icon

Môj priateľ je na staršie ženy

lucka2506
4. dec 2020

Dobrý deň. Prosím Vás o radu. Žijem s priatelom 3 roky sme aj zasnubeny, snažime sa o babetko ale zistila som aj sa priznal že ho vzrušuju staršie ženy.. Chcel odomna trojku so staršou ženou. Citala som ze sa to liecit neda, milujem ho a nedokazem to urobit . Neskor chcel “vyhodne” pre obidvoch ze on sa vyspi s inou a ja mam s inym. Je to podla vas normalne? Zistila som aj ze na pokeci hladal zenu na sex pritom to mame pravidelne a vyhoviem mu vo vsetko. Myslite ze je to liecitelne a ma tento vztah zmysel? Dakujem za odpovede

Strana
z2
77daniela77
5. dec 2020

Prirodzene pre ludi je,ze ak niekoho mame radi,tak netrtkame s inymi a je nepripustne uz vobec aby sme na to nahovarali este partnera.....on sa nezmeni 😎

kubkovamama
5. dec 2020

@lucka2506 prestaň sa snažiť o bábätko s ním. Bohužiaľ vzťah nie je zdravý,ak jeden vyžaduje od druhého niečo čo sa mu protivi..a ty s tým evidentne nesúhlasis a on aj napriek tomu skúša.Ako xy chlapov doma navrhne nejakú blbosť alebo zvrátenosť,no ak žena nesúhlasí,tým to má preňho zhasnúť-ak ju miluje a chce s ňou resp.s tebou zostať ako sa hovorí celý život a mať rodinu.Tvoj chlap ťa skôr či neskôr podvedie, jednoducho ho to tak veľmi láka,že ťa klame poza chrbát a zháňa po nete.Prec od takeho

jaskolka
5. dec 2020

No zbohom, toto ty akože miluješ, nechceš ho nechať a plánuješ dieťa? Len tak ďalej, ak chceš o pár rokov alebo mesiacov plakať, ako si si dokafrala život. Lebo na takú hlúpu otázku iba odpoveď neexistuje. Alebo existuje, ale nepáčila by, sa ti...

komplikovana
5. dec 2020

normalne by to bolo, ak by sa to pacilo vam obom, ak by ste mali rovnake poziadavky a chute. Lenze tebe take veci nic nehovoria. Inak, co by si chcela liecit? Tu sa nejedna o chorobu. Jednoducho tvoj partner taky je a taky bude. Sama vidis, aj si pisala, ze mu vyhovies vo vsetkom a predsa to nestaci, lebo stale hlada. Tak si dobre rozmysli, co chces ty a co tebe vyhovuje.

77daniela77
5. dec 2020

Zaujimalo by ma celkom,ci by bol aj za kombinaciu 2x muz + dotycna nim vraj milovana,co mu vsetkom vyhovie a tuzi s nim splidit dieta....hmmmm🤔

sidicek
5. dec 2020

@lucka2506 ale ved bud šťastná, že si na to prišla ešte pred svadbou a dietatom. Zajtra sa pobal, alebo jeho a začni nový život. A keď sa niekto bude čudovať, tak rovno s usmevom povedz co je vo veci

siska53
5. dec 2020

@lucka2506 nie, nie je to normalne. Ako ti pisu. Prec od neho!!!

bluebriggs
5. dec 2020

Jezis vykasli sa na nho!!!ked ho vzrusuju stare babky posli ho do domova dochodcov si taku najst. Urcite sa jeho rodicia budu takej buducej neveste ktora je mozno starsia ako jeho mama tesit. Ty si najdes normalneho neboj. Drzim palce aby si si nasla spravneho.

macekovam
6. dec 2020

@amelia000 pamatam si.. presne ssom.. ze priznal sa asi..🙂a ze skusil prostitutku staru pisal🙂))

katkami123
6. dec 2020

Keď ti navrhuje trojku, dokonca štvorku, tak ťa v skutočnosti nemiluje. Muž, ktorý miluje by nikdy nedopustil a ešte dobrovoľne, aby jeho priateľka mala sex s iným. Choré. To sa rovno rozíďte o čom je taký vzťah, ze každý s každým? Aby ste si pohlavne choroby odovzdávali?

Strana
z2