Môj priateľ vymazáva všetko z mobilu
@bulika666 telenovela pokracuje? Dostala si malo odpovedi, ze sa mas na neho vyprdnut?
@veronikaszabova ahoj neviem prečo sa vysmievaš, že je to telenovela ... Vieš aký je to pocit, keď sa zaradom v niekom sklameš ??? Pracujeme obaja večer zvykneme byť na kamere tak zaspíme ja som sa zobudila na zvuky z nejakého chrumkania čipsu , kamera pozastavená ...tak som sa ozvala ... Tu si ? Kamera je pozastavena tak ticho, aby som nevedela, že je tam no pekne ... A zajtra mi povie ja som už spal dávno ale ja viem, že nie ...
Áno klame mi aj v takýchto veciach robí zomňa debila ... !!!
Príde rozchod však príde !!!
@maminazosatnika no áno veď už aj podvádza ... Určite online chat , a zoznamky ... Virtuálne ... Nevadí však môže aj reálne ... Už aj to urobil ... !!! V tom som si už istá !!!
Je kopa chlapov ... Som atraktívna žena takže stým nebudem mať problém ...
Ale ak nastane chvíľa, keď sa rozideme ostanem sama !!!
Nechcem plytvať môj čas na nejakých mužov, ktorý si nezaslúžia ženu s velkým Ž.
@bulika666 a nie je to telenovela?? Ziarlis na neho, mas podozrenie, ze ta podvadza. Tak sa s nim proste rozid. Uz sme ti vraveli - ked nie je vo vztahu dovera, tak ten vztah nema cenu. Naco to dalej predlzujes? Ty si este mlada, on uz je stary na teba. Stale nechapem dovod, preco si s nim.
Ludia do nasho zivota prichadzaju a aj odchadzaju. Nema zmysel ich v nasom zivote drzat na silu. Mysli na svoje dieta. Predstav si, ze by malo priatela (muza), ako mas teraz ty - co by si mu poradila??
@veronikaszabova presne, nech spraví to, co by raz poradila svojej dcere, ktora by mala chumaja. Isto by to nebolo "dievca moje drz sa ho zubami nechtami aby si nebola nachvilu sama"
@veronikaszabova Veronika už by som sa snim dávno rozišla, keby ma nevydieral to je prvé !!!
A druhé máme niečo spoločné , ešte musím počkať a vydržať ešte 4 mesiace !!!
Robí ozaj somnou nejakého Debila... Prišla som na všetko Veronika ... Raz som sa pozrela do mobilu ... A už od vtedy vymazáva všetko históriu atď ... Starý je kumne áno ... Má mladú predsa si ma nevážil hral herca !!! Keď mu poviem detekor tak sa ide zabiť.Viete ake sklamanie je to pre mňa?že od februára žijem v inom vzťahu ako pred tým ?
@bulika666 napisem ti takto - komu niet rady, tomu niet pomoci. Zbytocne sa tu rozkrikujes a pouzivas milion vykricnikov. Uz davno si to s nim mala skoncit. Ale to je tvoj problem. Ked chces cakat...
Btw s tym detektorom uz to je na smiech. Aj v minulej diskusii si sa tym stale ohanala.
No nic, koncim. Aj tak nic nespravis, len zalozis dalsie diskusie, ako ta podvadza, ako mu neveris, ako je svet kruty. Sa spamataj ( v dobrom myslim ) - mas 38 rokov a dokaze ta takto rozhodit spravanie 50 rocneho chlapa. Kopni ho do prdele a zi svoj zivot. Uvidis, ze sa ti bude bez neho lepsie dychat.
Dobru noc.
Psychiatra si už skúsila?
Choď spať a tomu somarovi sa už neozvi.
Ty vole, zaspavat na, kamere, to uz je iny level.. Zrusit techniku na mesiac by mnohym prospelo
Ty si naozaj nejaka divna podla toho co citam ako pises.
Tak možno má nedostatok voľnej pamäte. Nemusí to hned znamenať, že ťa podvádza.
Ked to tak clovek cita, co vypisujes, zacina sa pytat, nie co teba drzi pri nom.
Ale co jeho drzi vlastne pri tebe.
Prestaň s tým detektorom, nemôžem si pomôcť, ale je mi to až smiešne. On ta ma na háku, čo myslíš, že keď mu dokážeš, že ťa podvádza a klame, tak čo? Ze prestane?
Máš 38,on 50, či koľko, ak si pamätám dobre. Načo ti je taky starý chlap k tebe? Ty ešte máš možnosť a šancu aj na rodinu, pri nom už určite nie. Akurát sa nervacis, zuris, žiarli, trapis sa a vymýšľas hlúposti, v zmysle nejakého detektoru🙈🙈Je ti toto treba? Veď choďte od seba ako normálni dospelí ľudia, proste to nevyšlo.
@veronikaszabova on má 50? Konečna toto.. detektor..
@laila22 hej, 50 rokov ma 🙂
@veronikaszabova ja že majú Max. 20
@laila22 tiez s si myslela, ked napisala prvu diskusiu, ze maju malo rokov, ze su este nevyzreti... A tam z nej vypadlo, ze ona ma 38 a on 50 rokov. Uz by mali mat rozum a nedrzat sa silou mocou predstavy o dokonalom vztahu.
@elizabet173 tu nepomoze ani svatena voda, dokonca ani latou po krizoch, mozno by pomohla vymena pilin. Kto si ako zariadi, tak ma. Dobre mu tak, tak mu treba.
Daj si večer makový vývar a zapi ho vodkou, nič ťa nebude trápiť a budeš tak dobre spať, že ťa nezobudí chrumkanie cipsu 🤣...konec toto

@bulika666 no tak určite niečo skrýva 🙄