icon

Môj priateľ ma klame, píše si na Pokeci.

menojejedno
21. sep 2019

Moj priatel je sám extrémne žiarlivy , mnohokrat sa ma snaži manipulovať, vadia mu uplne sprostosti .
Pointa tejto diskusie je , obaja sme si zrušili Facebooky pretože jemu to vadilo a nechcel aby niekedy prišlo k situacii kedy mi niekto napiše (pritom ja mu poza chrbat nerobim nič , nedokazala by som s takym svedomim existovať ) alebo ma tam niekto bude očumovať .
Jemu som už štyrikrat našla v telefone pokec . Vraj si tam piše s jednym kamaratom . Prvykrat keď som mu to našla ( to bola čista nahoda ) som mu povedala nech si od neho vypyta čislo a nech si pišu na Viberi alebo volaju alebo smskuju ja s tym nemam problem ale nie poza moj chrbat na takej pridrbanej stranke .
Ospravedlňoval sa , ja som bola nasrata , že keby je to naopak jeho by to stalo tiež či ho klamem a s kym tam pišem a podobne veci. A tak po čase ma napadlo skontrolovať zas , pretože som len bola zvedavá či neklame . Samozrejme našla som to zas , a zas , a teraz ZAS . Nechapem , jednoducho mi to vadi , klame ma , robi to poza moj chrbat a dokonca viem že si tam pozerá profily žien . Na to mal odpoveď že len kym čaka na jeho odpoveď tak si preklikava a to aj hocjake bez fotky .
On nie je typ čo by ma podviedol . To som si na 99,9% istá ja rozhodne tiež nie som . Ja by som za neho dychala a srdce mu dala . Ale keby je tato situacia naopak bol by to čisty koniec a ja by som o tom počuvala ďalšich 10 rokov že bohvie za kym som tam chodila , a komu som čo posielala a štyrikrat by ma to tam ťahalo za kamaratkou .
Akože neviem čo si mam o tom mysleť . Poraďte

Strana
z3
selest
22. sep 2019

@eva8 presne toto som urobila ked som bola mlada taka blba ako autorka prispevku. Tiez som sa nevedela odputat od ziarliveho agresivneho debila co ma zmanipuloval a pritom len zhanal baby po pokeci. Pritom mna nahovaral na dieta sluboval svadbu atd. Tiez plakal ked mi vravel ako ma miluje😂Myslela som si ze bez neho by skoncil moj zivot😂 Zalozila som si nick a celu noc som si s nim pisala. Co mi ten popisal, o mne , akoze o jeho priatelke s ktorou uz nechodi len ona ho otravuje..volal mna (alebo tu kocku ktorou som bola) kade tade po vyletoch. Sluboval hory doly. Pisal aky on je laskou sklamany lebo vsetky ho len podvadzali, pritom on neznasa podvod😂to stale tvrdil aj nazivo. Ze on by nedokazal podviest. Atd
A ked som mu rano napisala ze som to vlastne celu dobu ja tak hned zacal ze ved on to vedel len ma skusal atd. No uplne sa mi zhnusil cize ucel splneny😀Teraz mam normalneho manzela to sa s tym psychopatom neda porovnat, pri hentom debilovi by som sa uz asi obesila..
Fakt chlapov je plno, netreba hned ostat s prvym na ktoreho natrafite na ulici. To je zmysel chodenia ze si partnera vyskusate

hivanik
22. sep 2019

Prvu veta, ktoru si napisala si citaj dovtedy kym nepochopis s akym ziarlivcom a manipulatorom stracas cas. A nazov diskusie je tak vystizny, ze ani viac byt nemoze a hovori za vsetko.
@menojejedno

cacianka
22. sep 2019

Dievča ty si uz tak zmanipulovana a závislá ze ti pomôže iba terapia.baby ti dobre radia nebudem sa opakovať ale s tymto gerojom ta šťastie necaka.utekaj

kakawah
22. sep 2019

Ja neviem koľko mas rokov...ja mam davno po 40-tke a toto ked čítam musim sa smiat aka si naivna. Chlap si s chlapom na pokeci nevypisuje iba gayovia. Manipuluje s tebou, nedôveruje ti obviňujete sa ...cele zle. Patologicky vzťah. Az ta prejde ten ošiaľ zaľúbenia uvidis ako to v skutocnosti je.

