icon

Môj priateľ je na staršie ženy

lucka2506
4. dec 2020

Dobrý deň. Prosím Vás o radu. Žijem s priatelom 3 roky sme aj zasnubeny, snažime sa o babetko ale zistila som aj sa priznal že ho vzrušuju staršie ženy.. Chcel odomna trojku so staršou ženou. Citala som ze sa to liecit neda, milujem ho a nedokazem to urobit . Neskor chcel “vyhodne” pre obidvoch ze on sa vyspi s inou a ja mam s inym. Je to podla vas normalne? Zistila som aj ze na pokeci hladal zenu na sex pritom to mame pravidelne a vyhoviem mu vo vsetko. Myslite ze je to liecitelne a ma tento vztah zmysel? Dakujem za odpovede

Strana
z2
ivkazba
4. dec 2020

Liek na toto je odísť od neho a nieto ešte dieťa s ním plánovať.

lienka9
4. dec 2020

@lucka2506 nie nema zmysel.

sisa_s
4. dec 2020

Ak sa chces pridat do koňovskeho klubu zien s dementom na krku 🤷a este snazit sa s nim o dieta...ach boze

amelia000
4. dec 2020

A ved nedavno tu pisal chlap ze je na starsie :D to bude tvoj muz isto 😂

lucka2506
autor
4. dec 2020

@amelia000 nestraš prosim ta🙃

jana_eyre_2
4. dec 2020

No nemá to žiaden zmysel - ísť do manželstva s niekým kto navrhuje toto, to neveští nič dobré..

amelia000
4. dec 2020

@lucka2506 no stavim sa ze hej :D isto si nejaka dobra dusa zapamatala nazov a hodi tu link tej diskusie 😁

lucka2506
autor
4. dec 2020

@amelia000 citala som to prave ale vraj ten clovek co to pisal je z bratislavy a my sme z NR

amelia000
4. dec 2020

@lucka2506 nespoliehala by som sa na mesto 🙂 a aky to malo nazov?

rachel36a
4. dec 2020

@lucka2506 to myslis vazne ,e chces s takym muzom ostat? Nie taketo chute sa nedaju liecit kedze to nie je choroba. Za rok ta bude ponukat kamaratom aby sa mohol pozerat.

lubiss
4. dec 2020

naco si hlada mladu ked je na starsie..keby mi toto zavali ze dame si trojku alebo ze s vyspi s inou a ja mozem s inym tak ho poslem do marie s fleku :D

amelia000
4. dec 2020

@kikuska872 ano ale cakala som ten link od autorky...Nakolko od novej informacie, ze tu taka diakusia bola. Presli 3 minuty a uz to mala vyhladane a precitane. Podla mna ta ista osoba....

0silvia0
4. dec 2020

@lucka2506 jej ake super, ze sa snazite o babatko. Preco si neskomplikovat zivot, ze?

kikuska872
4. dec 2020

@amelia000 🤔 to máš pravdu . Niekto sa tu zabáva pravdepodobne

amelia000
4. dec 2020

@kikuska872 hej uz tu take boli ze pisali raz za chlapa a raz za zenu...lebo ty si tu diskusiu aj poznala a citala a predsa ti to trvalo vyhladat dlhsie ako 3 minuty.

lucka2506
autor
4. dec 2020

@amelia000 nie nikto sa tu nezabava.. ocitnut sa v takejto situacii neprajem fakt nikomu ..

caroline_
4. dec 2020

povedz mu ze nech zavola svoju mamu do trojky....boze, utec dievca a dakuj bohu ze nemate spolu dieta

leuchtturm
4. dec 2020

hladaj si ineho 😉

elizabet173
4. dec 2020

@lucka2506 tiež si myslím, že si tu robíš dobrý deň, normálna žena totiž nepotrebuje na toto hľadať odpoveď na fóre, normálna žena ho po jeho sprostom návrhu pošle kade ľahšie. Jedine, že by si potrebovala totálne dobabrať život, potom áno, potom nech mu naďalej vo všetkom vyhovie.

lucka2506
autor
4. dec 2020

@elizabet173 nerobim si dobry den mam 23 a nemam vo vztahu skusenosti a chcela som vediet co si myslite o tom vy ..

77daniela77
4. dec 2020

@lucka2506 Dievca,vykasli sa na neho,ten ti verny nebude a bude sexovat kadetade....toto nie je muz pre rodinu....🤔

elizabet173
4. dec 2020

@lucka2506 a ty si o tom myslíš čo? Že muž, ktorý ti dáva najavo, že je na staršie a je s tebou, ktorá máš 23 rokov, ti bude verný? Že muž, ktorý ti navrhne, aby si si aj ty niekoho našla a on sa vyspí s inou ťa má rád a bude ti verný? Že muž, ktorý chce ísť do trojky so staršou ženou ťa má rád a bude ti verný? Že muž, ktorý na pokeci hľadá ženu na sex, ťa má rád a bude ti verný? Neverím, že si z nás nestrieľaš, že riešiš, či sa to dá liečiť. Čo chceš liečiť? Že ťa nemiluje, ale má na háku? Že sa dobre baví na tom, akú ťapu našiel, ktorá rieši, ako sa dá liečiť to, že chce skákať z postele do postele? Keby si ho poslala do čerta včera, bolo neskoro.

nikpa
5. dec 2020

@lucka2506 zober nohy na ramená kym s nim nemáš väčšie záväzky a deti. Toto je časovaná bomba, raz ta začne podvádzať ked to teda už nerobí...

miadi
5. dec 2020

starsiu zenu ako 50+ ci 80? Aj taky fetish existuje. Vylieči ho jedine svadba so staršou ženou, A ani to nebude zaruka ze nebude chciet trojku s este starsou. Aku chces radu? Hlavne si k dietatku nenajmi staru pani babysitting.

mlska19
5. dec 2020

@lucka2506 Teraz mimo moralizacne reci:Musi to vyhovovat vam obom.Ak to Tebe nevyhovuje,ten vztah nema velku buducnost,jeho fantazie a pokusy o realizaciu nezmiznu.

vilma7
5. dec 2020

Jeho túžba vo vašom vzťahu uspokojená nebude, takže ho to bude ťahať "inde", skôr či neskôr môže prejsť kvôli tomuto k nevere, alebo dlhodobému podvádzaniu. Ja by som v tvojom veku zo vzťahu určite odišla. Ty mu nevieš dať to, čo potrebuje on.
A či by sa s tým dalo niečo spraviť, by som možno riešila so sexuologom, ovšem ak má partner o to záujem.
Ale už teraz má pre teba návrhy na niečo, čo do "zdravého" zaľúbeneckeho vzťahu nepatrí. Takže za mňa, určite vo vzťahu nepokračovať. Zásnuby zrušiť a odísť od seba je tá najlepšia cesta.

poraditsa
5. dec 2020

@lucka2506 takyto muz ti nikdy verny nebude. Ved uz ti to teraz aj navrhuje. To myslis vazne, ze ho aj tak mulujes? No stastnu buducnost s nim nebudes nikdy mat, Pokial nie si ako on - za neveru...

tosomja
5. dec 2020

S takým uchylakom by som nebola.

sasa1310
5. dec 2020

@lucka2506 toto uspokojenie, ktoré ti navrhuje, bude hľadať celý život. A je už len na tebe či mu to strpíš

Strana
z2