icon

Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu

lenjalenja5
9. jan 2017

Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem

emilia25
10. jan 2017

@lenjalenja5 zacala by som basnit aj ja o druhom kolegovy wau stretla som v meste byvaleho kolegu ten teda uzasne vyzera som ho normalne nespoznala.oko za oko zub za zub a hned by prestal.

mima4
10. jan 2017

@lenjalenja5
sorry, ale naco si si dala spravit dieta od niekoho, komu nedoverujes?
ak chces spoznat skutočnú tvar clovek, daj mu slobodu.
V najhorsom pripade sa rozídete a on pojde za svojou druhou priatelkou.

hivanik
10. jan 2017

@lenjalenja5 Take spravanie nieje v poriadku, aby tvoj muz doma pred tebou a este ked si tehotna ospevoval kolegynu. A ked mu vola tak v pracovnej alebo akej zalezitosti? Neviem ako by som reagovala, ale urcite by som mu dala najavo ze sa ti to nepaci a ze to nieje voci tebe vhodne spravanie. Znama mala podobny pripad - manzel tiez tvrdil ze v kolegyni ma len dobru kamosku. A nakoniec sa podozrenie zamozrejme potvrdilo a prerastlo do milenky( kolegyna mala pri tom ziarliveho man.) A uz su aj rozvedeny. Ak nepomoze rozhovor s manzelom, tak pozvi kolegynu na kavicku a opytaj sa ako by sa pacilo keby jej manzel koketoval s inymi zenami.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@mima4 to dieta sme chceli obaja a myslim ze on viac a doteraz sme problemi nemali mame len tento a je to cerstve ani nie dva mesiace ako som ja mohla dopredu vedieet ze sa nieco taketo stane???

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@hivanik Obaja su na vyssiom poste,vola aj pracovne aj to mi niekedy pride zbytocne pretoze je tam este jeden sefko s ktorym by to mohla prebrat toto bolo len take ze ci zijee a preco nieje v robote a on ze mu je zle a ona ze jooj a z coho a ze asi mu nesadla kapusta lebo stanka robila(ako ja)...tak fakt uz neviem nemusi to nic znamenat ale ja si opacne neviem predstavit mat takyto vztah s kolegom..

rojko
10. jan 2017

@lenjalenja5 ja sa veľmi do toho ani nechcem miešať ...no tak to u nás začalo pri už teraz exovi...stále spomínal, nie kolegyňu ale značku z treningu...a teraz? Žijú spolu štastne, pretože ma začal s ňou podvádzať a po 10 rokoch nášho spolužitia som to vzdala a radšej odišla...ver svojim pocitom, žena sa nikdy vo svojich pocitoch nemýli....
Prajem veľa šťastia

hivanik
10. jan 2017

@lenjalenja5 Moj drahy je tiez na vyssim poste a tiez telefonuje s kolegynami a s kade kym ale po takom dovernom telefonate bych spozornela.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@rojko ďakujem (

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@hivanik veď toto/

hivanik
10. jan 2017

@lenjalenja5 Daj na svoju intuiciu.

jonnie
10. jan 2017

@lenjalenja5 tiez podobny pribeh...a uz je moj ex. Slo mi to na nervy a vkuse ma obvinoval, ze som hysterka. A to som nerobila sceny...ako ty pises...z nicoho.
Bud mu povedz-ze by si Andrejku rada spoznala osobne ....hoci sa bude v tebe vsetko burit...a nech pride aj s partnerom k vam... a vies-ze najlepsie je skamaratit sa s nepriatelom... ale to nie je lahke. To by si mu ty zacala o Andrejke baaasnit.
Asi by mi praskli nervy a tiez ho vypoklonkovala. Apropooo..akoze kamoska mojho ex....ako som odisla-tak este v ten vecer sli na wellness spolu.... a vraj ona nic nie jeeee... Vela sil, buduca mamina!

