icon

Moja mama si privlastňuje moje bábo. Čo mám robiť?

andrejka77
31. jan 2010

chcem sa poradit ohladom mojej mami mam 5mesacnho šimona a moja mama si ho doslovne privlastnuje.rano hned k nemu uteka mojka sa s nim hocikedy cez den mi ho doslovne berie z ruk.stale mu hovori ze ho miluje .proste neprestajne aj ked sa s nim hram pride a zacne sa mu tutulkat .az mi pripada ze to male ju bude mat radsej nez mna a nemozem jej nic povedat ved by sa urazila ale uz aj manzel si to vsimol a docela ho to zaskakuje .mame zomrel oco a asi potrebuje niekomu dat tu lasku ale to prehana.hocikedy som ju aj pristihla ze mu nieco cpe na papanie ale to uz som jej povedala svoje takze to je vyriesene do krmenia sa uz nestarie ale aj ked je to moja mama akosi mi to uz zacina prekazat.je to moje babo a nie aby hovorila napriklad vecer ho stale ukladam na spanie o 19 hod a ona hocikedy ho da do postielky uz o 18 ved vraj nech ide spat o proste starie sa firt.dost mi trvalo kym sa naucil ze chodi spinkat o 19 a to sa uz doslovne tesi ked ho dam do spalne a vie co uz bude nasledovat prebalenie napapanie a postielka .no musela som sa aj postazovat a taktiez ci ma aj niekto taky problem..nechcem mamu velmi urazit ak by som jej nieco povedala ale prehana to ☹

Strana
z6
bibione
22. feb 2010

adka-praha 😉

leniccka
1. mar 2010

no baby tak ja mam presne opacny problem, moja mama nema vobec zaujem o malu... kym som chodila bruskata tak bola u nas nasackovana takmer kazdy den... nosila nam ovocie, obedy, kolace... porodila som a bum... kym sa my nevytrepeme k rodicom tak oni k nam nepridu ani za svet... problem je v tom ze kym sa my 3 zbalime a vychystame malu tak nam to trva tak do hodiny, nakolko mala nema u nasich ani len hracku!!! mojim rodicom by to aj s cestou trval nanajvys 13minut ☹ a aj tak nepridu... o pomoci v domacnosti ci kocikovani mozem len snivat, na to som si zvykla, mam svoj rezim, ale ked mala vidi moju mamu tak ju neviem dat potom na poriadok, reve ako by sme ju z koze tahali a nevie sa ukludnit, musim ju dokonca aj uspavat co sme doteraz nikdy nerobili
akurat vcera som sa s mamou povadila a zlozila som jej telefon, minuly tyzden sme jej povedali ze neprideme kym nekupime novu sedacku do auta, lebo nam uz je mala... a ona mi na to povedala ze ci nas 5min v aute v starej sedacke zabije... no som myslela ze ju cez ten telefon prerazim 😠 😠 😠 😠 😠 😠

asi tolko, vyzalovala som sa, ulavilo sa mi aspon trosku, sorry ze nie k teme
prajem vam vsetkym aby ste boli s maminkami spokojne a aby sa starali len do urcitej miery 🙂

bibione
1. mar 2010

leniccka: by som povedala,ze tvoja mama velmi dobre nevplyva na malu 😒 ak sa chova tak ako pises...to ju tam vobec nevod

dsnadja
1. mar 2010

no ani ich by nezabilo 5 minut cesty že???ja toto v živote nepochopim....teda ani ja som nemala nikoho na postraženie lebo všetcia pracuju,naši chodia domov len na vikendy a svokor tiež pracuje a svokra ma chore nohy a len teraz zostala na dochodku,ale ani cez vikend sa nenamahali prisť k nam my sme chodily k nim.....tiež sme to maly pekne zadelene...

adka_praha
2. mar 2010

leniccka tak to by som mozno ocakavala skor od svokry... 😖 ale pokial je z nej mala taka rozhadzana, tak mozno, ze lepsie takto... 😒 ale zamrzi to...

leniccka
2. mar 2010

svokra je v pohode, s malou sa dokaze prebavit aj tyzden, dokonca ked u nas bola tak s malou spavala v izbe🙂 problem je ze svokrovci byvaju v inom meste, dalej od nas, obaja pracuju atd... moja mama je na dochodku, cely den je sama doma len so psom a aj tak nepride...
my sme to spravili tak ze chodime k nasim kazdu druhu nedelu na obed... a je na nich ci pridu oni druhy vikend...uz ma to nebavi sa s nimi stale vadit o tom na kom je rad tento tyzden a podobne...
bonus je ze cakame druhe babo, ktore sme planovali, chceli a "makali" na nom a oni sa z toho vobec netesia ☹

leniccka
2. mar 2010

dsnadja, to som povedala aj ja mame ze ci by ich zabilo keby si nalozili zadky do auta a prisli... ona mi na to povedala ze cestuje predsa prec... podotykam ze ked isla prec tak okolo nasho domu, mohla sa kludne na 5min zastavit ale to by ju asi zabilo... no neviem, asi je v prechode alebo co

rybycky
3. mar 2010

moja mama si tiez zacala privlastnovat mojho syna. Najprv ze ho v zlej polohe dojcim, potom ze ho nedrzim dobre kym si odgrgne, potom ho neviem okupat a pod a brala mi babo z ruk so slovami: "pod k mame" .
Neviem ako som sa vtedy na nu pozrela, ale od vtedy sa to neopakovalo. Az to takeho extremu isla, ze odmietla maleho postrazit ked som potrebovala ist pod sprchu. na par min... ☹
odstahovali sme sa ked mal 3 mesiace. a teraz je to oblubeny vnucik 🙂
neviem co sa s tymi nasimi matkami deje, ci chcu ukazat ako to ony vsetko lepsie vedia od nas, alebo zase ked im bolo tazko v zivote, nech je aj nam.... trosku pomsta trosku ziarlivost 😒
jedine dufam ze ja taka nebudem 😖

adka_praha
4. mar 2010

rybycky ten pohlad by som rada videla...ocividne bol dost "vymluvny" ked prestala...

leniccka tak blahozelam... 😀 ku miminku... 😉

Strana
z6