Môj priateľ je na staršie ženy
Dobrý deň. Prosím Vás o radu. Žijem s priatelom 3 roky sme aj zasnubeny, snažime sa o babetko ale zistila som aj sa priznal že ho vzrušuju staršie ženy.. Chcel odomna trojku so staršou ženou. Citala som ze sa to liecit neda, milujem ho a nedokazem to urobit . Neskor chcel “vyhodne” pre obidvoch ze on sa vyspi s inou a ja mam s inym. Je to podla vas normalne? Zistila som aj ze na pokeci hladal zenu na sex pritom to mame pravidelne a vyhoviem mu vo vsetko. Myslite ze je to liecitelne a ma tento vztah zmysel? Dakujem za odpovede
Ak sa chces pridat do koňovskeho klubu zien s dementom na krku 🤷a este snazit sa s nim o dieta...ach boze
A ved nedavno tu pisal chlap ze je na starsie :D to bude tvoj muz isto 😂
No nemá to žiaden zmysel - ísť do manželstva s niekým kto navrhuje toto, to neveští nič dobré..
naco si hlada mladu ked je na starsie..keby mi toto zavali ze dame si trojku alebo ze s vyspi s inou a ja mozem s inym tak ho poslem do marie s fleku :D
@kikuska872 ano ale cakala som ten link od autorky...Nakolko od novej informacie, ze tu taka diakusia bola. Presli 3 minuty a uz to mala vyhladane a precitane. Podla mna ta ista osoba....
@amelia000 🤔 to máš pravdu . Niekto sa tu zabáva pravdepodobne
@kikuska872 hej uz tu take boli ze pisali raz za chlapa a raz za zenu...lebo ty si tu diskusiu aj poznala a citala a predsa ti to trvalo vyhladat dlhsie ako 3 minuty.
povedz mu ze nech zavola svoju mamu do trojky....boze, utec dievca a dakuj bohu ze nemate spolu dieta
hladaj si ineho 😉
@lucka2506 tiež si myslím, že si tu robíš dobrý deň, normálna žena totiž nepotrebuje na toto hľadať odpoveď na fóre, normálna žena ho po jeho sprostom návrhu pošle kade ľahšie. Jedine, že by si potrebovala totálne dobabrať život, potom áno, potom nech mu naďalej vo všetkom vyhovie.
@elizabet173 nerobim si dobry den mam 23 a nemam vo vztahu skusenosti a chcela som vediet co si myslite o tom vy ..
@lucka2506 Dievca,vykasli sa na neho,ten ti verny nebude a bude sexovat kadetade....toto nie je muz pre rodinu....🤔
@lucka2506 a ty si o tom myslíš čo? Že muž, ktorý ti dáva najavo, že je na staršie a je s tebou, ktorá máš 23 rokov, ti bude verný? Že muž, ktorý ti navrhne, aby si si aj ty niekoho našla a on sa vyspí s inou ťa má rád a bude ti verný? Že muž, ktorý chce ísť do trojky so staršou ženou ťa má rád a bude ti verný? Že muž, ktorý na pokeci hľadá ženu na sex, ťa má rád a bude ti verný? Neverím, že si z nás nestrieľaš, že riešiš, či sa to dá liečiť. Čo chceš liečiť? Že ťa nemiluje, ale má na háku? Že sa dobre baví na tom, akú ťapu našiel, ktorá rieši, ako sa dá liečiť to, že chce skákať z postele do postele? Keby si ho poslala do čerta včera, bolo neskoro.
starsiu zenu ako 50+ ci 80? Aj taky fetish existuje. Vylieči ho jedine svadba so staršou ženou, A ani to nebude zaruka ze nebude chciet trojku s este starsou. Aku chces radu? Hlavne si k dietatku nenajmi staru pani babysitting.
Jeho túžba vo vašom vzťahu uspokojená nebude, takže ho to bude ťahať "inde", skôr či neskôr môže prejsť kvôli tomuto k nevere, alebo dlhodobému podvádzaniu. Ja by som v tvojom veku zo vzťahu určite odišla. Ty mu nevieš dať to, čo potrebuje on.
A či by sa s tým dalo niečo spraviť, by som možno riešila so sexuologom, ovšem ak má partner o to záujem.
Ale už teraz má pre teba návrhy na niečo, čo do "zdravého" zaľúbeneckeho vzťahu nepatrí. Takže za mňa, určite vo vzťahu nepokračovať. Zásnuby zrušiť a odísť od seba je tá najlepšia cesta.
S takým uchylakom by som nebola.

Liek na toto je odísť od neho a nieto ešte dieťa s ním plánovať.