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@jonnie Ďakujem ti,no to je dobry napad ze s partnerom aspon by som videla ci vlastne este nejakeho ma....

bosoriak
10. jan 2017

@lenjalenja5 Pozri, tvoj priatel nie je ochotny sa s nou prestat stretavat a obmedzit kontakt kvoli tebe. Vie, ze ti to vadi a aj tak to robi dalej. Je to sebecky clovek. Osobne si myslim, ze tvoj siesty zmysel ti hovori len pravdu. Nestrapnovala by som sa nejakym pozyvanim na kavu k vam domov. Dala by som priatelovi na vyber, bud ja a dieta alebo nech si telefonuje s kolegynou. Raz ti to vadi, tak je snad prednejsie, aby vyhovel svojej partnerke, nez nejaky pofiderny "kamaratsky" vztah. Z toho, co som tu precitala, to uz daaavno kamaratsky vztah nie je, ale tak ja som staromodna konzerva.

Co by som robila ja - zvaz svoje moznosti. Skus si predstavit tu najhorsiu moznost. Mne vzdy pomaha, ked si predstavim co najhorsie sa moze stat a ako sa to da vyriesit. Potom uz cokolvek lepsie je len prijemne 🙂 Takze najhorsia moznost - maju spolu aferku, spavaju spolu. Rozpravky o stavani domu a partnerovi by som povazovala za vymysel. Nie nutne tvojho priatela, mohla by si to vymysliet aj ona. Uvaz, co chces a co mozes robit v takom pripade. Myslim vsetky tie prakticke veci - rozchod, kam mozes ist, vyzivne a dohoda o starostlivosti o dieta... Aj ta to zamestna, to hladanie informacii. Vyplac sa, vyzur sa a potom s chladnou hlavou predostri priatelovi plan. Mozno ked pochopi, ze ti to vadi AZ TAKTO VELMI, tak bud pochopi ze to uz nie je sranda alebo ti vyklopi pravdu a ty len zrealizujes plan.

Mrzi ma, ze ti to takto pisem, ale proste mam dojem, ze ked nepojdes az do krajnosti, tak sa o chvilu zblaznis. Ja by som sa veru, v takej neistote.

Drzim ti palce.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@bosoriak Ja som tiez radsej za tu najhorsiu verziu sa na to pripravujem a ak to tak nebude bude to bonus..comu ale mic neverim ano vie to ze mi to vadi a jeho odpoved teraz co mam prestat chodit do roboty alebo co mam jej dat vypoved odide ona pride ina budes tiez podozrievava?((Neviem fakt co robit ale jemu su moje pocity zrejme u nosa...ked stale robi to iste...dakujem za nazor

moni244
10. jan 2017

@lenjalenja5 tak za prve prestan revat a cakat, ze mu dojde, lebo mu nedojde. Doteraz si jednala s kludom? Tak mu ukaz poriadnu scenu.
Moj tiez mal tendencie si vypisovat s kolegynou, taku scenu este nevidel, co som mu spravila, dalej som skontaktovala danu kolegynu a aj tej som vycistila zaludok a manzelovi dala na vyber, bud si bude nadalej hrkutat s kolegynou, ale bezomna, alebo s nou pretrhne vztahy a bude sa venovat rodine. Mal tyzden na rozhodnutie. Rozhodol sa pre rodinu.

hivanik
10. jan 2017

Je tu este jedna moznost , ze on sam si nechce pripustit , ze je " do nej". Naschval som pouzila pubertacky vyraz lebo jeho spravanie tomu zodpoveda. Ja by som bojovala ako levica, uz len kvoli dietatku a vsetkemu peknemu co Vas este caka ak si to uvedomi.

