Môj priateľ a iné ženy
Ahojty baby, mám problém a už neviem ako ďalej. S priateľom sme spolu pol roka, ja mám 24 a on má 26. Všetko nám funguje, či už vzťahy medzi sebou, v rodine aj posteľ. On je finančne dobre zabezpečený, má už vlastný veľký dom, úspešnú firmu. Po každej stránke je pre mňa dokonalý, vysoký blondiak s výraznými zelenými očami a super vlasmi, naozaj krásny chlap. Problém je že kamkoľvek ideme, všade naňho pozerajú iné ženy. Častokrát aj také ktoré majú už partnerov. Ak sú sami nemajú problém s ním flirtovať, neustále pohľady, doslova citím že ho vyzliekajú pohľadom a hovoria ak to mám neslušne napísať, pretiahni ma tu a teraz pred všetkými. Ja takto nedokážem žiť, teraz som ešte mladá, myslím, že aj atraktívna len sa bojím že ma vymení za lepšiu. Bola som aj u psychologičky a vraj je to problém len v mojej hlave.. Prosím poraďte, čo mám robiť, ja už som zúfalá.
Podla mna si riadne sisi.Takto sa naozaj neda zit.Pokracuj v sedeniach u psychologicky.
@h2 hej veď to chápem, hlavne vzťah len čisto o výzore nemá perspektívu podľa mňa, len mne vyhovuje aj po ostatných stránkach, fakt pre mňa najlepší muž na svete, a hlavne tá jeho charizma a pokoj, nič nerieši a mňa to veľmi ukludnuje, dobre sa cítim v jeho spoločnosti, ale viem že to je normálne a takmer v každom vzťahu.
@strela7 podľa mňa to nieje o tých ženách....ale o tebe. Ako tak čítam vo píšeš....nezdá sa mi to úplne reálne čo hovoríš. Ženy nezvyknú pekného chlapa hneď baliť ,zvádzať ,a ponúkať sa mu. Normalne ženy teda nie. A tých ostatných až tak veľa nebude. Skôr si myslím že si prehnane žiarliva. Vidíš všetko veľmi čierne. A poviem Ti nie tie ženy by boli príčinou rozpadu vášho vzťahu ale Ty.Vtedy ked tvojho chlapa prestane baviť ubezpečovat ťa že ty si preňho tá pravá.
No ja som zvedavá ako teda vyzerá 🤔 hoď sem fotku a urobíme hlasovanie kto z nás ho považuje za "sexsymbol" a kto nie, možno ťa ukľudní názor iných žien a ich pohľad na krásu. Napr pre mňa je to vysoký, svalnatý chlap, potetovaný , s bradou a tmavými vlasmi 🥰
@dskjhfdlkdjhl nemusel si ju vôbec vybrať,s tym nesúhlasím.....možno bola len po ruke,vcelku dostupná a možno pre tie prsatice nebol ich typ,tak sa uspokojil s tým,čo bolo....ver,že veľa chlapov takto funguje....druhá kategória sú tí, ktorých ženy z rôznych dovodov nechali a hoci boli aj po rozchodoch dlho sami, po čase vhupli do nového vzťahu naoko s "čistým štítom", no srdcom plným bývalej (bývalých)....lebo občas je lepšie niečo,ako nič....
@anita6666 nemusis suhlasit, mozes mat pravdu Ty a rovnako mozem mat pravdu ja. Mne osobne je to uplne jedno.
@strela7 daj foto nech nespím.
Tvojim problémom nie sú iné ženy, ale ty si sama sebe najväčším nepriateľom. Namiesto toho, aby si si užívala spoločné chvíle s priateľom, sleduješ ženy v okolí, hodnotíš ktorá je 'krajšia' ako ty a hneď si domýšľaš, že s nimi musíš 'súperiť', lebo určite by sa chceli hneď všetky zavesiť na tvojho chlapa. Najlepšie, čo môžeš urobiť, je vrátiť sa k psychologičke, odhaliť a vyriešiť tvoje komplexy a popracovať na zdravom sebavedomí. Takto sa len úplne nezmyselne ničíš.
Si s mládencom pol roka a citujem teba: "posledné mesiace som pomaly nič iné ani neriešila", tak potom o čom je tvoj vzťah s ním? O trasení sa celú dobu že si nájde inú?
Ak mal tých žien veľa (už v minulosti a to má len 26), tak sa asi trasieš vedomky, lebo čoskoro budeš možno aj ty bývalá.
Tak si vychutnávaj prítomnosť a nerieš budúcnosť, pochybujem že on na ňu vôbec po 6 mes.vztahu mysli.
