Môj priateľ rád flirtuje
Baby, ja nechcem byť ako žiarlivá stíhačka, ale mňa to fakt bolí a zožiera. Mám partnera, ktorý rád flirtuje a debatuje s inými ženami. Nikdy ma nepodviedol a ani svoje bývalé partnerky, len proste potrebuje pozornosť iných žien, zrejme ego. Ako to beriete vy ak toto robí váš partner? Ste nad vecou, alebo vás to štve? Napríklad situácia na ktorú som teraz prišla. Na jednej čerpacej stanici robí dievča, mladé, pekné a občas zrejme podebatovali. Potom tam dlho nechodil a keď tam prišiel tak mu vraj povedala, že čo niekedy nepríde pokecať, že už tam ani nechodí, že bude robiť aj na další deň. On idiot potreboval ísť natankovať tak tam išiel ale zrejme ju nestihol, lebo som mu našla správu na fb kde jej napísal, že ju chcel stihnúť ale nepodarilo sa. Že keď bude robiť tak nech sa ozve a on príde. Môj partner nie je záletný len strašne rád oblbuje ženy rečičkami. Čo mi poradíte ako sa mám k tomu postaviť, bolí ma to.
@kianka5 aha, no pokial ti to nevadi, tak je to ok, ak si tvoj muz hlada nove znamosti aj pocas vztahu. Akurat, ze autorke to vadi. Mne by to vadilo velmi, pokial je to uprimne kamaratstvo, mozu sa stretavat aj v pritomnosti partnerky alevbo ju o tom aspon oboznamit.
Je tu niekto kto flirtovanie neznasa? Ja neviem, asi som divna, ale ja ked pocujem chlapa/zenu flirtovat, trha mi to usi. Samozrejme ani ja to tym padom nerobim a neznesiem komunikaciu tohoto typu v mojej blizkosti. Pre mna je taketo koketovanie/flirtovanie len zbytocne podvihovanie si svojho sebavedomia...
@0silvia0 presne tak, jedna vec je byt zhovorcivy, mily, slusny, zdvorily alebo sa na niekoho usmiat, nech ma krajsi den. Ale podpichovacky typu zastav sa, pokecame a bla bla...to je nechutne
@lindusss2016 ja premyslam ze smerom.k chlapovi som.taketo reci ani nikdy nemala 😃to s mojich ust by toto len tak asi nevyslo , to uz aby som ja chlapovi vravela ze hybaj sa somnou bavit a ved sa zastav zamnou divne uz len ak by sa mi pacil tak sa mu nebudem takto vnucovat.Ale ja som.taka pidivinka 😃
Oprava *podivinka
@mimi1237 no ved mne toto cele pride ako praktiky nevyzretych deti
@jana_eyre
@lindusss2016
Dakujem ze ste ma v tom nenechali samu 😘 Ja mam v praci kolegynu a podla jej specifickeho chichotu viem, ze do kanclu zavital nejaky chlap. Ten chichot inokedy nepouziva ☺
@0silvia0 to poznaaam a tiez mi to vadi
@mamandyka Necitala som celu diskusiu, ale chcela som povedat, ze nie si jedine, ktorej muz to robi. Neviem, ci je to novy trend alebo to tak vzdy bolo, ale podobne spravanie som zazila v kazdej praci - zenati chlapi, tridsiatnici, co mali doma zenu a deti, veselo flirtovali so slobodnymi kolegynami, chodili s nimi na kavu, pisali si. Vsetko skor v priatelskom tone, ziadne nemiestne navrhy, ani som nemala pocit, ze by ti chlapi mali zaujem svoje zeny podviest, skoro to bolo to dokazovanie si ega - presne ako si napisala.
Ale chapem, ze je to neprijemne. Jedine, co ti mozem poradit je, ze sa s nim o to vazne porozpravaj a vysvetli mu, ze ti to prekaza. V ziadnom pripade sa vsak nezacni citit menejcenne alebo nieco podobne.