nyusika
22. sep 2019

@kakawah
presne tak 😁

rybkoava
22. sep 2019

@menojejedno prepáč ale s tie slová že by si kvôli nemu vraždil aj zomrela, mi prídu ako od pubertiačky. Žiadny, ale že vôbec žiadny chlap zato nestojí. Chodila som zo žiarlivocom dokonca som ho roky poznala kým sme mali vzťah. Našťastie už v mladom veku mi zasvietila kontrolka, keď mu vadilo že som išla ku kamarátke alebo som sa namaľovala. Som roky vydatá ale ak by toto hoci aj teraz začal robiť môj muž, rozviedla by som sa. Si mladá, užívaj si život. Každý človek, hoci je vo vzťahu alebo v manželstve by mal byť svojím spôsobom slobodný. A to svojho muža aj po rokoch milujem a možno práve preto sme roky spolu. Žiarlivosť skvôr či neskôr vzťah zničí.

uhgara
23. sep 2019

Tazko povedat, no takto to asi fungovat nebude. Ako zit podla mna s niekym a neustale sa bat, ci ma niekde podvadza a mala by som ho neustale kontrolovat, tak to asi nie. To nema zmysel

cacianka
23. sep 2019

@rybkoava fakt prehnané vyjadrenie od nej. a na adresu takého geroja. ja žasnem...žiadna sebaúcta a potom sa chlap takto správa, no nečuduj sa mu ...

candii
23. sep 2019

Úprimne, nemohla by som byť v takom vzťahu, buď je tam dôvera alebo nie, ja bežné chodím a kamarátmi na kávu (sú to naozaj kamaráti) plne si dôverujeme. O tom je vzťah. Nemala by som nervy vkuse sa obhajovať pred niekým a spovedať

sasa1310
23. sep 2019

@menojejedno tuto sa mi natíska len "zlodej kričí, chyťte zlodeja". Skús si to rozmeniť na drobné. Ja osobne by som v tom vzťahu mala jasno. Ty hladáš chyby iba na sebe. Na ňom nevidíš nič. Robíš všetko pre "pokoj" vo vzťahu, nedávaš mu podnety. A on robí čo? Čo robí pre vás? Okrem toho, že ti zakázal FB

rybkoava
23. sep 2019

@cacianka ja sa čudujem aj tomu, že trochu nezasiahnu rodičia, aj keď je už dospelá. Pokiaľ som bývala s našimi a mala som nejaké problémy či už vo vzťahu alebo v škole vždy si to všimli či už mama alebo nevlastný otec. A ona si vlastne názvom diskusie aj odpovedala.

kikaaa444
23. sep 2019

Akoze neviem koľko máš rokov ja mám 28 relatívne som stále mladá a neskúsená ale takato naivná teda nie som. Za prvé chlapi v žiadnom prípade nepreferujú komunikáciu s kamosom cez pokec možno raz za čas ale nie viest permanentne dialógy . Za druhé ak by to aj tak bolo už len chlap sedí ako prilepený na stoličke a čaká kým kamoš odpíše . ( to nerobíme dokonca ani my ženy a to sme veru že toho na internete schopne kadečo ) a za tretie tie zrušené facebooky boli práve z toho dôvodu aby on bol “ chránený “ a ty naivne oklamana že tvoj priateľ žiadne internetové účty nemá .. zatiaľ čo ty tomu veríš tak on si vypisuje so ženami jedna radost. Len toľko k tomu ale chapem zalubenost je vážna vec ťažko sa radi a ťažko sa koná ale raz to pochopíš keď budeš mat po boku normálneho chlapa a nie kktka ktorý ta vodí za nos . A úprimne ti prajem aby to bolo čo najskôr .

