Moja manželka chodí bezo mňa na rodinné akcie

kenty14
7. máj 2021

Chcem sa opýtať na Váš názor či je to v poriadku keď ja som v práci v zahraničí pracujem a moja manželka chodí sama na také rodinné akcie ako sú grilovačky, nedelné návštevy, prijímanie a pod., troška mi to vadí,!? Nemali by sme na takéto akcie chodiť spolu alebo nemala by tam chodiť vôbec keď ja som v práci ? Alebo napríklad ísť tam potom spolu keď prídem domov ?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milka1988
7. máj 2021

@kenty14 cize kym ti musis byt v praci ona nema sa stretávať s rodinou ci priateľmi? Dobre tomu rozumiem? 🙄🤦‍♀️

kkovacovak
7. máj 2021

@kenty14 a vy ste zrastený alebo nechápem prečo by niekam nemala chodiť. Veď vy tu nie ste a rodina má nejaké tradície. Prečo by tam nemohla chodiť. To má zavrhnúť rodinu lebo vy tu nie ste? Toto by mi raz skúsil partner povedať tak už by partner nebol. Ona nie je šarkan aby ste ju vy niekam púšťali alebo nepúšťali. Svojprávna asi bude predpokladám

kitycat
7. máj 2021

Vsak pricestuj na grilovacku. Ty v tom zahranici sedis cez vikendy na zadku? A manzelka hyri na zahrade ach...

tatehotna
7. máj 2021

@kenty14 ako tam ma ist s tebou ked nie si doma, ale v praci? Tak bud si zariad volno a chod s nou alebo neziarli a nezavid. Pripadne zmen pracu za taku, aby vam vysiel cas na taketo aktivity..To je to iste ako keby mal moj manzel dilemu, ze preco ja na materskej chodim s malym na rozne kruzky, ihrisko, ci ku kamaratom pocas toho co je on cez den v praci.

gr3tch3n
7. máj 2021

Ja som čakala,že napíšeš.. chodí bezo mňa sa ožierať po baroch a diskotékach 😄 ale rodinné grilovačky a prijímanie... To ma byť doma zavretá a čakať kým sa vrátiš? To, že ste manželia neznamená,že musíte robiť všetko iba spolu a bez teba nemôže ísť ani na záchod.

ajko2011
7. máj 2021

@kenty14 tiež mám manžela v zahraničí a teda doma určite nesedím. 😂 Keď je doma ideme samozrejme spolu, ale keď je preč tak ideme so synom sami.

haley7897
7. máj 2021
0silvia0
7. máj 2021

@kenty14 rob nieco so svojim ziarlenim ci zavidenim ci co to pocitujes... ak ste sa takto rozhodli fungovat, tak si musite doverovat, inak to nema vyznam. Bol by si fakt spokojny, keby tvoja manzelka trcala doma lebo ty si daleko?

jazula
7. máj 2021

Ber to tak, že na týchto rodinných akciách reprezentuje tú vašu rodinu. Samozrejme, ideálne by ste tam mali ísť spolu, ale keď tu nie si, je fajn, keď tam ide aspoň sama. Určite by radšej išla s partnerom... Ale kým ste limitovaní prácou v zahraničí, predsa sa nevyčleníte z rodiny... A aspoň udržiava aj ona kontakty a nesedí doma sama, to by dlhodobo určite nerobilo dobrotu.

evaachesa
7. máj 2021

Nie, určite to nie je normálne ani v poriadku ako zmýšľaš. Nájdi si prácu doma a môžeš chodiť na grilovačky so ženou.

mone8
7. máj 2021

@kenty14 veď sa stretáva s rodinou🙈🙈 ale ako baby píšu, hľadaj si prácu tu a budete spolu chodiť na rodinné udalosti😉

deti95060810
7. máj 2021

ty sedíš len na ubytovni?

dzulli1980
7. máj 2021

Nájdi si robotu doma a máš po probléme ... prepáč, no takéto myšlienkové pochody fakt nechápem ... a čo by podľa Teba mala robiť? Sedieť doma na zadku, kým si preč a s nikým sa nestretávať, či ako? Vzťah nie je o tom vlastniť jeden druhého, vzťah je predovšetkým o dôvere ... že keby aj šla medzi milión krajších, lepších, bohatších ako si Ty, nezahne Ti.