@mamandyka Však poflirtuj aj ty trošku s nejakým kamošom))hneď by vedel kde je jeho ego 🤣
@mamandyka jemine to musi byt este nedozreti pubertak ... chapem ze pokeca s pokladnickou na pumpe (ego) ale uz ked sa s nou cez Fb dokaduje na dalsom stretku tak to asi nebude len kvoli jeho egu ... asi hlada nieco co od teba nedostal, sorry za uprimnost. Mas 2 moznosti- uplne to ignorovat neriesit ale ani nepozerat do mobilu alebo mu zamavat
@lindusss2016 to ze jej napisal ze ju nezastihol na pumpe predsa neni dohadovanie si stretka. Ked sa s nou bavi tak predsa nieje cudzia. A nie ja na tom nevidim nic zvlastne. Mne skor pridu zvlastne zeny co sleduju svojho chlapa na kazdom kroku ako nejaka SBSka a bohchran aby prehovoril na nejaku zenu mladsiu ako 60 rokov. A ze takych zien je vidim aj tu v tejto diskusii. Hned radia nestastnici rozchod, rozvod lebo sa zakecal s pumparkou, to je fakt padny dovod na ukoncenie vztahu
Ked chce niekto podviest spravi to a je jedno ci.ma za krkom stihacku alebo nie.
A nepoznam cloveka ktoremu by bolo prijemne ze mu polovicka spehuje fcb, vysetruje komu a preco pise a este koli tomu robi sceny
@lujza123 no ty to vidis takto. Ja to vidim tak, ze ak by to bol nevinny rozhovor, tak by sa tu o tom neviedla diskusia. Ako ja nechapem, aky dovod ma zadany chlap na to, aby sa zoznamoval s pumparkou blizsie a chodil za nou na pokec. Ja proste nechapem, o com s nou musi kecat, co nemoze prebrat so svojou zenou alebo s kamosmi.
A tu nejde o to, ze ked ho bude stihat, ze ju nepodvedie. Ved kto chce, podvedie hocikedy. Ide o to, ze ak uz niektora takeho chlapa ma, moze sa o tom dozvediet, alebo si nasadit ruzove okuliare.
@mamandyka mne by to teda vadilo riadne a nevedela by som v takom vztahu fungovat, ani ma nikdy takyto typ chlapa nepritahoval a vzdy som mala a mam "neflirtujuceho" skor introvert chlapa. Tiez si myslim, ze to ide ruka v ruke s inymi vlastnostami a spravanim toho cloveka.
On sa nezmeni a nepochopi, ze take spravanie moze zranovat a Tebe to bude vadit stale..treba si na vztah hladat vhodneho partnera, s ktorym robenie kompromisov pojde len do miery nam este prijemnej a znesitelnej..
@mamandyka tak poprve vsetci chlapi to nerobia, moj sa normalne zien boji, aj mna sa bal 😀 😀 😀 a on zas nevie o com sa ma s cudzimi podebatit. Takze nehadzala a neukludnovala by som sa verziou " ved to predsa robia vsetci"- tvoj ex to tiez nerobil.
Po druhe tu nejde o nahodne flirtovanie, je zrejme ze z dotycnou asi pekne komunikoval, ked si ho medzi tolkymi zakaznikmi "vsimla" a hlavne "zapamatala"- a to ze on tam chce hned bezat, ked mu napise ze robi, lebo ona chce "pokecat", mi pride ako trapna vyhovorka- zrejme chce pokecat aj on, a v tomto pripade nepochybujem, ze by nemal ine moznosti sa vykecat, ked sa dohaduje prave tam...a ciste len zo zdvorilosti tam asi nepojde.
Ak mu 20 zien napise, "dojdi pokecat", tak sa rozkraja? Toto je uz trosku viac ako nahodny flirt. Takze podla mna to moze prerast aj do inych dimenzii.
