Stratil moju dôveru

bulika666
25. mar 2023

Ahojte chcela by som sa s niekým s Vami podeliť o môj problém.
Mám 6 ročný vzťah kde bolo všetko v najväčšom poriadku, ale dva tri roky sa začala vo vzťahu nedôvera k priateľovi .
Začalo sa to keď bol v práci a neozval sa mi len večer nevedela som čo si mám myslieť nikdy sa ešte takéto nestalo vždy keď vieme sa ozveme .
Ale nie viac ako 2 hod.
Začala som ho podozrievať nedôverovať mu moje tušenie , odvtedy keď sa toto stalo som bola mimo a ešte kde pracoval vtedy tá žena mu povedala predomnou, ze už nebude mať také chrumkavé telo keď bude starší.Vysli sme v dverách a on bol ako keby ho naháňali a povedal táto žena je nenormálna tak som sa ho pýtala ty si azda mal niečo snou ? On že kdeže so starou ženou on 48 ona ,60r.
Odvtedy ako sa toto stalo mu neviem dôverovať.
Potom boli žienky po ktorych sa otáčal a keď som uvidela bol z toho vždy pfff keď som mu povedala že mi to nepadne dobre z jeho strany nervozita a vydieranie že sa zabije.Odišiel veľa x z domu keď máme nejaký konflikt ohľadom týchto veci.Už nevládzem mám pocit že ma podviedol už nie raz a mám pocit že zomňa robí debila.
Ubíja ma to ,,, keď vidím že ako zazera na iné ženy keď je somnou a keď nieje ? Tak ako to je ... Bolo už keď aj somnou bol že chodil medzi regálmi za istou zienkou v legínach a ja som stála pri pokladni a prišiel aj on ale ja som tam bola vzduch on len s veľkými očami kukal a kukal na ňu ...bola som mimo ale keby som niečo k tomu dodala tak som tá najhoršia a zlá...
Zabíja ma jeho správanie jeho tieto výlevy nervozity a vydierania.
Mám ho zavolať na detektor ? A začať nový vzťah nový život alebo ho mam pustiť k vode .... Musíte vedieť že ja som tá najhoršia ja som ziarliva keď sa niečo deje čo on očividne urobí .... Ale ja mám veľkú fantáziu .
Prosím Vás poraďte mi som zúfalá
Ďakujem

gabika0825
25. mar 2023

@bulika666 ja nechápem čo sa stalo medzi dverami?

veronikaszabova
25. mar 2023

@bulika666 a ty mas kolko rokov?
Inak strasna hatlanina, aspon si si to po sebe precitala?

gubcikova
25. mar 2023

Čo ? O čom? Chaos. Rozidte sa prosím ťa

syslik81
25. mar 2023

co by robil so 60 rocnou babkou omg ty si chora a mala by si zajst za psychologom ohladne tvojej ziarlivosti inak stastna nikdy nebudes

bulika666
autor
25. mar 2023

@veronikaszabova túto hatlaninu som napísala so zufalosti .

bulika666
autor
25. mar 2023

@gabika0825 začala som mu nedôverovať kôli istým jeho správaniam ...

veronikaszabova
25. mar 2023

@bulika666 ved ok, zufala mozes byt. Chapem. Ale nema to hlavu ani patu.

bulika666
autor
25. mar 2023

@gubcikova ok prečo si myslíš že by sme sa mali rozísť ? Odpovedz mi prosím ťa úprimne ...

veronikaszabova
25. mar 2023

@bulika666 ak vo vztahu nie je dovera a prevlada ziarlivost - nema to cenu. Naco zachranovat taky vztah??

jaskolka
25. mar 2023

Prepáč, autorka, ale toto je guláš slov. Chápem, že si zúfalá, ale keď píšeš príspevok, kde chceš radu, tak ho skus písať tak, aby to bolo jasnejšie, čo, kde a ako sa stalo. Lebo takto fakt to ťažko sa číta aj chápe, ja som prebehla každú 10 vetu, a zrejme ide o to, že neveríš partnerovi.
Tak napíšem to v skratke - ak vo vzťahu nedôverujes, ten vzťah skôr či neskôr padne.

januska12323
25. mar 2023

Medzi akými dverami si bola ty, tá žena a on? Poznal ju vôbec? Ak žiarliš na každú sukňu v jeho prítomnosti tak sa nečudujem, že je vydeseny len pri spomienke pohľadu.

toskanka
25. mar 2023

Chápem to správne, že ty nonstop žiarliš, keď si obzerá iné ženy?

lienka.7
25. mar 2023

@bulika666 rozchod a pre teba psycholog

jj298
25. mar 2023

@bulika666 na detektor? Prosim ta vypni ten televizor

viestta
25. mar 2023

Obavam sa, ze priatel ma pravdu. Si ziarliva, extremne ziarliva. Musis mat ale nejake ine superschopnosti ak s tebou este stale ostava. Rozumny chlap by vedel kedy si prekrocila hranice.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinka89
25. mar 2023

@bulika666 máš podozrenie ale nie priame dôkazy. Ver svojej intuicii

gubcikova
25. mar 2023

@bulika666 lebo si úplne psychicky labilná

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3009
25. mar 2023

@bulika666 ty v prvom rade hľadaj psychológa a popracuj na tvojom sebavedomí. Takto sa normálna sebavedomá žena nespráva. Čo by si robila keby si mala 2-3 deti a naozaj ťa podviedol. Lieč sa.