Bud si vymyslas alebo si prepnuta😉
@strela7 normalne to práveže vôbec nie je v každom vzťahu, veľká väčšina vzťahov skôr nefunguje, tak si váž, čo máš! Na druhej strane, myslím to teraz v dobrom, ste spolu príliš krátko, aby si vedela objektívne posúdiť, či je to pre Teba ten pravý. Stále ste obaja v ošiali zamilovanosti, kedy ten druhý vidí len samé pozitíva a má nasadené ružové okuliare. Jasneze, keď to komukoľvek, kto je takto krátko vo vzťahu poviem, tak ma začne presviedčať, že ale toto je naozaj inak a každý ma pocit, že sa poznajú minimálne 20 rokov. To je prirodzená reakcia a vývoj vzťahu, bodaj by to bolo v tvojom prípade naozaj, len treba myslieť aj na to, že ste spolu ešte nič nezažili a nemôžete sa ani tak dobre poznať.
@strela7 no a ja si myslim, ze sa ti paci byt v plnke nalozena... Ale pozor... Davaj velky pozor aby si si nezvykla... Lebo potom ak by ste sa rozisli budes hladat niekoho, zase tak "dokonaleho"... Ktory ta zoberie hned na kostariku a jamajku😁😁😁🤦♀️🤦♀️🤦♀️nuz co ti poviem... Vyhliadky na super chlapa (manzela a otca) podla mojho nazoru nie su... Vaetxi tito chlapi su poznaceni mocou a peniazmi.. Myslia si, ze su bohovia na zemi... Ci uz si to priznas alebo nie....ja by som s takym neprehovorila ani slovo... Neznasam ako sa nadnasaju, chodza ako pav a najma presne tie zeny ktore su z nich hotove... Pre mna su to vsetko ludia o nicom... Ale uzi si to kym to mas😉
Možno si našiel autorku práve preto, že ho tak nekriticky obdivuje. To mu musí dvíhať ego ešte viac. Ono, mne to jeh
to jeho ubezpečovanie o tom, že nevera je fuj, či dačo také, tak to mi príde tak, že to robia práve tí, čo majú najviac na rováši. A že prestriedal veľa báb, to tiež o niečom hovorí. Asi to nie je chalan na vážny vzťah.
Ani za mňa blondiak tiež nie. Nepáčia sa mi blondiaci.
Ináč, ešte k tomu, čo tu čítam, že blondiak nie. To vážne je pre toľko z vás vo vzťahu dôležité, akej farby má muž vlasy? 🤦🏻♀️ No zbohom! A potom sa baby rozčuľujú, že muži chcú len dlhovlasé prsnaté blondínky. A o čo ste potom vy, čo chcete len tmavého, lepšie?
@h2 jasne, ze farba vlasov nie je to, co je vo vztahu najdolezitejsie, ale kazdy clovek ma urcite "preferencie" v tom, co ho zaujme na prvy pohlad, co vsak neznamena, ze ak ten dotycny ma inu farbu vlasov, vysku, farbu oci, stavbu tela, ze uz s nim ani nebudem stracat rec... autorka pisala o tom, ze vsade, kde ide, pozeraju na jej partnera ine zeny - kedze mna na prvy pohlad zaujmu tmavovlasi muzi, s tmavymi ocami, zrejme by som pohladom o jej partnera ani nezavadila (mala som aj blondiaka frajera, ale nebola to veru laska na "prvy pohlad")
a ano, su muzi, co preferuju prsnate blondinky, takisto ako su muzi, co zas uprednostnia baculate tmavovlasky - niekto proste ma radsej vino, niekto pivo 😀
Dolezite je, ako on na tie zeny reaguje. Ak im to neopätuje, bud pokojna a uzivajte si lasku. 😊 Drzim Vam palce! ❤️
@strela7 uz to dlho nepotrva a posle ta k vode, prpeac ale s takouto hysterkou nechce byt ziaden chlap
@strela7 Nikdy sa mi ešte nestalo, že keď stretnem nejakého pekného chlapa, pomyslím si, že poď ma pretiahnuť tu a teraz pred všetkými 😂😂😂 Prepáč, ale buď máš fantáziu ako Andersen, alebo 15 rokov. Mimochodom, škodíš tým len sama sebe. Nie každý sa každému páči. Ja mám muža, tmavý typ s hnedými očami a blond chlapa som nemala nikdy. Daj do poriadku svoju žiarlivosť, ovládaj sa. Lebo aj keď ťa bude akokoľvek ľúbiť, o chvíľu mu s tým pôjdeš tak na nervy, že sa na teba vykašle. Toto chlapi nemajú radi.
@kakawah jedno múdro na dnes
@strela7 vieš čo, ja som už stará, aby som sa niekomu hádzala do postele.Ked je pekny tak je pekný, a tým to hasne
Raz som si krk vykrutila v Shopping Pallace a Centrali.Tam išli ti chlapi ako z nejakej prehliadky Gucciho v Rime či New Yorku vysoki svalnati namakani vyobliekani pekna tvar sebavedomi, to som nechapala, že taky chlap može existovat, ale mali aj naležite partnerkiy - v minisukni dlhe vlasy ako manekynky mlade babizne.
Takže som to chápala tak, že toto bol ich výber, srdce mi poskočilo a život išiel ďalej...
Daj fotku, či je ozaj taky fešák, alebo ten problém je ozaj v tvojej hlave
@danielahamar joooj, to jej nepis 😂😂😂😂

@moonlight1210 komentár hodny potlesku!!!!