Tot moj nazor k veci. Sorry, ale asi ta moc nepotesi.
@vilma7 do bodky suhlasim, este aj muz je presne taky isty typ ako tvoj 😂 takze tiez som nazoru, ze vsetci to nerobia. Minule ma doviezlo domov nezname auto a muz bol zrovna na balkone, tak som mu z neho zakyvala a on, kedze auto nepoznal a zjavne ma ani nerozoznal nahodil vyraz vyplaseneho kurata 😂😂😂 a neskor mi vravel, ze ako sa potesil, ze mu kyva nejaka baba z auta 😀 len skoda, ze tak nevyzeral, ani nenabral odvahu odkyvat. Tiez nerad komunikuje s cudzimi ludmi, ci uz su to zeny alebo muzi, vseobecne vybavovacky na uradoch, v obchodoch on nemusi a takmer vsetko riesim ja.
Ale presne aj moj nazor, ze ak si ho uz vsimla a pisu si o stretnutiach, nebude to len bezna zdvorilost alebo nevinny flirt s cudzou osobou. Podla mna z toho nic dobre nekuka ani z jednej strany
Pozri, ak ta bude chciet podviest, tak ta podvedie a ty tomu nezabranis..podviedli taki co flirtuju, aj inteoverti co neflirtuju..takze ak je to sucast jeho osobnosti a zrejme kedysi to aj tebe imponovalo, ked si aa do neho zalubila, tak ho netreba menit..skor budovat doveru, nech ti o tom moze povedat, nech sa mozno mozete spolu zasmiat na nejakej pipke a podobne..tiez pracujem s dvomi muzmi kazdodenne, sme velmi dobri kamarati..jeden z nich je presne takyto, velky fesak ale flirtuje pomaly s kazdou zalaznickou a tie su z neho hotove a niektore mu aj pisu, niekedy aj on im..dokonca niektorym pise, ze dnes robim, pridi ma pozriet..ma manzelku, ktoru poznam a viem, ze ju nadovsetko miuje, vzdy o nej rozprava a pred babami s ktorymi flirtuje a v sukromi o nej krasne rozprava a nikdy by ju nepodviedol..je to proste povaha chlapa, ktory bol cely zivot zvyknuty na pozornost zien a tym, ze aa usadil a prichadza o to, sa citi neisty, menej pritazlivy, tak si to takto kompenzuje..jeho ego to proste potrebuje, aby bol sam so sebou spokojny, citil sa dobre a sebavedomo a tym padom nema potrebu vyhladavat nejake afery a potichu pomaly mozno vkutiku duse sa deptat
@mamandyka
Zaujala ma jedna vec citujem, teda kopirujem 😁
,,že neurobil nič zlé, len mu povedala čo niekedy nepríde pokecať tak považoval za slušné za prípadne zastaviť nič viac"
Tak ma napadlo ze keby mu povedala ze co niekedy neskoci k nej do postele ....tak mozno zo slusnosti by skocil aj tam
Ako nic v zlom len ma dorazilo to ZE ZO SLUSNOSTI
Veď sa porozpravaj o tom s ním .... Otvorene....
@mamandyka Muzi co radi flirtuju s inymi zenami skor ci neskor nezostatnu len pri flirte, Strucne a vystizne. Ano, je to ego a potreba. Mala som taketo, hoci tvrdil, ze ma strasne miluje, flirty ficali a neskor to nebol len flirt. Takze za mna taky partner nie. V podstate to aj zodpovedalo tomu, ze vystriedal dost partneriek
Proste obcasny nevinny flirt ok, to robim aj ja, ale chronicky - daco to svedci o povahe toho cloveka. Zo slusnosti - bullshit....
