Môj smutný príbeh
Neviem ako začat!Nemala som pekné detstvo môj otec je alkoholik moja mama začala s ním pit ona sa dostala s toho jej maminou zásluhou ale aj tak teras si dá alkohol a visadí radšej tabletky.Od 13 rokov som byvala u babky rodičia sa nevedeli o mna postarat mám dvoch bratov mladší býva tiež u babky druhý je gembler ten býva u rodičov strašne vela penazí už minul povihrážal sa a všetci mu radšej dali peniaze strašné ma dlžoby velmi nepekne sa chová rodine je agresívny ked si vipije velmi ma trapi ked sa tak chová tým čo mám velmi rada rodičia sa ho boja a nevihodia ho z domu!moc som nemala štastie v láske našla som si alkoholika ktorý bol agresívný ešte ked sme neboli zobratý svadbu mi vychistal dedko rodičia na to nemali prišlo prvé dieta myslela som že sa muž zmeníale nie týral ma psychicky aj fyzicky neovládal sa ani pred detmi už sme 9rokov spolu už som to psychicky nezvládla dostala som sa na psych.liečenie za tu dobu sa o deti staral muž teras užívam lieky ktoré budem už navždy užívat potom mal muž zdravotné problémi zápal srdca a má vysoký tlak berie lieky trošku ho zbrzdili s pitím alkoholu ale niekedy sa stane že radšej vysadí tabletky a dá si alkohol velmi ma to rani stále ma ponižuje ked má vipité.marodím už više roka boal som aj na urade práce už više roka nedostávam nijaký príjem vybavujem si invalidný dôchodok ktorí mi odporučila aj primárka s liečenia aj psychologička podala som si žiadost na invalid.dôchodok pred više roka stále som sa odvolávala bola som v TO tam mi uznali 20% potom som bola na posudkovom v NR tam mi uznali 35% teras mám predvolanie do TN na Krajský súd na 13.2 o 11.30h. velmi sa bojím že mi neuznajú ten invalid.dôchodok na ktorý mám Nárok!!!!!!!!To je môj smutný príbeh
@monika236 Nenapisala som ze jej prajem stasitcka... a slaba a naivna je ... inak by nezila s tyranom 9 rokov... ale tym som ju neurazala... a opakujem , samozrejme nechcem aby jej zobrali tie deti , ale na jednej strane tu vela ludi pise aka STRASNA diagnoza to je ... tak sa len pytam ??? Aky dopad to moze mat na jej deti, ci moze zasiahnut socialka ! tu prekrucas veci !
@monika236 Odpovedám na Tvoj príspevok 9:42 a nesúhlasím s tebou. Podľa mňa oni si nemyslia, že pomohli, to si teoreticky mohli myslieť do zverejnenia diagnózy. Tú už ale poznajú, takže vedia ako jej ubižujú. Tu ide už o zlý úmysel, či už si to same pred sebou pripustia alebo nie.
@dossy nie je slaba ani naivná!! a myslíš že si jej pomohla tou vetou že ked má taku diagnozu, že by mala zasiahnut sociálka????, ty vieš vobec ako ju to muselo zabolieť???? a ako možes tvrdiť že je slaba a naivná, že žila s tyranom??, ty si s nimi žila?? vieš ako sa tyrani správaju??, ako sa vyhrážaju svojim ženám, ako sa vyhrážaju detmi, ako ich týraju v tichosti doma, keby každá žena odišla od tyrana, aký by bol svet krásny, ja by som si to priala,a le ty nemáš o týraných ženách ani šajnu, preto ma vytáčaju takéto slova ako že je naivná a slabá!!!!! dost čo žije v strachu, jej napíšeš že by to mala riešiť sociálka si normálna????? ved to že sem napísala s v nádeji že sa jej možno dostane pomoci je už riadny krok ale to ty s tvojím myslením asi nepochopíš.........
@danjelca no neviem ci lutovanie jej nejako pomôže. Manžel ju týra napriek tomu tu vylozi idilicke fotecky na MK 😝 vidíš tu gramatiku? Otras 9 ročne deti nerobia toľko hrubok. Co z toho vyplýva? Dotyčna osoba podľa môjho názoru cely život pláva v prúde sebalutosti a pocitu Tvrdosti osudu ale takto život nefunguje. Je najlepsie sa ohanat papierom ze jej neodporúča pracovať. Ake pohodlne. Kolkokrat lekár neodporúča pracovat kvôli ťažkým zdravotným problémom a holt ked musíš živiť deti pracovať musíš. Je zrejme ze pisatelka vôbec nic nevenovala svojmu vzdelaniu a nechala sa živiť chlapom ktorý ju podľa nej 9 rokov tyral a este mu porodí 2 deti. Neverím tomu úplne kedze pochybujem ze sa týran len tak zmení lebo si nieco uvedomi. Tyran je tyran a je to diagnoza rovnako ako ine. Je zaujímavé ze ju tyral otec manžel aj vedúca... Neviem sa zbaviť pocitu ze chyba bude práve v zakladatelke. A pokial niekto dokáže vykladat na net fotky prispievať do diskusii a pohybuje sa na nete tak si dokáže nájsť aj nejakú prácu aspon na výpomoc a nie sediet a čakať na invalid. Len by trebalo na sebe trosku popracovat. Nie pisatelka je ta ktoru treba lutovat ale jej deti ktore si rodicov a zivot nevybrali .Aby ste si nemysleli ze som bezcitna mam známu ktorá trpí tiez takou poruchou ale ona sa nedokáže o seba vobec postarať je na silných liekoch a pravidelne hospitalizovana uz od 18 rokov tak to je žena ktorú je treba ľutovať. Ona však našťastie nema deti.
Ahojte @nice202 @monika236 . Prečítal som si vašu komunikáciu a som si istý, že to nebol váš zámer prispieť takto do tejto témy. Váš záujem pomáhať a podporovať sa zmenil na presný opak a urážky. Preto ak máte záujem pomáhať, ospravedlňte sa navzájom. Hodnota vaše osoby je totiž tým väčšia, čím viac ľudí máte radi a nie tým, čím viac ľuďom vynadáte. Poďme si to tu spraviť krajšie a počúvať sa navzájom. Ďakujem. Prajem pekný deň.
Dobrý den všetkým ani v kutiku duše mi nenapadlo aké správy dostanem neni mpekné ako nelucky ste ma pošliapali odsúdzili ani ma nepoznáte ani neviete ako sa cíti a čo som prežila kdo to neprežil nevie sa vcítit do mojej situácie len tolko sa vyjadrím všetkým ja si vážim tie vínimky ktoré ma podporili velká vdaka Vám!!!!!!Príjemný den vám všetkým prajem

@dossy prečítaj si od začiatku pekný deň ti prajem.......... nemám ti čo vysvetlovat, písala som že potrebuje podporu ale v tvojom slovniku sa takéto slovníku asi nevyskytuje. ja som trubka ty hyeny, a???