icon

Moja priateľka dostáva drahé dary od kamaráta

9. okt 2020

Čo by ste si o tom mysleli, myslím teraz elektronika, vec aj za 450 €, voňavka 50 €. Pobyt za 400€ ....

Tvrdí, že on je proste taký, že má peniaze a kamarátom bežne tak dáva. Že je jeho naj kamoška tak asi preto, že ona to nechápe sama prečo jej to dal. A celý deň mi posiela aká je šťastná čo dostala, a fotky. ... Verili by ste tomu, čo by ste si mysleli o tomto? Cítim sa už úplne nepotrebný, ona študuje, ja celý deň v práci aby sme vyžili. Tak také veci jej proste nemám šancu dávať. Hovorí, že ma miluje, že má všetko a odo mňa nepotrebuje dary ..,
Mne už sa rozum zastavuje čo sa to deje. Nechápem to proste, vy by ste priali také dary ak by ste mali partnera od kamoša? A vôbec prečo by to robil on? AJ keby bol bohatý...

Strana
z3
oli18
10. okt 2020

Počúvaj, to dievča si to veľmi dobre zariadilo. Ty jej z lásky platíš ubytovanie, živobytie, lebo veď je študentka a nezarába. A ona zatiaľ dostáva osobné dary, z ktorých ty nemáš nič. Lenže ona dostáva aj peniaze, lenže tie už ti priznať nemôže. Lebo také sugar baby si pýtajú určite dosť. Že všetci okolo nej poskakujú ako psíky? To ich je viac?

annamarin
10. okt 2020

Ale prečo okolo nej poskakujú? To je taká sex bomba, vzdelaná, charizmatická a vhodná jak manželka do budúcna? Fakt by som ju chcela vidieť, či fakt je taká úžasná, že stojí za to

karolinakr
10. okt 2020

Pošli mi tvoju fotku do spravy.Ty si pripad čo sa len tak lahko nevidí

autor
10. okt 2020

@annamarin Noo lebo taký je dneska svet, tiež som ho nepoznal ešte pred 2 rokmi, kým so do neho nenakúkol.

majkeel
10. okt 2020

všetci okolo nej poskakujú ako psíky.
No nasiel si si taku, co nevie uniest zivotny cyklus, ze je mlada a muzi su z nej paf. O par rokov zase neunesie, ze uz nikto z nej nebude paf a budu okolo nej poskakovat uz naozaj iba tie psiky.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
majkeel
10. okt 2020

@karolinakr Skoro som sa zlakol, ked na mna vykukol zenich. :D Nejaky je smutny.

karolinakr
10. okt 2020

@majkeel 😄😄

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
majkeel
10. okt 2020

@karolinakr Ked najdes Kena smrncnuteho s tmavym Talianom a Spanielom, tak mozno. ;)

majka2804
10. okt 2020

Tiež som mala kamarátky a kamarátov, ale ako sa začal vzťah s manželom, tak som proste kamarátov odsunula. Mne by sa tiež nepáčilo, keby môj manžel chodil s kamarátkami na kávu. Dary by som neprijala a ani len pozvanie na kávu/obed. Prosto 3. vo vzťahu nemá čo hľadať. Takýmto situáciám treba predchádzať (veď sme len kamoši), nie potom ľutovať. S manželom si tiež dôverujeme ale nepotrebujeme pokúšať náš vzťah.

autor
10. okt 2020

@majka2804 Presne takto by to malo byť 🙂 Keď chcem ísť s ňou aj s nimi, atak odpovie, že sa neviem správať a táram hlúposti a bude mať hanbu.

Nikde nemám problém s ľuďmi v práci, ani s kamarátmi , normálne pokecám, posmejem sa nie je problém, mám rád kus čierny humor, niekedy zas kecám až veľmi otvorene s ľuďmi čo poznám dlhšie ale inak nemám problém, mal som kedysi veľa kamarátov, no teraz už nemám, lebo ona žiarlila ešte aj na chlapov kamarátov.

autor
10. okt 2020

@karolinakr napíšem ti len popis, 185 cm, som chudšej postavy, ale inak normálne vyzerám, no teraz som schudol dosť keď som sa trápil, mal som tak do 70 kg nikdy viac, teraz mám menej

terezka1947
10. okt 2020

A preco si s priatelkou?preco sa nerozidete?

majka2804
10. okt 2020

Tak sa pridávam k radám všetkých, ukonč to s ňou, čo najskôr. Nemá Ti čo zakazovať kamarátov, ak pre ňu sú Tvoje reči hlúposti, tak s kým máš teda rozprávať? Videla som vyššie Tvoja komentáre, že si na nej závislý - nie si, len máš obavy, že tak skoro lepšiu nenájdeš... jedna vec je istá, lepšiu určite nájdeš, ale ako dlho to bude trvať, to Ti nikto nepovie. Všetko dobre dopadne.

autor
10. okt 2020

@majka2804 plne súhlasím, trvalo mi to dosť dlho nájsť dievča, je moja prvá, a presne tie obavy . Ďakujem za peknú reakciu 🙂

oli18
10. okt 2020

Ako si sa s ňou zoznámil, keď je tvoja prvá? Koľko máte obaja rokov?

autor
10. okt 2020

@oli18 cez šport, vlastne ona akoby zbalila mňa aj prvá napísala. Máme obaja okolo 25...

autor
10. okt 2020

V podstate hlavný problém je to, že si neviem predstaviť opäť žiť sám, teraz sa denne milujeme, a tá blízkosť, to proste neviem si predstaviť byť bez toho.

terezka1947
10. okt 2020

No...pozri,zvykol si si.....a potom,ked mas vztah iba kvoli jednemu,nestazuj sa.
Vztah je aj o inom,nie iba o sexe.

Strana
z3