icon

Môj priateľ vymazáva všetko z mobilu

bulika666
28. mar 2023
Strana
z2
stanulienkat
29. mar 2023

Keby si bola zena s velkym Ž, tak sem nevypisujes taketo ubohe a ponizujuce veci. Zena s velkym Ž by uz davno riesila a bola by prec.

viestta
29. mar 2023

@stanulienkat zene s velkym Ž by si s takym ani nezacala, tej by svietili majaky v hlave uz po jeho troch vetach. Na takeho je odkazana len zufalka s velkym Z

nikpa
29. mar 2023

@bulika666 si s ním 6 rokov, podvádza ťa, vieš to, píšeš že s ním nebudeš strácať čas... A čo robíš práve teraz??? Komu nie je rady, tomu nie je pomoci. To platí aj pre teba aj pre neho, v niečom ste rovnakí.

maialeo
29. mar 2023

🙂 jesus aj ja vsetko mazem. Myslela som, ze len ja mam taku uchylku a nie som sama 🙂 Som posadnuta cistotou, mazem, vyhadzujem, upratujem, umyvam. Kazdy vecer pred spanim mazem komplet diskusie v mobile 🙂 Radost zit v upratanom svete.

maialeo
29. mar 2023

Babenky... citam teraz tuto diskusiu. Mala som podobnu klientku. Zozierala furt s tym, ze ked sa rozide s frajerom, ci bude velmi velmi velmi trpiet. Babenka mala X krat urobenu konzultaciu a isla furt ako skrecok. Podotykam, ze mala bohuzial 5 retrogradnych planet v karme... no, uzila som si s nou perne chvilky 🙂

senan
29. mar 2023

Ono je si myslim jedno, ci nieco skryva alebo nie. Ty to mas v sebe tak zlomene, ze mu proste uz neveris, takze neverim, ze by ten vztah mal nejaku buducnost

rebellefleur
29. mar 2023

@bulika666 38 r zenska, co strasi svojho chlapa detektorom lzi?? 🙈🙈🙈
Ach zeny, kde mate svoju sebauctu?

jan510
29. mar 2023

no ja som si prebehla aj ostatne diskusie autorky a nejdem sa radsej vyjadrovat, skoda mojej namahy. Len nechapem naco sa zakladaju viacere diskusie na ten isty problem ale ok

lenkasarka
29. mar 2023

@maialeo síce miňo tému , ale o čom to píšeš? 5 retrográdnych planét v karme? Čo to prosím tá znamená? Teda ty si vestica či🙈

bellamamma
29. mar 2023

@maialeo co su prosim tetrogradne planéty v karme ?? To ma zacalo zaujimat viac ako zadavatelka 😄

sejjby
29. mar 2023

@bulika666 keď s ním musíš ostať ešte 4 mesiace, načo sa sťažuje? Sama si za to môžeš ze si dobrovoľne stale v takom vzťahu

maialeo
29. mar 2023

@lenkasarka
@bellamamma
Ano venujem sa astrologii a citaniu karmy.
Pri narodeni mate svoje karmicke koleso... a kazda planeta ktora pri Vasom narodeni bola retrogradna znamena nedoriesenu karmu z minuleho zivota. Tu ste si pretiahli do tejto inkarnacie. Cely zivot teda spracovavate prednostne tie veci, ktore tieto planety signuju.
Ak sa ti stretne tvoja karma s karmou ineho cloveka, vzdy tam vidiet, ci sa k sebe hodia a ako ten vztah bude vyzerat.
Nasledne na to sa nastavuju tranzity a cez to sa sleduje, ako sa tento vztah bude vyvijat. Preto vztahy, ktore voci sebe nemaju pozitivne karmy nikdy vo vyvoji casu trvalo tento stav nezmenia.
K tomu sa cca po 40 roku zivota v horoskopoch deju take postavenia, ze prichadza kriza stredneho veku. A potom sa riesi, ze sa niekto "zmenil".
Moze sa stat, ze ma niekto viac retrograd... napr. tento rok bude v septembri a oktobri take postavenie planet, ze sa budu rodit "inkarnovat" duse s tazkymi karmickymi dlhmi.

Kludne piste otazky do spravy, zodpoviem.

dada_99
30. mar 2023

keby som nieco taketo videla, uz by mi kontrolky vsetky blikali a by som sa zbalila a isla niekam alebo jeho by som zbalila, nehovorim, vo vztahu kazdy potrebuje mat aj cast svojho sukromia, ale aby clovek vsetko z telefonu mazal aby nahodou? to kde sme.

ankare
30. mar 2023

@bulika666 skrýva nieco

adka176
4. apr 2023

Buď je strašne bohatý alebo alebo alebo ja už neviem...

Strana
z2