Moja svokra
Ahojte všetci. Ja som už psychicky na úplnom dne.
Mám dvoch malých synčekov,keď som otehotnela s prvým a mala som možnosť zobrať si hypotéku tak ma odhovorila moja svokra ,s tým že to bude finančne náročné a hypotéka nás prípravy o krásny čas strávený so synom lebo budeme musieť chodiť do roboty. Dohodli sme sa že ostaneme bývať u nej a ona sa po chvíli odsťahuje do jej druhého bytu. Má try deti a každému dala byť iba môjmu mužovi nie. Respektíve my musíme žiť s ňou 🫤😮💨
No to je už úplný teror... Zakazuje mi návštevy , nahovara mi deti na hlúposti, robí zo mňa nezodpovednu matku ,všetko čo sa deje zlé za to môžem ja.
Pred nedávnom mi normálne pozerala nohavičky... Kutre sa mi vo veciach...
Pred pár mesiacmi ma napadla nožíkom 😢
Samozrejme že jej deti sú na jej strane lebo ona je ich finančný sponzor... 😰
Moji rodičia nemajú bývajú v podnájme tak že k nim ani nemôžem ísť lebo by sme tam ani nemali kde byť. Najmenší Syn má len 1,5 roka a to už od jeho 12mesiacov chodím do práce . Skúsili sme odísť do podnájmu no natrafili sme na veľmi zlých susedov a museli sme sa odsťahovať. A nájsť podnájom pre 4 clennu rodinu za prijateľnú cenu je skôr nemožné.... 🙁 Tak sme sa sem vrátili za podmienky že svokra tu nebude no zasa sa to celé opakuje... Moje deti sa už boja ... Neviem čo mám robiť...
@misiacik12345 vziať si s manželom hypotéku a odist
ODIST!!! Aj keby bola svokra neviem aka dobra, nikdy pri nej byvat neostanem.
Už dávno si mala byt odsťahovana. Žiadna iná rada neexistuje
Ešte jedna vec, píšeš že tvojmu mužovi nedala byt ako iným súrodencom a vy musíte bývať s ňou
No nemusite, stačí sa rozhýbať a nie sťažovať sa na internete
Máš tu foto, píšeš dosť nepekne veci, aby sa ti nestalo, že niekto toto tvojej svokre ukáže
Mala si si takúto tému dať anonymne
No jedine riesenie je ist byvat prec od svokry nech uz to stoji co to stoji a za akychkolvek podmienok, hoc kame a nikdy sa uz nevratit, ci hadam necakas ze ked ta nahanala s nozom tak ti da byt lebo dalala aj ostatnym
Obaja pracujete, skutocne najvyssi cas si zobrat hypoteku na nieco vlastne. Uroky isli uz teraz paradne hore a myslim, ze lepsie to uz nebude.
Chyba bola ju poslúchnuť, teraz je to s hypotékami ťažké, no čas spať už nevrátiš. Jednoznačne preč, napadla ta s nozíkom, načo čakáš? Na toto sa malé deti nemôžu pozerať. Skúste nejak hypotéku poriešiť na menší byt.
@misiacik12345 A Tvoj muž má nato aký názor?
@misiacik12345 nuz temperament...zmienka o noziku, pozriem foto, jasne. Bohuzial...
@babulkomale akože ako si to myslela? Lebo na fotke je normálna žena s malým bábätkom, ako určuješ podľa toho "temperament"?
2 krát som prečítala vetu že ti pozerá nohavičky - to vážne? čo má akože z toho...
odsťahovať sa a už sa nikdy ku svokre nevracať...
Ked ona mà este jeden byt no Nechce sa donho odstahovat nemozete sa snou dohodnut ,ze by tam sla a vy jej budete platit za ten kde ste teraz s nou ? Ona Asi nema ten dalsi byt prazdny ?..
To sa potrebuješ pýtať nás na internetoch, čo máš robiť ?
Pýtaj sa muža ako ochráni teba a hlavne deti pred nožíkom jeho matky, pred ohrozovaním a hysterickymi scénami
A v tom svokrinom druhom byte, kam mala po čase odísť, býva teraz kto?
pre pána Jána, kebyže niekto na mňa vytiahne nôž, alebo len by mi hrozil s nožom v ruke, by som sa posrala a zutekala kade ľahšie. Viac by som sa s takou osobou nestretla.
@mimka1402 To by aj mňa veľmi zaujímalo, možno nám to @babulkomale vysvetlí
@simonka_ba Ja neviem ak narazala na to, že autorka môže byť romka tak akože drbe nenormálne takému človeku. Za prvé nemyslím si to nepríde mi to tak, aj keby. Deje sa to v rôznych rodinách a to sú "bieli jak steny". Nechutna poznámka, ktorá nesúvisí s príspevkom a iba zas niekto musí rypnuť do ľudí kvôli stereotypom.
Nič iné ako odsťahovať sa nedá sa urobiť. Iná rada neexistuje
Len sa odstahovat. alebo zabit svokru.
Ja som tiež zažila že na mňa chlap vytiahol nožík,prehľadaval mi nohavičky, šikanoval má,ponižoval a to ani není róm...Mám kámošky čo sa vydali za rómov a majú oveľa lepších partnerov ako tento ,,beloch" čo som s ním žila ja....Takže to vôbec nezáleží od farby pleti či je niekto agresor...to záleží od toho nakoľko má j*bnutú hlavu...

@misiacik12345 iné ako sťahovanie ti nikto neporadí