Moje dnešné stretnutie s rodinou
Ahojte, dnes v tomto počas som cestovala za rodinou, lebo sme tam potrebovali niečo vyriešiť na úrade. Je to moja sesternica a moja teta. Nevideli sme sa 5r. Len sme si volali. Vraveli mi, len príď, porozprávame sa. Tak dnes v tomto počasí som sadla ráno o 07.15 do auta a cestovala som 4h tam. Na úrade sme boli pol hodinu. Kúpila som im dobré vínko a bonboniéru. Myslela som, že potom, pôjdeme aspoň na 15-20 min niekde poblízku na kávu. Keď sme vyšli z dverí, chcela som s nimi rozprávať, že potom... vyjdeme von a oni sa uberajú niekde. Pýtam sa ich, či ich môžem zobrať autom... nie, my sme tu autom. Tak len dojdi domov v poriadku moja. Pozdravili sa a odišli. A tak som sadla do auta a vybrala sa na 4h cestu domov. Po ceste som skoro havarovala, našťastie som nikoho nezranila.
Ostalo mi víno, dezert a taký smútok v duši.
@anonym_autor to máš teda peknú sesternicu a tetu!
1 podpis a cesta 8h?
riesila by dom to postou.
@natalka13 nie notarske prebiehalo tam a bolo to treba uzavriet, nemala som koho poverit. Ak by som to dala pravnikovi, vyslo by ma to cele ovela drahsie. Tiez nikto nemohol vediet, ze bude na cestach toto.
Necit sa zle preto , ze si mala nejake ocakavania , je to podla mna normalne ,to ich reakcia je uplne mimo ,len na svoj prospech hladiace osoby , ini ich nezaujimaju .Takto to ber , vyriesila si co bolo treba a viac sa o ne nestaraj.Hlavne ich nepozyvaj do zahranicia a nic neposielaj, zas budes len sklamana.
@natalka13 nie notarske prebiehalo tam a bolo to treba uzavriet, nemala som koho poverit. Ak by som to dala pravnikovi, vyslo by ma to cele ovela drahsie. Tiez nikto nemohol vediet, ze bude na cestach toto.
@anonym_autor divadelníčky, pod rúškom dobrých vzťahov ťa prilákali a keď mali vec vyriešenú, tak ťa poslali do ... preč.

Keď odchádzaš do zahraničia nastav si aplikáciu https://ep.slovensko.sk a aktivuj https://schranka.slovensko.sk aby si vedela čítať/písať úradné listy bez cestovania na adresu trvalého pobytu na Slovensku.
Ak chceš aj podpisovať dokumenty bez cestovania za notárom skontroluj si, či máš OP vydaný po 20.6.2021 ak je starší, môžeš ho bezplatne vymeniť za nový.