Moje dnešné stretnutie s rodinou
Ahojte, dnes v tomto počas som cestovala za rodinou, lebo sme tam potrebovali niečo vyriešiť na úrade. Je to moja sesternica a moja teta. Nevideli sme sa 5r. Len sme si volali. Vraveli mi, len príď, porozprávame sa. Tak dnes v tomto počasí som sadla ráno o 07.15 do auta a cestovala som 4h tam. Na úrade sme boli pol hodinu. Kúpila som im dobré vínko a bonboniéru. Myslela som, že potom, pôjdeme aspoň na 15-20 min niekde poblízku na kávu. Keď sme vyšli z dverí, chcela som s nimi rozprávať, že potom... vyjdeme von a oni sa uberajú niekde. Pýtam sa ich, či ich môžem zobrať autom... nie, my sme tu autom. Tak len dojdi domov v poriadku moja. Pozdravili sa a odišli. A tak som sadla do auta a vybrala sa na 4h cestu domov. Po ceste som skoro havarovala, našťastie som nikoho nezranila.
Ostalo mi víno, dezert a taký smútok v duši.
Zamrzi, ale tak mala si sa ozvat..
@crazy_cat_lady nedali mi šancu, ešte som za nimi kričala, že ich zoberiem autom, ale že oni majú auto a už odchádzajú... popriali tú šťastnú cestu a dovi dopo. Dostali to, čo chceli a tým pádom vybavené.
čo si im podpisala majetky po rodičoch alebo ako.
@crazy_cat_lady nedali mi šancu, ešte som za nimi kričala, že ich zoberiem autom, ale že oni majú auto a už odchádzajú... popriali tú šťastnú cestu a dovi dopo. Dostali to, čo chceli a tým pádom vybavené.
@anonym_autor stáva sa, žiaľ, kašli na to, otvor si víno aj bonbonieru
no nevideli ste sa 5 rokov, to tiež svedčí o tom, že nemáte dobré vzťahy
Ponaučenie pre teba. V takomto počasí nejazdi, ak netreba. Úrad sa dá vybaviť aj inokedy. A nečakaj nič od ľudí, ktorí na teba inak kaslu
@anonym_autor to ste riesili na urade nieco, co si potrebovala vyriesit ty ci oni? K ich prospechu ci tvojmu? Ak k tvojmu, asi ich to otravovalo.
"Myslela som"... a skúsila si ich na tú kávu zavolať? Však ak boli autom, načo by sadali ku tebe, ale mohli ste sa stále stretnúť v nejakej kaviarni, reštike... ak si potrebovala niečo vybaviť, išla by si tam tak či tak a teda si nemerala cestu zbytočne predpokladám, sklamali ťa vlastné očakávania, ale tiež neviem čo by som si rozprávala s niekým po 5 rokoch, rodina, nerodia
Nerozumiem situácii, tak si idem domýšľať.
5 rokov si sa s rodinou nevidela , potom ich potrebuješ koli nejakému úradnému úkonu, tak ich kontaktuješ (ony asi nie sú blbé a vedia, že inak by si sa neozvala), ony dobehnú na úrad a po vybavení odídu na svojom aute. Ty tam stojíš a rozmýšľaš prečo odišli, keď ty si mala v pláne ich pozvať na kávu a dať im pozornosť a ony si to z kavy nevyčítali a tak jednoducho odišli…
Čo to má spoločné s počasím a takmer haváriou už vydedukovať neviem
@anonym_autor to ste riesili na urade nieco, co si potrebovala vyriesit ty ci oni? K ich prospechu ci tvojmu? Ak k tvojmu, asi ich to otravovalo.
@anonym_188f59 k ich dobru, oni tým získali...
Ponaučenie pre teba. V takomto počasí nejazdi, ak netreba. Úrad sa dá vybaviť aj inokedy. A nečakaj nič od ľudí, ktorí na teba inak kaslu
@doriiis musela som prísť, bolo to dohodnuté s notárom, potrebovali sme to už doriešiť. Ja odchádzam do zahraničia budúci týždeň, toto bolo plánované od decembra.
Nemaj očakávania, nebudeš sklamaná 🤷
Nemaj očakávania, nebudeš sklamaná 🤷
@acer11 práveže tie očakávania som mala minimálne. Už vôbec by som nerátala, že ma pozvú domov. To by sa asi nikdy nestalo. Ale tak tam určite bola poblízku nejaká kaviareň. Nebol absolútne žiadny záujem. To, že nebolo ani žiadne zvítanie, ani podanie ruky, pobozkanie na líca, len ahoj, tak si stihla? No super, tak poď už nás čakajú.
@anonym_188f59 k ich dobru, oni tým získali...
@anonym_autor takže ony niečo potrebovali, ty si prišla, keďže odchádzaš už sa to odložiť nedá. Zvyšok sú len očakávania. Tomu vinu a bonboniére teraz nerozumiem, keď ony od teba niečo chceli a nie naopak, ale budiš.
Kde je problém? Že ťa nepozvali na kávu? Že si ich ty nepozvala?