hope87
24. sep 2019

@menojejedno boze dievca, spamataj sa...ja viem, ze nie kazdy ma rovnake zmyslanie a hranice ale tak snad mame vsetci nieco spolocne a to pud sebazáchovy. Ta cervena kontrolka ti uz davno mala blikat ako sialena. Resp. uz urcite blikala a stale blika ale ty ju stale uspesne ignorujes. Uz len to, ze to tu pises, vies, ze to nie je v poriadku. To, ako sa voci tebe chova. Ano, lahko je uspokojovat sa tym, ze aky uzasny vie sem tam k tebe byt. Ale akonahle niekto z nenazdajky meni nalady a spravanie, nie je to uplne normalne. Zakazovat fb?? Zakazovat COKOLVEK vo vztahu je uplne z cesty a neakceptovatelne. Moze nam nieco vadit, mozeme si povedat, co si neprajeme a najst nejake riesenie ale ZAKAZOVAT??? Ze on nie je typ, ktory by ta podviedol 😂😂😂 ...prepac ale musim sa smiat. To absolutne nezalezi na tom, ako a co ti hovori a uistuje ta. On robi praveze vsetko to, co robia chlapi, ktori maju co skryvat. A hlavne skryva vlastne neistoty a klamstva, tym ako sa k tebe sprava a co tebe zakazuje. Presne ako pisali baby vyssie...chlapi si nedopisuju cez pokec 😀 ...prosim ta. Chlapi si zavolaju, max napisu sms. Ale pokec? Nielenze ta drzi pekne nakrátko ale este ta klame az sa prasi...

erickatt
24. sep 2019

@menojejedno Sladké reci moze mať. Ako a co urobi ked sa zdrzisv meste?? Ze nedáš vedieť?? Ty si dospelá a nie si jeho majetok. Nemusíš mu hlasit kde s kym kolko si bola. A kdo ti povedal ze ju nepodvadzal?? On??

sasesoe
24. sep 2019

@menojejedno ahoj, mate velmi zvlastny vztah. Skusme sa ale zamysliet, co je problem - ze si pise na pokeci /fb, bazo, a pod/ al ze Ti o tom klame? Ja som vo vztahu, v kt si pozname vzajomne hesla nie len na fb, ale aj k bankovemu uctu. Skuste to mozko takto - pisem si, kludne spoluziacka zo strednej, obcas sa stane a pod, ale nic tajne a ten druhy si to moze (nemusi) kedykolvek precitat.
No bud obozretna, laska nerovna sa posadnutost

hanka1674
24. sep 2019

asi je chybou aj to, že by si mu dala aj posledné, že by si za neho dýchala. Vraj keď chlap toto všetko vie, cíti, potom si to neváži. Podľa mňa s tým treba niečo urobiť, buď nejaká rázna zmena alebo rozchod.

klarik707
27. sep 2019

hmm budes sa musiet spamata, takto to nejde ty by si za neho aj zivot dala aon co, on ta bude taktoklamat?

martina1342
27. sep 2019

Nenapadlo ta ho vyskusat? Sprav si nick na pokeci a napis mu a sama sa presvedcis ci sa da alebo neda namotat

moonlight1210
27. sep 2019

@menojejedno ty toho nakecas. ma ta chytenu tak, ze aj keby si ho chytila s inou v tvojej posteli, tak neodides.
Budes recat, hysacit, vrieskat, nadavat mu, vycitat, mozno utecies. A budes dufat, ze za tebou pobezi. Ze ta bude upokojovat, prosit, prisahat.
A potom mu akoze odpustis (cela stastna, ze vobec dosiel) a vratis sa.
Len aby si mu znova lustrovala tajne telefon, robila sceny a vlastne sa stale dokolecka dala ponizovat.

Kym ten kruh nepretrhnes.

petra7481
27. sep 2019

@menojejedno bože smiem vediet vás vek 😅

petkaaa
27. sep 2019

Obaja máte problém. Vzťah, kde sa ľudia kontrolujú a prikazuju, či zakazujú si veci, nie je normálny.

kitycat
28. sep 2019

mam taky pocit ze toto tu uz od teba bolo :D ...kazdopadne snad sa ti raz otvoria oci...on ta ma kym si nenajde dalsiu hlupanu a tebe sa paci to ze niekoho mas a "zalezi mu na tebe"

gabika0825
13. okt 2019

@menojejedno Koľko máte rokov? Tipujem tak 20 max. Toto robia malé deti. To akože naozaj ste si zrušili sociálne sieťe kvoli tomu aby ti nikto nemohol napísať? 😃 v prvom rade by to nebola tvoja vec keďže ty by si žiadnu konverzáciu nezačala ale toto mi príde choré na hlavu. Obaja ste neskutočne žiarlivé typy, ktoré si neveria ešte k tomu a v tom prípade váš vzťah nemá absolútne žiadny zmysel.. moja rada? Rozchod

peto0
Odpoveď bola odstránená
petra7481
11. mar 2020

@peto0 😂😂😂tu asi tazko najdes

Strana
z3