icon

Môj život nemá zmysel, ako nájsť cestu?

5. aug 2024

Mám pocit že môj život nemá žiadny zmysel. Nemám priateľov, partnera, rodinu, nikoho komu by na mne naozaj záležalo. Som sama, neviem sa uvoľniť, zabaviť, stále sa cítim osamelo. Často bývam chorá, v nemocnici som na tom psychicky ešte horšie. Naozaj nemám pre koho žiť, ani pre seba samú. Tiež mám pocit že si to ani nezaslúžim, veď na čo tento svet potrebuje niekoho tak škaredého, hlúpeho a hlavne zbytočného? Len som tu na príťaž. Lenže samovražda sa mi hnusí, je to ako klesnúť ešte niekoľkokrát hlbšie. Na druhej strane, prečo mám okolie zbytočne zaťažovať? Nezaslúžia si to. Ja som tak neschopná že neviem ani len spraviť toto jediné rozhodnutie! Stále som zaseknutá niekde uprostred - ukončiť/ neukončiť? Až sa za to hanbím...za celé svoje nepodarené ja. Psychiatra ani nezvažujem,toho predsa potrebujú ľudia, ktorí sú na tom naozaj zle. To je zase ďalšia vec , ktorú si vyčítam, zatiaľ čo niekto sa naozaj trápi, ja sa tu budem sťažovať na niečo také! Skrátka si nemôžem pomôcť! Vlastne ani neviem, na čo sa chcem spýtať. Asi sa len vypísať

Strana
z2
mixo2425
10. sep 2025
@anonym_autor

@0silvia0 len zopár sedení s psychologičkou, ale to teda vôbec nepomáhalo

@anonym_autor napíš mi správu, prešiel som si tým a myslím že som sa s toho celkom dostal

Strana
z2