icon

Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu

lenjalenja5
9. jan 2017

Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem

Strana
z8
dorottka
15. jan 2017

@valy ako kde, mozne to je, ja svojho psa do prace nosievam a bezne ho chodim vencievat pocas pracovnej doby. Robim to uz roky 🙂

7ammy7
23. jan 2017

Na ňu by som si dala pozor...sama som v práci mala super kolegu s ktorým sme si vedeli o všetkom pokecať,ale ani raz mi nenapadlo volať mu prečo neprišiel do práce,alebo stretávať sa s ním mimo prácu...pokecali sme pri káve keď bol čas ale to bolo tak všetko,pride mi že sa mu ona akosi az priveľmi pripomína😉

mys1ienka
25. jan 2017

@lenjalenja5
Ahoj, urcite maj oci na stopkách. Ak aj verís manzelovi, kolegyni verit netreba, sama som to riesila. MM sa tiež takto skamarátil s kolegyňou (na firemnej akcii, kam som ho pustila, hoci sme mali doma novorodenca). Presviedčal ma, že ju berie "ako kamoša." A že aj ona povedala, že samozrejme, že ide o kamarátstvo. Lenže stačilo mi pár kontrolných otázok a začala som tušiť, že to tak nebude. Presne aj pre to, že chcela s ním tráviť čas aj mimo práce. Opísala som mu, ako sa viaceré moje kamošky namotali na mužov, ktorí o nich nestáli, ako o nich snívali, aj keď ten muž mal iný život. Tak povedal: "dám na teba" a stopol to. Ona ešte urobila zopár pokusov, potom pochopila. A teraz pred Vianocami sa mu priznala, že je do neho blázon a že ťažko znáša to, že už spolu nekomunikujú....
Nespochybňujem, že existuje priateľstvo medzi mužom a ženou, ale väčšinou v tom prípade, ak sa tí dvaja už dlho poznajú a majú v tom úplne jasno.
Čiže platí staré známe, nech muž nerobí tebe to, čo by ani on u teba nerád videl...

Strana
z8