No to sú tie očakávania od druhých ľudí
@anonym_autor takže ony niečo potrebovali, ty si prišla, keďže odchádzaš už sa to odložiť nedá. Zvyšok sú len očakávania. Tomu vinu a bonboniére teraz nerozumiem, keď ony od teba niečo chceli a nie naopak, ale budiš.
Kde je problém? Že ťa nepozvali na kávu? Že si ich ty nepozvala?
No to sú tie očakávania od druhých ľudí
@sisaka myslela som, že keď sa človek stretne s rodinou, že sa patrí niečo doniesť tete. Staršej, na dôchodku. Tak ma doma naučili... ešte hlavne keď mi po telefóne po ceste hovorila, veď dôjdeš porozprávame.... Aj deň predtým, keď volala.
@sisaka myslela som, že keď sa človek stretne s rodinou, že sa patrí niečo doniesť tete. Staršej, na dôchodku. Tak ma doma naučili... ešte hlavne keď mi po telefóne po ceste hovorila, veď dôjdeš porozprávame.... Aj deň predtým, keď volala.
@anonym_autor chapem ze aj tvoje minimalne ocakavania neboli naplnene a smutok z toho ako to vsetko prebehlo. Ale nestoji to za to, alebo tieto osoby nestoja za to aby si na nich marnila myslienky. Dobre ze si cestu zvladla; pust to celehlavy a ries svoj vlastny zivot.
@anonym_autor "veď dôjdeš porozprávame...."
To je fraza asi ako "100rokov som ta nevidela ako zijes" "musime dat kavu ked budes v nasom meste" "ved sa ozvi niekedy..." 90% z toho je ludom jedno ako zijes a ci pokecate.
Zaujímaš ich len keď môžu mať z teba úžitok, úlohu si splnila tak ťa už nepotrebovali.
Znova sa ozvú až keď niečo od teba budú potrebovať.
@anonym_autor mne vyznieva z príspevkov, že sú tam nejaké problémové vzťahy, to už vieš ty, podľa mňa sa skôr dalo čakať, že žiadne vrelé posedenie sa konať nebude.
Chcela si byť slušná, z ich strany asi k zmene nedošlo, mala si nereálne očakávania, stáva sa 🤷♀️
Otvor si to víno a hneď budeš mať na celú situáciu iný názor. Ak by si to nechcela prepisovať zrejme by ste sa ďalšie roky nevideli.
@anonym_autor zabolí to,ale snaž sa zabudnúť.
Dačo od teba chceli, tak hodili pár akože milých fráz.
Inak by si im bola lahostajna.
Ako hovorí môj muž.
Kto ma nechce, ten si ma nezaslúži.
Pred od cestovaním otvor víno a čokoládu s ľuďmi, čo ťa chcú, a hentie viac nekontaktuj súkromné.
svet je hrozne miesto, fakt...uplne ta chapem...ale dnes su ludia otrasni
@acer11 práveže tie očakávania som mala minimálne. Už vôbec by som nerátala, že ma pozvú domov. To by sa asi nikdy nestalo. Ale tak tam určite bola poblízku nejaká kaviareň. Nebol absolútne žiadny záujem. To, že nebolo ani žiadne zvítanie, ani podanie ruky, pobozkanie na líca, len ahoj, tak si stihla? No super, tak poď už nás čakajú.
@anonym_autor to sú takí ľudia bez lásky v srdiečku. Potrebovali "len" tvoj podpis... a keď vedia, že odchádzaš do zahraničia,, myslia že sa tam budeš mať kráľovsky.
Aj taká je rodina. Poučila si sa. Nemysli na to. Hlavu hore. Mysli pozitívne. Nech sa ti darí🍀
Dnesny den ber ako dolezity milnik v tvojom zivote, z ktoreho sa poucis a budes cerpat do konca zivota. Dnes si mohla vidiet, aki vedia byt niektori ludia bezcitni, bez kuska zaujmu si idu za svojim blahom a ine ich nezaujima. Nie ty by si sa mala citit smutna a zle, ty si sa praveze zachovala na urovni, chcela si sa aj uprimne stretnut a porozpravat. Zle by sa mali citit ony dve, ale asi su tak povrchne a chamtive, ze im to ani nedojde. Chapem tvoje pocity, ale 5r si zila bez kontaktu s nimi, nenechaj si preto dnesnym dnom pokazit nasledujuce obdobie… hod to za hlavu, ukonci s nimi kontakt, lebo pre nich si nikto a zi si dalej svoj zivot.🙂
nechaj ich , nech sa zadrhnú. Ani na pohreb by som sa neunúvala jedine žeby som bola moc hladná a nechala sa pozvať na kar.
@anonym_autor treba si vedieť otvoriť ústa, v živote toho veľa nedosiahnes keď sa budeš na to, čo chces len mlčky prizerať.
@anonym_autor tak to mi je luto, ale zabudni na to a netrap sa s tym.

Zamrzi, ale tak mala si sa ozvat..