Môj priateľ a iné ženy
Ahojty baby, mám problém a už neviem ako ďalej. S priateľom sme spolu pol roka, ja mám 24 a on má 26. Všetko nám funguje, či už vzťahy medzi sebou, v rodine aj posteľ. On je finančne dobre zabezpečený, má už vlastný veľký dom, úspešnú firmu. Po každej stránke je pre mňa dokonalý, vysoký blondiak s výraznými zelenými očami a super vlasmi, naozaj krásny chlap. Problém je že kamkoľvek ideme, všade naňho pozerajú iné ženy. Častokrát aj také ktoré majú už partnerov. Ak sú sami nemajú problém s ním flirtovať, neustále pohľady, doslova citím že ho vyzliekajú pohľadom a hovoria ak to mám neslušne napísať, pretiahni ma tu a teraz pred všetkými. Ja takto nedokážem žiť, teraz som ešte mladá, myslím, že aj atraktívna len sa bojím že ma vymení za lepšiu. Bola som aj u psychologičky a vraj je to problém len v mojej hlave.. Prosím poraďte, čo mám robiť, ja už som zúfalá.
@strela7 pokial je suknickar, striedal baby ze jednu nahradil inou a teraz sa pri tebe pozera po zenach pripadne ti uz dal nejaky dovod na to, ze ziarlis, tak potom je dost mozne, ze ta casom vymeni.. a este ked ma peniaze, na to niektore tie “modelky” letia viac ako na to ako vyzera..ale ak ti ziadny dovod na ziarlenie nedava, tak bud stastna a neries
@strela7 boze zenska spamataj sa. Jedneho chlapa si vylozit na piedestal a bat,ze onho prides? Uzivaj si cas s nim. A ze cumia ine? Nech cumia,je s tebou a to ti musi stacit. Zacni sj verit,lebo uspesny,krasny muz urcite nema zaujem zit so zakomplexovanou zenou,ktora na nom lipne. Maj hrdost a sebavedomie. Ci by si ospevivala,aj keby bol obycajny robotnik v monterkach. Prachy ti zatemnili mozog. Ja mat takeho chlapa,tak sa hrdo pri nom nesiem a na tie,ktore cumia by som sa usmiala a pomyslela si svoje naor.ako si to s nim uzijem v posteli
@strela7 bez sebavedomia, vedomia si svojich kvalit a hodnot to rovno zabal.
vas vztah bude trvat iba tak dlho, kym bude chciet on, nie ty. mozes sa o zem hodit.
a kvalita vztahu bude taka, aku bude mat on zrovna naladu.
bud sa spamatas a vydolujes v sebe sebavedomie. alebo ta nagelovanym nechtom odpinkne sikovnejsia, ze sa zastavis az v afrike.
uhryzla si si velke susto, tak bud sa naucis prezuvat, alebo ho radsej vypluj a chod hladat nieco ine.
inak sa tym akurat udusis.
proste si uvedom, ze prave teraz, v tejto faze vztahu, mas v rukach vsetko. absolutne vsetko. je do teba cerstvo zalubeny, si pre neho jedina. stavaj na tom. priputaj si ho tym, kto si. bud sama sebou. ved preto si ta vybral, tym si ho prave uputala.
ak to presvihnes, uz to budes len tazko dobiehat.
miesto jastrenia ocami okolo neho a pocitania, kolko bab sa na neho pozrelo za minutu, sa sustred na to, aby si medzi nimi vynikla tym, ze si to ty.
lebo mladost odleti uz toť za 6 rokov a presne v ten den zacne vadnut aj tvoja krasa. je jedno kolko casu budes skakat vo fitku, kolko liftingov si das urobit a kolko kyselin si das pichnut. cas nezastavis.
navyse stale sa rodia nove dievcata. vzdy okolo vas budu kruzit krasne, mlade, svieze dvadsiatky. nemas sancu ich prekonat.
takze tvoje zbrane musia byt inde. zapni rozum a vypni ziarlivost.
@strela7 aj na môjho psa zizaju ľudia a neriešim 😂😂😂 je fakt krásny a rozkošný.
