Moja kamarátka bola znásilnená
Ahoj. neviem kam tuto temu zaradit tak skusim sem. Uz v nazve asi viete o co ide. Nastastie!! sa nejedna o mna. Moja kamaratka (19r) bola znasilena. nepovedala to nikomu len mne ale chcela po mne aby som to nikomu nevravela. ona to nikomu nechce povedat vraj sa s tym vysporiada sama :( podla mna sa s niecim takym vysporiadat neda a uz vobec nie osamote. Ja neviem co mam robit. Ona je na tom psychicky uz dost zle ... neje, nikam nechodi, a vyzera hrozne. jej rodicia o nu maju strach ale nevedia co jej je. ja som jej slubila ze to nikomu nepoviem ale takto to dalej nejde. myslite si ze to mam jej rodicom povedat ??? alebo ju nechat naozaj sa s tym vysporiadat sama a casom im to mozno povie ? ja ozaj neviem. sama neviem co by som v takej situacii robila ... musi to byt pre nu hrozne ale ved sama trpiet nemoze. taki ludia potrebuju psychologa ak nie psychiatra ci sa mylim ??? prosim ak viete poradte mi co mam robit. ona sa o tom nechce ani somnou rozpravat .povedala mi len to ze bola znasilnena a viac sa nevyjadrovala .... dakujem.