stevvvka
10. jan 2017

@lenjalenja5
ja by som si pokupovala cipkovane pradlo, a ked pride tvoj z roboty, zacni sa pred nim obliekat...bud namalovana, ucesana...chod sa prejst a povedz mu, ze ides na kavu k Andrejkinmu frajerovi. napriklad takto vyrazne to treba povedat.
hlavne necakaj, ze tvojmu nieco dopne. chlapom nikdy nic nedocvakne len tak. vsetko treba hovorit, jak malym detom. cest vynimkam.
a keb k vam nahodou prisla Andrejka, vsade rozves fotky z ultrazvuku a vase spolocne foto, porozhadzuj po byte cumliky atak..a mozes aj nechat rozlozeny susiak s cipkovanym pradlom...bokom, ale aby ho videla.

to su take hry zenske, niekto ale na to nema povahu..ver svojej intuicii. ze nieco sa deje, ale on ju tolko spomina lebo su vkuse spolu...musi co najviac casu mimo roboty travit s tebou, resp. ty s nim. ale nie prenasledovat ho ako stihacka, ale kup mu listky na futbal alebo co ho bavi, chod s nim, venuj sa mu, chval ho, bud mila. odporucam knihu od Lemana ako zmenit manzela do 5 dni, pise o tom, co muzi potrebuju. ak mu das, co potrebuje, nebude mat dovod bavit sa s Andrejkou. vela stastia.
podla mna treba este zabojovt, nie je vas vztah zniceny, ale zachvilu moze byt. vela sil

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@moni244 no ved uz ma ani revat nebavi...neviem co mu mam povedat on ma vie tak elegantne odpalkovat ze nemam slov/neviem kricat...

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@hivanik dnes mu to tak poviem nech neklame sam seba pretoze opacne by to nerozchodil,nech sa k tomu postavi jak chlap..ved by som to prezila nejako..

mysicka36
10. jan 2017

@lenjalenja5 A čo tak štiplavo odfrknúť.... no aby si si z Andrejky necvrkol 😝
Proste mu dať trošku s nadhľadom (aj keď hraným) najavo, že je až na smiech. V čase kedy chodí z práce, tesne pred tým vypadnúť do obchodu niečim si spraviť radosť, ku kamoške na kávu. Potom doma zahmlievať kde vlastne si bola, alebo s akým spolužiakom si sa stretla, že ste pri káve pokecali o starých časoch. Proste zmeniť tvoje rituály a tváriť sa, že sa nič nedeje. Držím palce a verím že sa tvoj muž spamätá a svoje otcovské povinnosti bude brať vážne a zhodí si ružové okuliare.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@stevvvka ja som povacsinou nahodena aj ked som doma a sex mavame tiez a pri nom sa aspon tvari ze inu by nechcel,v ten den ked mu volala sme sa kratko pred tym milovali..v tomto takpovediac problem nemame tak ja neviem v com to je..

magic08
10. jan 2017

@lenjalenja5 mne jeho odpovede ako elegantne odpalkovanie nepridu. Skor otaca problem na teba, ze o nic nejde, to len ty vyrabas problemy. Potrebuje poriadnu "facku". Dala by som mu na vyber, jasne, dorazne a skludom anglicana by som mu povedala, ze bud Andrejka, alebo ty s dietatom. Nech sa nesnazi robit s teba hysterku, ked evidentne je z kolegyne namakko. Dala by som mu vybrat, bud-alebo. nemyslim si, ze tu pomozu nejaka zmena v spravani a viac sa venovat, prip. sexypradielko. Tvoj muz ju uz ma v hlave, takze nech urobis cokolvek, bude v hlave stale riesit ju. Takze potrebuje realne vidiet, o co moze prist a hlavne potrebuje vidiet tvoju rozhodnost, ze to myslis smrtelne vazne. Aj ked o v Andrejke problem nevidi, tak ty ano a nemienis ju akceptovat v ziadnom pripade.