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkavladko
7. máj 2021

To je zabavna tema...ona ma sediet doma na sedem zamkov kym si ty prec? Najdi si robotu doma a mas po probleme 😉 Viem co je to byt "na dialku", zila som tak s manzelom 3 roky, ale nikdy ho ani len nenapadlo riesit na akej rodinnej oslave som a preco bez neho. Skor rodina riesila, preco on nie je so mnou....

katkati
7. máj 2021

@kenty14 Ty po práci sedíš iba na byte? Vôbec nikde nechodíš? Alebo to len ona nemôže?

evka258
7. máj 2021

@kenty14 však sa vráť a choď tam s nou.

oli18
7. máj 2021

@kenty14 Veď napíš, ako trávia takí chlapi, ako ty, voľný čas v zahraničí. Nenapíšem nič nové, ak uvediem, že mnohí tam majú milenky.

nikaeli
7. máj 2021

a kedy naposledy bola na nejakej grilovačke či prijímaní? teraz bola zima, lockdown, zákaz vychádzania, .....

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karhu
7. máj 2021

znamej muz riesi to iste..maju 3 deti, ak by ona zvolila urobil by jej dalsie 3..on je 7 tyzdnov v zahranici v praci(2 doma) a ona sama s 3 detmi, domom, zahradou a este pracuje..a jemu vadi i to, ze zena sem tam skoci do mesta nakupit oblecenie, skolske potreby, cokolvek treba pre ich deti..
zena je rada, ze si vecer lahne a spiiiii a jeho trasie pri myslienke, co ona doma "vystraja"...no co asi? perie, zehli, nakupuje, vari, zavara, sadi, okopava, uci sa s detmi, vychovava ich, riesi rodinu ak musi..sama na vsetko...

tiez to nemas lahke, no ked ti tak vadi, ze tvoja zena funguje bez teba, VRAT SA DOMOV a najdi si menej platenu pracu doma..ak to tak nejde, nevymyslaj si scenare hodne holywoodu a bud rad, ze mas doma rodinu, ktora na teba CAKA

kkovacovak
7. máj 2021

@karhu toto už sú takí tí manipulatori ktorí vedia že keď žene narobia 10 detí tak nebude mať čas na chlapov🤦‍♀️

budemmamca
7. máj 2021

@kenty14 Rodinné akcie vravíte..Veď to je rodina, to nie sú kamaráti, nechodieva do barov, diskoték. Stretáva sa s rodinou tak prečo Vám to tak vadí?

ninusa221
7. máj 2021

No tak buď si najdeš robotu tu... alebo ostan tam a budiš no... naši fungujú tak už 20 rokov a stale im to klape.. a tiež sme chodili na oslávi bez ocina mamina chodi si aj sadnut aj všetko aj on ma tam kamaratov a chodia na vylety😀

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lintu
8. máj 2021

Humorista 😂 Že si si ty prišiel sem urobiť srandu? Veď to nemá logiku, čo sa pýtaš. Poriešte si vzťah na diaľku, lebo ho zjavne nedávaš.

ella_price
8. máj 2021

Čo má na teba čakať kým sa uráčiš vrátiť a zadedbávať svoj život, rodinu, priateľov? To si si mal uvedomiť, keď si vedel, že budeš dlho niekde v p*deli. 🤦🏻‍♀️

kassandra25
8. máj 2021

@kenty14 nooo, tak to si trafil! Mas uplnu pravdu. Uplne s tebou suhlasim. Svoje obavy a pravdy ti odporucam ist porozpravat k takemu doktorovi. Na dverach by mal mat napisane: psychiater.

leuchtturm
8. máj 2021

ty si prestupil v tom zahraničí na islam, ze sa pytas taku koninu? Keby si začal robit v SR, mohol by si svoju manzelku sprevadzat na rodinné akcie do aleluja. Kedze si prec, nevycitaj jej, ze sa stretava so svojou rodinou. Keby len doma sedela a cakala na teba, tak by sa psychicky zbláznila, človek je predsa silne socialny tvor.