icon

Môj priateľ a iné ženy

strela7
14. aug 2020

Ahojty baby, mám problém a už neviem ako ďalej. S priateľom sme spolu pol roka, ja mám 24 a on má 26. Všetko nám funguje, či už vzťahy medzi sebou, v rodine aj posteľ. On je finančne dobre zabezpečený, má už vlastný veľký dom, úspešnú firmu. Po každej stránke je pre mňa dokonalý, vysoký blondiak s výraznými zelenými očami a super vlasmi, naozaj krásny chlap. Problém je že kamkoľvek ideme, všade naňho pozerajú iné ženy. Častokrát aj také ktoré majú už partnerov. Ak sú sami nemajú problém s ním flirtovať, neustále pohľady, doslova citím že ho vyzliekajú pohľadom a hovoria ak to mám neslušne napísať, pretiahni ma tu a teraz pred všetkými. Ja takto nedokážem žiť, teraz som ešte mladá, myslím, že aj atraktívna len sa bojím že ma vymení za lepšiu. Bola som aj u psychologičky a vraj je to problém len v mojej hlave.. Prosím poraďte, čo mám robiť, ja už som zúfalá.

Strana
z5
klarissa25
15. aug 2020

@danielahamar no a teraz ti napise ze nebud taka nadrzana..

danielahamar
15. aug 2020

@veronikaszabova prečo, ja jej klamať nebudem, aj tak si myslím, že sú v tom prachy a až potom láska, keď sa tak trasie😉

veronikaszabova
15. aug 2020

@danielahamar napise ti to, co klarisi 😂😂😂
Ze ty si presne ta nadrzana zena, ktora by ho hned na mieste pretiahla 😂😂😂

danielahamar
15. aug 2020

@veronikaszabova samozrejme, že váhaš, nemám nič iné na robote 🤣😂 ak sa mu páčia tehotné, nie je problém, len ja nie som na prachy 😆 a co by robil so starou😁

danielahamar
15. aug 2020

@veronikaszabova ci ja s takým mladym🤔🤣

veronikaszabova
15. aug 2020

@danielahamar a co ty vies? 🙂
Tmavovlasy blondiak. Uplny Adonis 😂😂😂

danielahamar
15. aug 2020

@veronikaszabova mam doma takých troch, len bez prachov😂

nikolmohammed
15. aug 2020

@maciatkolulu odpoveď za 1000bodov 😂😂😂😂😂😂odpadla som

zdena12345
25. aug 2020

pohlady muzov a zien su velmi rozdielne. Ked sa iny chlap pozera po mne, tak mojmu muzovi to este lichoti... ale on nema najmensi dovod pochybovat o mojej vernosti

leskovael
25. aug 2020

Našla si si pekného a bohatého frajera, ste spolu pol roka, ty si z neho v prdeli, lebo veď aj život s nim je jednoduchý keďže sú € aj pekný je😁 V živote príde veľa situácii, nie vždy sa bude dariť, ľudia starnú, zmenia sa, príde nedajbože niečo vážnejšie nejaka choroba, problémy v biznise kde pôjde luxus aj krásna tváričku bokom a také veci ustoja ľudia s inými hodnotami... Po určitom čase keď táto veľká zamilovanosť z teba vyprchá, potom si začni všímať či naozaj až tak veľmi po ňom každá druhá ide a hlavne je dôležitá jeho reakcia, ked flirty opätuje za tvojej prítomnosti odíd už teraz, alebo zostaň a užívaj si luxus lebo pravdepodobne sa ti to páči.. Aj po mojom ženy pozerajú niekedy až prehnane no a? Veď po mne zase hocikedy chlapi a teraz? (inak je to vec ktorá mne vadí ak niečo čumí, nemam to rada) Toto bude vždy a ty máš podľa mňa nejaký komplex z neho - toto neber osobne - ale nemáš asi sama v sebe vysporiadané, že v tomto vzťahu je on ten ktorý skôr upúta pozornosť. Po pol ročnom vzťahu tu píšeš ze nevieš ako máš žiť takto, no nijak, chod svojou cestou kde budeš šťastnejšia alebo zapracuj na sebe a svojom sebavedomí.

littlefiona
Autor odpoveď zmazal
yollanda
25. aug 2020

@strela7 pridaj foto, zhodnotime

zzzuzzzu
25. aug 2020

@moonlight1210 ... malokedy komentujem nieco, k comu v podstate niet co dodat, ale uz davnejsie so zaujmom registrujem Tvoje prispevky, ktore by som povinne citovala kludne aj na uvodnej stranke vsetkym, ktori si potrebuju utriedit svoje myslienky, pretoze castokrat vystihuju presnu pointu k problemu, su trefne, pisane s nadhladom, rozvahou, empatiou, a najma dospelo, s realne vyspelym pohladom na vec, tak ako aj tentokrat. Mna osobne taketo rozumne sformulovane citanie zo zivota obohati viac ako akakolvek motivacna kniha, vdaka za Tvoje postoje a nazory, @moonlight1210, a uplne sa stotoznujem s tym, co si napisala 👍 ...

misa11111
27. aug 2020

Neboj sa, nie každá túži po blondiakovi.
Možno ten tvoj je výrazný typ a má nejakú charizmu.Urcite by som sa aj ja obzrela.
Ale len obzrela, mňa nepritahuju blondaci modré očká..
To neznamená že keď sa obzrie tak žena ho chce pretiahnuť.
Ukludni sa, hysterku nikto nechce a buď rada že máš pri sebe takého muža.
Či on sa tiež obzerá po každej?? Tak klidek, lebo si nájde inú 😉

kikuska111
30. sep 2020

Pokym pozera to nič nič si z toho nerob aj keby daco viac a co teraz moj muz ma z byvalou 3 deti a somnou 4 te caka .. byvalej urobil dieta popri mne no a co stalo sa .. ..
Mame dobre vztahy aj s nou zapalime si spolu pokecame a tak

renikaa10
30. sep 2020

Treba si uvedomiť svoju poziciu v jeho zivote....🙂

Strana
z5