inom75
25. mar 2023

@bulika666 ja som to ani cele nedocitala, ale ak mas problem, ze sa ti neozve dve hodiny (ak spravne chapem), tak potrebujes naozaj odbornu pomoc. A nemyslim to vobec ironicky! To mas naozaj potrebu vediet o kazdom jeho kroku?

sandyan
25. mar 2023

Ze detektor🤣ja myslim,ze hlavny problem si tu ty..si stihacka ,nehnevaj sa...

bulika666
autor
26. mar 2023

@zoro9836 nie nepreháňam, keď nastalo podozrenie, že mal inú ...Áno môj ex manžel podvádzal už 4 roky v dobe keď som snim ešte bola máme spolu jedno dieťa ...vyhodil nás z domu kôli milenke , milovala som ho neboli vôbec medzi nami ziarlivostne scény verila som mu na 100% percent .Nebol nikdy kontrolovaný podozrievaný ... Aj keď bol kumne dosť rokov chladný nemyslela som že bude mať inú .Starala som sa o rodinu a vždy som chcela nájsť cestu k nemu prosila som ho aby ma miloval tak mi povedal že on ma tak milovať nevie ako by som ja očakávala, ale ani vtedy som nepomyslela, že on by mohol mať inú známosť.

bulika666
autor
26. mar 2023

@sandyan vy všetci ste ma nepochopili dobre áno ako som to napísala ozaj je to guláš 😁 nie nikdy som nebola žiadna žiarlivka, ale ani 5 rokov už nemám, že by som nevedela usúdiť správanie človeka keďže ústa môžu povedať všetko ale na činoch sa odráža skutočnosť vo musíme akceptovať.Preto som sa chcela uistiť o nevere, ktorú šepká moja intuícia.

bulika666
autor
26. mar 2023

@katarinka89 áno mám podozrenie že u nás vo vzťahu bola aj 3 osoba a nie raz .
Všetko má svoje dôvody aj intuícia na neveru.Citim sa často byť manipulovaná . A keby ma pozval on na detektor tak by som s radosťou šla ... Nezurila by som určite nie lebo mám čisté svedomie voči nemu .

sashenocka007
26. mar 2023

@bulika666 pozri ak ti on stále dáva dovody na ziarlivist tak sa ani nečudujem. nieje normálne že si tak okato obzerá iné ženy že za nimi chodí v obchode a ty stojíš pri pokladni a ani nieje normálne že sa chce zabiť alebo ujde z domu keď ty chceš rozoberať vaše problémy. koľko má rokov 9? naozaj je ti toto treba?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
26. mar 2023

@bulika666 úprimne, naozaj si odkázaná na ten detektor? Véd keď máš pocit, že nieje úprimný, tak načo si s ním? Keby išiel na ten detektor a nič by sa nepotvrdilo, už by si mu verila? Ak hej tak problém tým pádom by mohol byť hlavne v tebe....

bulika666
autor
26. mar 2023

@sashenocka007 ahoj , áno keď sú problémy medzi nami hneď uteka preč z domu neberie telefón a mnoho krát ma vydiera že sa zabije.Preto cítim že má manipuluje , áno okato pozerá slinta a bolo to veľmi často a potom mi povie že áno urobil už veľa chýb, stymto správaním, ale sa už inak nastavil, to sa nedá nastaviť keď niekto je raz taký, jeho ex manželka snim nechodila nikde kôli tomuto, že sa cítila nepríjemne v jeho spoločnosti medzi ľuďmi to sa jednoducho nepatrí keď tak veľmi ma miluje ako to on hovorí ... Má 50 r , ano utečie, keď sú problémy kôli okatosti nikdy by som si nepomyslela, že budem mať potrebu pozrieť sa do jeho mobilu tak bola to chyba odvtedy všetko vymazané celá história stiahnutá iná aplikácia, jednoducho má nejaké tajnosti má zo 4 emailové adresy a povie mi však vieš na všetky heslá, ale to nieje pravda nie neviem ani na jedno heslo.
Prihlasuje sa do účtov a cez účty neviem na aké stránky ... Keby neboli tajnosti okolo aj tohto,takže už fakt neviem čo si mám myslieť a ani neviem ským vlastne žijem.
Čo sa týka detektora lži som navrhla aby sme to skúsili tak povedal že ok hocikedy , potom o pol hodinku nastala nervozita a utekal zas z domu že on už nevládze že už mu vypne a niečo si spraví ... Dookola to isté a moja intuícia naberá, že fakt neviem kto je to . Povedal aby som sa upokojila moju dušu radšej sa máme rozísť takže radšej by sa rozišiel akoby dokázal že fakt nemal žiadnu ... Vykruca moje slová že som mu povedala napriek tomu že keby sme šli na ten detektor by som mu neverila že preto povedal aby sme sa rozišli , ale ja som takéto nepovedala ... Potom nastala druhá verzia že mám urobiť termín pôjde tam, ale nevie aké budú potom následky z jeho strany ale jeho duša už nebude pokojná ... Tak som povedala ok tak nejdeme nikde nechcem aby si niečo urobil, ale teraz už viem že skrýva niečo kôli čomu by som ho nechala ... Takže jeho pekne zamilované slová sú len reči ... Už nemám silu na tieto manipulácie