Boze zeny preco hned za vsetkym vidite sex a podvazanie? Ako keby chlap sa nema pravo s nikym rozpravat len s muzmi alebo so svojou zenou. Akurat mi to pripomina jednu situaciu, pred tyzdnom som stretla kamosa, kedysi sme sa obcas stretavali lebo mame decka v podobnom veku tak sa mohli pohrat, my pokecat no odkedy si nasiel frajerku u nas nebol. Minule som ich stretla ale sotva sme si povedali ahoj uz ho zena tahala rychlo prec len aby sa so mnou nerozpraval. Neviem, podla mna to je divne, preboha ved rozhovor neznamena flirt , preco muz nesmie mat kamaratky a preco ta potreba na ne hned ziarlit a hned za tym vidiet neveru
@lujza123 bavit sa s kamosom o detoch, je trosku rozdiel ako chodit za nejakou babou do orace a vypisovat jej o tom. Ja nvm teda, ci ten rozdiel naozaj nevidis alebo iba nechces vidiet.
Ale by tiahol ako smrad ...
@lujza123 tak asi preto,že je rozdiel letieť za pumarkou ako náhle mu napíše a rozprávať sa o živote deťoch atď.Určite nešiel pumparke porozprávať,čo varila jeho priateľka k obedu a kam pojdu cez víkend spolu atď 😊😊😊 či mám iba ja taký názor ???
Ja mám veľa kamarátov a môj muž tiež mi nechodí za zadkom,kde sa čo šuchne,pretože vie,že mi môže veriť,no určite si s nima nepíšem,kde sú,že ma čakali atď ... to by som asi nevysvetlila mu,že je to iba zo srandy a nie som pod papučou a ani moja polovička😊
"Môj partner nie je záletný len strašne rád oblbuje ženy rečičkami." Ak si toto myslíš, tak načo niečo riešiš? Je to svinstvo aby toto zrelý muž robil priateľke. U mňa by skončil už dávno.
Tak ja som antiflirtovací človek , príde mi to tak mierne retardované chichúňať sa ako strelená, pohadzovať vlasmi ako kobyla v ruji zaprávať si ich za uši .. u mužov napínať ramená ,sťahovať bruchá ... Štýl reči prídem ťa kuknút mojenko , čo robenkáš, nedáme stretko a skecneme o živote tak vtedy pochybujem o duševno zdraví ako odosielateľa tak aj prijímateľa tohto slovného výkvetu .
A veľmi by sa mi nepáčilo keby môj partner / manžel bežal za nejakou pumpárkou , lebo tam dlho netankoval a teda ešte jej aj oznamoval že to nestihol . Toto je skôr pochopiteľné pre 18 ročných mládencov, ktorým testosterón tečie ušami s večne plným vercajchom .
A príde mi až úsmevné keď flirtujú už postarší páni ( napríklad môj otec , starý to lišiak ) , tancujú ako chorí vrabci okolo nejakej 20 tky , to už hraničí s trapošinou .

@mamandyka Dievča zlaté, keď o nič nejde a nie je záletný, len rád flirtuje, načo ho sleduješ? Aby si niečomu zabránila? To sotva ... čo chce, to urobí ...
Skôr by som si položila otázku, keď o nič nešlo, prečo naklusal ako poslušný psík na pumpu a ešte to aj mal sklamane potrebu dotyčnej napísať? Asi to nebude tým, že nevieš robiť knedle ako jeho mama /sorry, možno vieš/. O nič nejde vtedy, keď príde, natankuje, zaplatí, milo pokecá a šup za Tebou. Ak si vo vzťahu, kde má chlap potrebu vyhľadávania nových kamošiek, zjavne si saturuje niečo, čo mu ty nedávaš... možno si pre neho málo veselá, málo vtipná alebo je to dilino, ktorému nebude stačiť ani tá najšarmantnejšia žena sveta. A na margo ega... to si dotankovávajú práve zakomplexovaní chlapi. Hlavu hore, existujú aj normálni. Možno do tretice všetko dobré... lebo tento vyzerá, z toho čo si napísala, že ťa opije aj horalkou...