost zit s niekym, kto to pod kontrolou nemal... ale zeby hned zo zaciatku bol niekto z toho nervozny je teda hlupost, ak huli dlhsiu dobu a je nervozny ak si nezahúi, to uz je o niecom inom... no z toho co si napisala mi nepride ze by bol hnusny z hulenia... ak zacal..

kiki68
21. dec 2013

@ewica na kazdeho to moze posobit inak...ja som si to dala par krat,este na skole, umelecka skola to je tam snad povinnost to otestovat,ale teda u mna to vyvolalo zle stavy, pamatam si nejaku sovu v kvetinaci, to,ze som hodila sablu asi meter od seba,mala som dojem,ze sa preborim do zeme atd. Ne, stacilo...

Ono to, ako to na koho posobi je dost individualne,niekto si sem tam da s kamosmi a nic, proste sa nasmeje, pride domov a funguje dalej. Tiez mi bolo vyzvetlene,ze nie je trava ako trava...ze to,co sa pestuje u nas pod tymi lampami je velmi agresivne a u ludi to sposobuju stavy nervozity, paranoie, depresie prakticky ihned. Takze nie kzdy ma nejaku origos travu dozretu kdesi v Jemene, z ktorej sa bude len smiat.
Mozno jej priatela zerie nieco ine a trava tomu dava volny priechod a dostava vylozene stavy...proste ked sa niekto smeje a ma dobru naladu,je dost pravdepodobne,ze sa to len znasobi a bude sa citit stastny,ak je neikto z niecoho nervozny,tak trava to znasobi a urcite vnutri nebude stastnejsi.

ewica
21. dec 2013

@kiki68 no suhlasim s tebo uplne o tych stavoch .. uz som tu aj precitala co tu bolo pisane takmer cele...no aj tak je zjavne ze za to co sa u slecny/pani deje trava pricinou nebude.. 😉

borkavan
22. dec 2013

@zlte_kuriatko to nemyslíš vážne, že z trávi mal vidiny? ten minimálne šlapal na LSD a nie na tráve. A tým vôbec nezastávam trávu. som proti huleniu aj proti alkoholu aj iným drogám a to veľmi.

borkavan
22. dec 2013

@marianqa vieš čo, to nie je z trávy. Ale nezastávam názor, hulenie je dobré. Je to na figu. Ale určite to nie je z trávi, že sa tak zmenil. Možno má inú, alebo sa mu páči iná, alebo je to na neho moc... stále len dieťa, domácnosť a ty v teplákoch. Bez urážky... Proste nie je pripravený a tak si našiel únik. Máš to jedno, či by pil alebo hulil.
Skôr chodte do poradne, lebo sa rozídete. Ešte raz, problém neni v tráve. Je to len únik od teba a od života aký zrazu žije a vlastne možno ani nechcel... alebo si neuvedomil následky.

borkavan
22. dec 2013

@kiki68
@kiki68 ale to si určite netestovala trávu na tej škole. Alebo ti povedali, že je to tráva a bohviečo to halucinogenne si hulila.
Ale máš pravdu, že tráva ti znásobuje prežitie toho čo práve prežívaš. Ja som proti aj tráve aj alkoholu aj fetu celkovo... Ale zas viem, ktorá droga je halucinogenna a ktorá nie.
Mala som priatela huliča a pohodka a aj partia huličov pohodka. Ale aj tak ma to nebavilo chodiť s niekým, kto huli a furt všade kam sme šli len hulili boha. Som sa na to vysrala.
nemám rada veci, čo navodzujú iné stavy.

borkavan
22. dec 2013

@trend270 moja aj moja segra si ho dávala na psoriazu ale jej nepomohol. ale to má daleko od tej konopy, čo sa huli. len tak naokraj.

kiki68
22. dec 2013

@borkavan testovala som travu,tak asi viem co robim 😉 ale je toho velmi vela druhov.
keby si ja dam naozaj halucingoennu drogu,tak neviem co by sa dialo, hubicky, LSD a ine som vzdy odmietala.
Ja som si vzdy dala na tychto veciach zalezat, u mna to bolo to naj,co som mohla spravit,lebo ja som sa mohla dostat behom dna naozaj ku vsetkemu,co sa mi zapacilo. Mne travu odporucali profesori,vraj chcu vidiet ci to bude mat vplyv na moju tvorbu. Ale teda nic moc...tiez nemam rada zmeneny stav vedomia...
borkovan si pozri typy travy a jednotlive druhy,co konkretne robia a ake maju obsahy THC. Plus este tie podlampove zmesy su samostatna kapitola...teraz tu musim vyzerat ako nejaky stary fetak 😀

borkavan
22. dec 2013

@kiki6 no ako myslíš.

kiki6
22. dec 2013

@borkavan to si chcela napísať asi re kiki68, omyl

borkavan
22. dec 2013

@kiki68 no ako myslíš

lujza123
23. dec 2013

he he he co sa tu clovek nedozvie....silne halucinacie z travy....

digysa
26. dec 2013

@borkavan
@kiki68 Baby, ano zalezi aky druh marihuany dostanes. Vela travy na uliciach je sajrajt. Ja zijem v USA, takze tu je to uz prespekulovany predaj a nic "neorganicke" uz ludia nechcu kupovat, lebo vedia ze "medicinska trava" ma ine ucinky, ako nejaka imitacna odroda.

Ja mam tiez kamarata, ktory huli. Da si vecer (neviem ako casto presne, nezijem s nim), ale viem ze huli a vie to o nom kazdy clovek. Ma manzelku, ma dieta a keby nam to sam neprezradil, tak sa to o nom nikto nedozvie. Ja teda urcite nie.
Vacsinou si zapali asi cez vikend, ako ked si clovek da pohar vina doma a na nejakych oslavach, kde ludia fajcia, piju....tak on si zahuli.
Poznam ho uz 14 rokov a jeho zivot to nejako neovplyvnilo...... Tak ja neviem..... Pre mna su tieto veci zahada.... Tiez by som to do seba nedala.... 🤐 🤐 🤐

digysa
26. dec 2013

Ale poznam dost ludi, ktorych zivot sa zmenil koli alkoholu a tiez poznam uz 3 pary, kde otec zomrel na rakovinu pluc (cigarety) a deti zostali bez otca ☹

kiki68
26. dec 2013

@digysa no to je dost stastie,ze ho to neovplyvnilo,ja poznam ludi,co ich to doslova vypatlalo...tiez viem porovnat to predtym a teraz...a ako niekto kto ma mieru tak v pohode,ale ja stale hovorim,nie kazdy je na toto stavany,rovnako ako na pitie alkoholu,ze niekomu to naozaj nesvedci.

Ja poznam ludi,co si kupili dokonca tie vaporizery a ine srandy,co len extrahuju to THC,lebo ked clovek huli klasicky,nedajboh bongo z plastovej flase,tak to je na rakovinu zarobenu velmi rychlo...prave preto ked uz tak ten vaporizer musi byt dobra vec, vraj to pouzivaju aj ti ludia,co to potrebuju na medicinske ucely.
Teraz su uz fakt pomyslite,ze s akou zgerbou sa ja kdesi bavim 😀