Moja sestra pozvala môjho manžela na stužkovú, mňa nie. Je moja reakcia ok?
Mam zabavneho a veseleho manzela, dobreho tanecnika, ja sa tiez viem zabavit, no pri nom som skor tichsia. Pred rokom ho sestra zavolala na vencek, aby mala neter s kym tancovat, lebo sestra je rozvedena( ma priatela, ale ten vtedy z nejakeho dovodu nesiel). To som nenamietala, ved ide hlavne o tanec. Na venceku sa dohodli, ze kedze bolo super, v tejto zostave pojdu aj na stuzkovu. Uz rok sa teda o tom v rodine hovori, ze ako sa na stuzkovej dobre zabavia, ja som obcas aj namietala, ze co tam ma moj muz vlastne robit, ci tam ma ist namiesto otca, alebo robit program? Nakoniec tam ide aj sestrin priatel. Mna nejako vynechali, dovod? Mame male deti, nema kto s nimi byt. Tak brali automaticky, ze ja ostavam doma. Hovorila som mojmu muzovi, ze sa mi to nepaci, nech to sestre nejako naznaci. Neurobil to. Su 2 tyzdne pred stuzkovou a tak som sa s nim trochu tvrdsie pohadala. Co urobil on? Isiel sa stazovat mojej sestre a obaja mi nadavaju, aka som malicherna a co to riesim, ved je to len stuzkova... Uz tyzden mam kvoli tomu peklo a neviem im o vysvetlit. Pritom by som rada isla aj ja na tu stuzkovu, nech strazi deti on. Teda za normalnych okolnosti, v tejto trapnej situacii by som tam uz nesla. Ale ako dalsi dovod davaju, vraj neter potrebuje partnera. Pritom ma svojho frajera (18 rocneho), no zrejme nie je taky zabavny ako moj muz, tak ho tam ani nezavolala. Ja si myslim, ze po tomto , co urobili, by tam moj muz nemal ist vobec. No on tam chce ist, lebo to vraj uz neteri slubil a bola by sklamana. Sestra mi nadava, ze sa mam hanbit, za to ake sceny robim. Pritom som sa im len snazila vysvetlit, co sa ma dotklo...
Keby ťa nepozvú na svadbu alebo rodinnú oslavu to by som pochopil. Ale na stužkovú? 🙂 Neviem, ale to mi príde úsmevné. Volať na stužkovú celú rodinu? BRata sestru, bratovu ženu, rodičov, susedovej sestri brata bratrantraca sestrenice priateľa brata? 😀 a ešte koho? Stužková by mala byť o študentoch a rodičoch a učiteloch ak má byť alebo by nemala byť vôbec. 😉
@kozicka je to celé divné, neviem aký máte zo sestrou vzťah a celkovo vzťahy v rodine ale toto normálne nie je tvoja reakcia je adekvátna situácii, moja by bola aj horšia, akože keby neter nemá partnera, a muž by došiel že ho poprosili či by nešiel (aj keď mladá baba si proste aj keď nemá frajera nájde adekvátnu náhradu keď chce) ako náhrada že
Čo si o tom myslím (rodina z jeho strany) tak keby bola ok situácia prečo nie, ale ja viem aké máme vzťahy v rodine ..že ich máme normálne plus keby to bolo s mojej strany rodiny toto by moja rodina riešila cezo mňa a pýtali by sa najprv mňa..poviem Ti je to fakt čudné..minimálne, a sestru by som poslala do riti 😂nech si zavolá ex alebo otca netere.. a neter ak nie je usmrkané decko smutná na stužkovej určite nebude 😂ak nie sú nejak od mala na seba naviazaný že ho má ako za otca, skor mám pocit či nebude smutná tvoja sestra?..ale to už najlepšie budete vedieť vy v rodine..
@kozicka pardon teraz pozerám že je to staré 🙈nejak mi táto diskusia vybehla, no a ako to dopadlo? 😂
@leenkaa2708 Od 2016 sme rozvedení 🙂
@kozicka och to ma mrzí, dúfam, že nie kvoli sestre..veľa šťastia.
To je ďalšia téma kde ma napadlo len wtf?!!! Vôbec nechápem tvojho muža, ani tvoju sestru a už vôbec nie tvoju neter čo má frajera a nepozve ho na stužkovú.. keď si moje netere, či synovci našli frajerov/frajerky, tak sa od nich ani nepohli a širšia rodina im bola u zadku, čo je podľa mňa úplne normálne..
Nechápem o čo vlastne ide všetkým zúčastneným.. reagovala si správne..

Keď mala dcéra asi mesiac, ženil sa mužov kamarát z detstva. Bývajú síce 30 km od nás ( v Nemecku), ale svadbu mali v Čechách. Pozvali len jeho! Ok beriem. Ráno cestovali niečo vyše 100km, tam svadba, obed a späť. Mesiac po pôrode som nemala chuť sa niekam trepať, v auguste a s malým bábätkom plus 3 ročný syn. No ale keď sa vrátili, vola mi ten kamarát, či môže muž u nich soat, že sa chcú opiť. A ja mam doma sedieť s deťmi! Zatrhla som to, a mužovi povedala nech sa zamysli, prečo by mal ostať u ľudí, ktorí nepozvali jeho manželku, aby potom všetkom prišla tiež k nim???!?!? Ani ich to len nenapadlo, a bolo to dosť divne, pretože ak sú manželia, pozývajú sa obaja nie iba jeden 🙈 tak muž poslušne prišiel domov 😅