Moja priateľka dostáva drahé dary od kamaráta
Čo by ste si o tom mysleli, myslím teraz elektronika, vec aj za 450 €, voňavka 50 €. Pobyt za 400€ ....
Tvrdí, že on je proste taký, že má peniaze a kamarátom bežne tak dáva. Že je jeho naj kamoška tak asi preto, že ona to nechápe sama prečo jej to dal. A celý deň mi posiela aká je šťastná čo dostala, a fotky. ... Verili by ste tomu, čo by ste si mysleli o tomto? Cítim sa už úplne nepotrebný, ona študuje, ja celý deň v práci aby sme vyžili. Tak také veci jej proste nemám šancu dávať. Hovorí, že ma miluje, že má všetko a odo mňa nepotrebuje dary ..,
Mne už sa rozum zastavuje čo sa to deje. Nechápem to proste, vy by ste priali také dary ak by ste mali partnera od kamoša? A vôbec prečo by to robil on? AJ keby bol bohatý...
Určite ju miluješ? Skôr si na nej asi len závislý... ako býva človek závislý na iných veciach... a je to tak silné, že ti ani nevadí, že si tým ubližuješ. No čo už. Kto si ako zariadi, tak má.... Hlavne, že je dobrá v posteli 👍
Mne to pride tak, ze si ju vydrziava, milenkam sa kupuju darceky, ci?
Ked ho poznas tak poznas asi aj jeho zenu, opytaj sa jej ci jej neprekaza ze svojej "kamke" kupuje take drahe dary
Toto hranici so sebauctou...ak ti to slovo nieco hovori. Na druhej strane ti je jasne co je vo veci, aku odpoved potom hladas??? Nerozumiem
Myslim si, ze ked si na nej zavisli a hlavne na sexe s nou, tak to rob ako ti jej kamarati. Ale ty jej nekupuj darceky, usetris 😅😆 raz ide s jednym na welnes a je to v pohode, od dalsieho dostane drahe darceky..a kolko ma takych kamosov? Asi brigadu popri vyske nepotrebuje, ma iny druh prijmu 👍🤣
Uzi si to na com si tak pri nej zavisli, ale tam by to malo koncit. Sama seba si nevazi, preco by si si ju mal vazit ty?
@kikusha2212 Ja jej nekúpim už v živote nič, asi ako píšeš, presne tak to bude. Ja už len na seba robím. Ja si ju nevážim už , ja by taký dar neprijal, veď by mi svedomie nedalo....
Na 150 %, nie na 97 🙂. Ty si vhodný typ pre takéto ženy. Ty sa s ňou nerozídeš, nemáš odvahu a ospravedlňuješ sa závislosťou na sexe s ňou. To je čo za argument? Daj pozor na pohlavné choroby.
@oli18 a mohli sme mať taký pekný vzťah, veď jej sa to vráti.... Áno dávam pozor, spím s ňou len s ochranou. Neverím jej už ani slovo. To sa jej vráti všetko raz.
Tu sa ženy sťažujú že chlap ich odmieta, nechce s nimi spať aj mesiac, my sa milujeme každý deň, starám sa o ňu, môže v klude študovať . nie som na ňu zlý. To sa jej vráti proste
Zamapataj si!!! Chlap je dobrý iba na peniaze na nič iné! 😉ženy nepriťahuju tučné brucha,iba tučné peňaženky 😁
podla mna svojej priatelke hovor, co citis ty, pri tom ked dostava dary, to je podstatne pre vas vztah, ci sa chce zaoberat tvojimi pocitmi, a to ries. Neries co chce on, len ci mate dobry vztah v tom zmysle ci ta ona bude chciet chapat aj v buducnosti. vo vztahu ti bude stale nieco vadit, ze ona robi alebo nerobi. Viete to vykomunikovat tak, aby to nebolo pre jedneho zranujuce? ked sa citis ze vo vsetkom ostatnom ta chape, aj v tomto ta chape ale ma aj ona nejaky problem s tym neprijat dar, tak v tom najdi nejaku vyhodu! ze napr, nech jej da taky darcek ktory sa aj tebe paci!?) usetris! a vypalis mu rybnik, ze to co potrebujete napr. vianocnu vyzdobu jej kupi on. podla mna dost pravdepodobne, ze on ju takto bali , ale ona to ani nemusi vediet, a ty to ani neries co chce on, ale co je medzi vami, aby ste vy boli tak aby vas nic nezranovalo na spravani druheho.
Prepac ale ty si hrozny trulko.To co keby clovek takeho ako si ty hlada,tak nenajde.Neprecitam,neuverim 🤷♀️
Nic sa jej nevrati. Pamataj, take, ako ona, sa najlepsie povydavaju. Zoberu si trulov /prepac, ako ty/ a podvadzaju ich aj v manzelstve. A su hrdi, aku maju atraktivnu manzelku, ze aj inym chlapom sa paci.
Fíha tak toto je aké IQ spavam s ňou aj napriek tomu že ona spáva s iným nevadí však ona je normálne ........ to už čo je za úbohosť
To si ty, ktoreho priatelka bola na chate s nejakym parom a hladala tabletku po? A potom bola na wellnesse s dakym druhym? A daj jej sledovac do mobilu? 😅 bud si dobry psycho alebo toto cele je vymyslene.. neverim, ze chlap by toleroval takuto kur.isko pri sebe 😎
@eskop ja už mam taku alergiu na tieto pribehy že ani nereagujem.Fantaziu ma chlapec bujnu.H.Ch.Andersen sa može pri ňom schovať
uf no nevedela by som nieco taketo tolerovat, keby mi toto polovica robi, tak by som ho uz hnala 🙂 teda ked si to vezmem v opacnom garde 😉
Si zavisli od sexu s nou🤔🤔🤔🤔🤔to je riadne blba vyhovorka aj ked ju milujes si hlupak ked jej tolerujes milenca. Jeden chlap zenaty z detmi ked pojde na welnes s inou a urcite omnoho mladsou zenou tak len koli sexxxxuuuuuu.
Mňa by zaujímalo prečo je s tebou... Lebo kvôli niečomu s tebou stále chce ostať a peniaze to očividne nebudú. 😃
Otvor oci poriadne a sprav si poriadok...
@annamarin možno je dobrý v posteli 😎
@janickacrazy asi ani jeden neni dobry v posteli, keď musi po 2 behať
@karolinakr Príbeh nie je vymyslený, aj keď ty mi ho už neuveríš ale nemám potrebu tu sedávať a vymýšľať si príbehy. To o čom sem píšem sa sa mi deje, každý deň niečo nové sa stane.
@annamarin To zaujíma aj mňa, lebo ako možnosti má obrovské a ona je so mnou, čo v podstate nemám nič, začal som od 0. Bývame v nájme, vlastné bývanie môžem riešiť tak o 2 roky najskôr, inak nemám žiadný majetok ani domy, auto mám 13 ročné :D
a prečo si myslíš ze ma obrovské možnosti? si ju staviaš nejako na piedestál
@annamarin No však všetci okolo nej poskakujú ako psíky.

A co sa Ti ma priznat? ;) Dr.Plzak hovori zatlkat, zatlkat, zatlkat. 🙂
Nemusi s nim spat. Pri sexe sa nespi, tam musis byt hore. 🙂