Moje deti verzus jej deti
Dnes o 07:42
Stala sa taká vec,ja a kamarátka,čo má vzťah 8 rokov s mužom,čo má dve deti,5 a 8 ročne,sme boli na trampolínach. Bola som trochu v šoku z toho,že nemala veci na prezlečenie pre dievčatá. Vravím,že budú mokré. A je chladno,že nevadí. Hmm,ok. A potom som už len nemo pozerala. Nemala pre ne vôbec pitie. Každá,ktorá chodíte s deťmi na takéto atrakcie viete,že detičky sú smadne. A ona,mykla.plecom,že však im potom niečo kúpi. Myslíte si,že to je tým,že nie sú jej? Nič som jej na to nepovedala ale teda pomyslela som si svoje. Ale teda,keď som si predstavila,že toto by matka ich deti vedela.
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@anonym_autor ja sa skôr zamýšľam čo si ty vôbec za "úprimná "kamarátka keď ju súdiš za to ako sa ona stará o deti a porovnávas ju so sebou?!každý sa stará ako uzná na vhodné (pokiaľ sa stará tak je to ok)... A ešte o nej založis tému na MK a ideš ju riešiť v nádeji že ju tu dáme dole aj my a ty budeš ta najuzasnejsia a najstarostlivejšia mama na svete.... Išli ste tam spolu predpokladám preto aby sa deti zabavili.... Predpokladám že tam je nejaký bufet kde sa dá to pitie kúpiť ale ty si len riešila ju ako vychováva svoje deti a ako sa o ne stará.....
Tak teda takú kamarátku by som nechcela fakt.....
@zanka777 opakujem sa....bufet tam bol,ona odišla nakupovať. Deti nemali pitie celú hodinu. Napriek upozorneniu povedala,že hodinu vydržia.