@strela7 nezabudni otehotnieť, nech si poistis aspoň výživné, aj keď takýto podnikatelia, to vedia uhrať na minimalku😉tak ja neviem, už len na neurole existovať 😂😂😂
Foto foto foto. Chceme fotku princa Krasoňa a hneď ti povieme.
@moonlight1210 Úžasne napísané👍
@moonlight1210 Ďakujem pekne za rady, veľmi si to cením, asi som niečo takéto aj potrebovala počuť, musím sa spamätať kým nie je neskoro. Pekný večer ti prajem.
@moonlight1210 super napisane. 🙂 suhlasim, krasne vystihnute od A po Z
Podľa mňa je to naozaj len v tvojej hlave, šialene sa bojíš, že ťa nechá, a tak vidíš sokynu v každej žene a bezdôvodne žiarlis, vytváras si predstavy, ktorými sa mucis. Pochybujem, že by každá jedna žena sa šla zblázniť za tvojim chlapom, jednoducho sa pozrie, a hotovo. Napríklad pre mňa blondiak so zelenými očami ani náhodou nie je ideál krásy, vôbec by som o takom nepovedala, že je sexi. To, čo popisujes,hranici s chorobnou žiarlivosťou a toto nijaky chlap nemá rád. Tie ich pohľady, a flirty si zrejme na 99%len ty tak vysvetľujes.
Pre mňa už len kombinácia blond + zelené oci je na grc,takže sa zase nemusíš tak obávať, ale možno Porsche by to nejako dorovnalo 😂
Ja si myslím, že je to obyčajný tuctový chlap. Taký zazobaný Bret Pitt by si ku sebe postavil niečo úplne iné, hlavne inteligentné, rozhľadené, sebavedomé...
@strela7 ty sa asi pohybuješ medzi zvláštnymi ľudmi, lebo mne osobne príde veľmi zúfalé, ak žena pozýva muža na rande. Inak ja som ďalšia, ktorá by sa za ním asi neotočila, lebo blonďáci sa mi nikdy nepáčili😉Nemal by prejavovať iniciatívu muž? A inak najmä u mužov platí dvojnásobne, že čo žena, to preferuje iný typ muža. Chlapi sa v drvivej väčšine zhodnú, či sa im nejaká žena páči alebo nie, ale ženy málokedy. Prestaň sa na neho pozerať ako na majstra sveta a začni si viac vážiť samu seba, bude po probléme!
Keď takto rozmýšľaš a vadí ti obkukavanie tak ver ze skôr či neskôr budeš aj ty len obkukavat... Bud hrdá, pekne sa usmej. Ja môjmu mužovi s radosťou ukážem že ho ženy žerú a nech vie ze mi to nevadí keď len pozerajú.... Aj ja sa rada pozrem
@strela7 "naschvál sledujem" zmeň toto a bude ti lepšie ❤️
@strela7 presne viem o com hovoríš. Ja som sa tiež chvíľu stretávala s chlapom, co vyzeral presne ako ten tvoj, mala som vtedy 20, on 27. Totálny fešák, ja som teda tiež nebola na zahodenie, ale on bol fakt ako model, takého tu vidíš jedného z tisícov. Ja nemôžem na neho povedať nič zlé, bol milý, slušný, na urovni, mal VŠ a dobru prácu, ale nebolo to ono. Mne to bolo tiež nepríjemné, až nechutne, ako po ňom ženy zizali, vyslovene ho balili a pchali sa mu do zadku, už jemu to išlo na nervy. Je ťažké s tým žiť a necítiť sa menejcenne príp.mu dôverovať.