lukaskam
10. jan 2017

@lenjalenja5 ja myslím že sa trápiš zbytočne kľudne dajte spolu kávu normálnu kamarátsku a uvidíš. Možno je to len taká baba čo je proste veľmi priateľská a za spriaznenú dušu v práci si vybrala tvojho manžela. Možno si zbytočne robíš doma dusno a keď ju spoznáš tak budeš milo prekvapená a nabudúce možno zavolá aj tebe. Niektoré kočky sú proste také ahojkaj, čo robkáš, ako si sa mal... a neznamená to pre ne nič ani nemajú nič v úmysle. Podľa toho čo píšeš je ona vo vzťahu spokojná tak nemyslím žeby sa chystala to meniť. Ono tehotenské hormóny bývajú často zákerné 😀 . Hlavu hore nahoď úsmev kúp si niečo pekné a budeš mať krajší deň. 🙂 Si tehotná tak s to vychutnávaj a teš sa 🙂

mima4
10. jan 2017

@lenjalenja5 pozri, ak je tam nekale spravanie teraz, je lepsie, ze cim skor vyplava "hovno na povrch" ako neskor, ked by si uz bola za neho vydata.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@mysicka36 no od vcera sa nerozpravame..vecer prisiel ze daj si piskotky a ze mam ti dat pusu od merry(nas pes)ty nervana a tuas o domna zase a dal mi pusu.Ja som mu tiez dala a lahla si do postele..mame tv v spalni bol pri mne klopkal si prsti a jazdych desat minut ze ach jaaaaj povedal...potom sa ma spytal ze ci to robim preto zeu volala,ja som sa len akoze pozrela ze ci sa to pyyta vazneee..a viac nic tak vraj ak to chcem mat pokurvene tak ok..ja som si potom nadstavovala budik ale nevidel mi na displey a trepol ci som tak schvalne otocena aby nic nevidel a ja ze aaano ze nemoze vidiet na kolku m budiiik....(jak dvaja soplaci ale aky pozicaj taky vrat)rano vstal stym ze ide do prace,aaa potom sa do postele vratil,ja som vstala urobila di ranajky najedla obliekla,vyletel s postele ze ide zo psom..tak siel ked som vychadzala z domu tak ze by ma vzal do obchodu ale pes este netoto a ja ze ok(je to kusok)v obchode som sa zdrzala stym ze uz doma zrejme nebude.. Potom som ho dtretla pred domom siel mi naproti ze ved ma cakaj a dal mi pusu no a odisiel...tak si zree aj trosku uvedomuje ciii,jaaa neviem uz.

mysicka36
10. jan 2017

@lukaskam mne sa z takého oslovovania zadaných chlapov ako "ahojček čo robkáš" chce grcať. Ak z toho nejaký chlap cvrká, tak ho treba schladiť nejakou studenou sprchou. Chcela by som vedieť ako by sa cítil, kebyže príde s manželkou niekam do spoločnosti a tá sa bude takto baviť s chlapmi. A ešte neznášam oblapávanie "akože o nič nejde" za ramená, za ruku, koleno.... 👎

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@magic08 ani mne jeho odpovede tak nepridu ale on si to urcite mysli)

magic08
10. jan 2017

@lenjalenja5 musis mu dat jasne najavo, ze si Andrejku nezelas vo vasom zivote. V nijakej podobe

lukaskam
10. jan 2017

@lenjalenja5 prepáč nechcem biť zlá ale práve takýmto chovaním s ten problém vyrobíš. On prišiel za Tebou dal Ti pusu akože od psíka a potom aj od seba snažil sa a ty sa fučíš v posteli. Ráno Ti šiel naproti a rozlúčil sa neutekal že hurá andrejka. Myslím že naozaj úradujú hormóny. Skús sa zamestnať inak ako takými myšlienkami. A čo najskôr na tú kávu všetci pekne spolu a ty bez predsudkov 🙂

0kristina0
10. jan 2017

@lenjalenja5 podla mojho skromneho nazoru ho balí. Toto zaváňa s flirtovaním. Jej zvýšený záujem o tvojho muža je očividný. Možno to on tak nevidí, chlapi sú niekedy natvrdlý. A možno mu to imponuje, taký zvýšený záujem zo strany inej zeny zdviha chlapovi ego.