Môj priateľ sa chová zvláštne - morálny problém
Ahojte žienky, potrebujem radu. Neviem ako ďalej, po krátkej dobe (niečo vyse dvoch mesiacov) som sa nasťahovala so svojím priateľom do spoločnej domácnosti. (ano poviete si asi hneď na začiatok chyba, ale...) Zalúbili sme sa, ja som bola pri rozume viac a on mi tvrdil, že to čo ku mne cíti, ešte ku žiadnej predtým necítil. tešila som sa že ma niekto bude mať rád - že by pre mna toho urobil veľa, toľko koľko by som toho vedela a chcela dať aj ja. Súhlasila som a vravela som si že tento návrh z jeho strany prišiel asi aj kvôli jeho neskúsenosti. Očaril ma svojim rozhľadom, spoločnými témami, tým že veľa cestuje, rozumne hospodári s financiami a že som v ňom cítila túžbu po normálnom živote, detoch a rodine a že pre neho nebola žiadna téma tabu a snažil sa o problémoch rozprávať.
Po naťahovaní sa prišla facka, vravela som mu že by som mala rada vzťah kde by sme obaja vyčkali so sexom, tváril sa že rozumie a že ani on to nejak nepotrebuje ale už po mesiaci stretávania sa mi naznačil, že by to chcel a tak sa to stalo. Ked sme spolu ale začali bývať prvých pár dní sa este nechcel odstahovať od mami aj ked pracu mal kusok od bytu a od mami musel dlho dochádzať. Keď sa ale prestahoval bol strašne chladný, videla som na nom, že mam problem s tým, ze už nema čas na seba a že v byte nie je sám. Už po príchode z prace mi dal rovno najavo, že dnes nebude sex, aj ked som mu nič ani slovkom nenaznačila že by som chcela. Takto to pokračovalo stale, mam pocit, ze sa mu naha ani nepačim, nie som dokonala ale nie som ani obezna. Po tretom intimnom zbližení mi dal najavo, ze by mal zaujem o netradičnu sexualnu praktiku - o masaz prostaty. Ostala som dosť zakočena, možno keby to prislo po nejakom dlhsom case tak si poviem ok, ale nemali sme medzi sebou vybudovanu ziadnu intimitu, ukazal mi rozne videa ktore sa mi nepačili -neprislo mi pritazlive pri sexe dominovat mužovi. Problemy pokračovali, všimla som si jeho neochotu finančne prispievat do domacnosti, hlavne nakupy potravin, pri ktorých sa plateniu uplne vyhyba, pričom to prirodzene nechava na mna. Ďalej mam pocit, ze ludi hlavne vyuziva aj to sam povedal, ze sa obklopuje ludmi, o ktorých vie, že sa mu dalej v zivote zídu. Mam pocit ze pre nikoho by nič neurobil bez toho aby z toho niečo nemal. V niektorých ohladoch mi zas pride krutý. Niekedy mam z neho vyslovene negativne pocity ako z človeka. Inokedy mi zas pride sladky, neskuseny, na kazdeho vratane mna sa pekne usmieva....ako schyzofrenik.
Už na prvom stretnuti sme stretli jeho kamaratov, este sme sa ani nepoznali ale nepriamo im naznačoval že spolu chodime, ze tvorime par, nejak som to prehliadla. Takisto sa som nou chcel vsade ukazovat davat si spoločne fotografie na socialne siete - ukazovat sa, ako dobre si vybral, ze uz nie je sam, pride mi to hrozne detinske - kto dospely by niečo take robil?
Som strašne nestastna a neviem koho to mam vlastne vedla seba. čo mam robiť ??? :( mate podobne skusenosti?
@zufalka2 kasli prosim ta na to, ci si ty zla podla neho alebo nie... mas rovnake pravo sa tvarit urazene ako on. Nenechaj si este vyrobit vycitky svedomia od neho
@mrkvicka060 nenechám, len je smutné, že namiesto sebareflexie sa u takýchto ľudí dostaví skôr sebalútosť a nenávisť.
@zufalka2 hej, je to smutne. Bohuzial, ludia radsej budu hadzat spinu na vsetkych naokolo, namiesto toho, aby sa pozreli na seba do zrkadla... co uz, nemusi ta to trapit, nech si riesi frustracie na niekom inom
Jaj, teraz som si vsimla, ze strasne stary prispevok. Neaktualne🙂
@zufalka2 podľa toho čo ste písali on je submisivny, on keď chce aby ste dominovali tak vo všetkom keď aj v tom sexe, jemu treba prikázať, aby platil aj neprijemne a on zaplatí...

@intrograla Ďakujem ti veľmi pekne, teraz potrebujem čas to celé nejak spracovať, že sa to vôbec stalo, ale určite som rada.