@strela7 Ked budes vsade, kde vstupis, len sledovat, ci ti na neho ine zeny nepozeraju, zblaznis sa. Podla mna, taky zivot vobec nie je prijemny. Zrejme je bohaty, tak sa bojis, ze o neho prides. Neboj, ak by ste sa rozisli, zivot pojde dalej.😊
@rainee presne, úplne súhlasím, veď ja tiež nie som žiadna škrata, ale kto nezažil pravdepodobne nepochopí. A tu aj tie čo vypisujú blondiak atď, veď to nie je o farbe vlasov a očiach, črty tváre a celkový dojem je to najpodstatnejšie, čo sa týka výzoru podľa mňa. Ale to tu nechcem riešiť, tak či tak viem že vieš o čom hovorím a som rada že to chápeš. Samozrejme že ženy tu majú väčšie sebavedomie, keď majú na lepších mužov a oni sú tie krajšie z ich "dvojice". Ja to žiaľ tak mať nebudem a asi bude aj pravda čo tu písali ak sa s tým nevyrovnám prídem oňho.
@majoranka24 áno je zabezpečený, ale nie som s ním pre darčeky čo mi kupuje. Ja potrebujem aby ma vedel rozosmiať a páčil sa mi. Plus dobré názory a hodnoty v živote.
@medulienka81 tak niekedy sa to dá, keď naňho pozrú škaredšie baby ako som ja mi to nevadí, ale keď prsnaté ženy, s peknou tváričlou a veľkým výstrihom, tak ma to veľmi trápi keďže ja mám atletickú postavu a veľké prsia mať nikdy nebudem..
@strela7 Keby samu pacili prsatice, tak by si asi vybral obdarenu, vybral si vsak teba. Zaklad je neposr.t sa.😉
@strela7 tak ale je s tebou tak asi henten typ žien sa mu nepáči, ženy nech zizaju, dôležité je ako reaguje on. Horšie by bolo keby opätoval flirty aj on.
@medulienka81 nie to neopätuje, maximálne sa na tom pousmeje a pozrie namňa že zase to isté. Ale už to prestanem riešiť, tato diskusia mi dosť pomohla lebo posledné mesiace som pomaly nič iné ani neriešila
@strela7 presne tak, nerieš lebo sa zblázniš.Co sa ma stať stane sa. "Keď ťa miluje nieje čo riešiť"
@strela7 Tak ja Ti ho chcem pretiahnuť tu a teraz, len čo o ňom čítam! 😁
No dobre, ale teraz vážne. Prehnane ho sleduješ, strašne sa o Váš vzťah bojíš a vidíš aj veci, ktoré neexistujú. Lebo neexistuje, aby 90% všetkých žien, vrátane Tvojich kamošiek, túžobne slintalo po Tvojom chlapovi. Určite si to len nahováraš. Hlavne sa správaj sebavedomo a prestaň sa oňho triasť. Lebo on to už na Tebe vidí (usudzujem z toho, že Ťa už ubezpečoval o svojej vernosti) a môže ho takéto správanie odradiť. Vybral si Teba, miluje Teba, chce byť s Tebou. Keby to tak nebolo, bol by s niekým iným. Svojím správaním si to môžeš sama pokaziť.
Ja nie som žiadna kráska, ale môj muž je veľký fešák (on sa síce ohradzuje, že keď už, tak bývalý fešák, lebo má 2x toľko rokov, ako ten Tvoj), vždy po ňom išli ženy všetkých vekových kategórií. Vôbec naňho ale nežiarlim, som si ním istá a som pri ňom sebavedomá. A keď naňho nejaká žena robí "oči", tak sa na nej potom spolu smejeme. 😁 Keď som chodila na VŠ, chodila som s ešte väčším fešákom, dokonca si privyrábal popri štúdiu, ako model. Chodili sme spolu krátko, nechala som ho, nebol pre mňa zaujímavý (hoci bol krááásny, ako Boh!)

Jasne,ze je pre teba dokonaly. Ved ste spolu len pol roka. To je este kazdy dokonaly.😂😂😂. Inak,ja sa pozrem aj na skaredeho,aj smradlaveho aj tucneho,ale nie kvoli atraktivite.😂 Aj ked domyslavy chlap si to moze mysliet. A poznam aj take baby, co si myslia,ze ked sa za nimi niekto obzrie,tak si myslia, ze kvoli atraktivite. Bohuzial, casto to tak nie je. Bud su zhovadene,alebo tucne,alebo pokreslene ako šašo..... Apropo hod foto a baby ti tu zreferuju.