Moje manželstvo ide dole vodou

adusik12457
7. jún 2020

Baby viem riešila som tu tehotenstvo všetko moźné.Ale čo deň to deň je to horšie s mojim.Už dve noci pri mne nespi rano som sa zbudila a on v druhej izbe.Neviem čo sa mu stalo nevládzem uź.Všetko mu vadi že si pišem s kamarátkami na fb pred ním nemožem nikomu napisať...Ja by som aj odišla nekam preč ale ja nemam kam isť.Ja to už snim psychicky nevzládam niči ma hádkami ...Teraz sa vzal a išiel na pivo ani ma nezavola
nemusi vadit Prosim poraďte čo mám robiť?? moje manźelstvo ide dole vodou ..Nevypráva sa somnou nespi pri mne .....

ci pozerá do sezzoznamky a to mne už

sonia1990
7. jún 2020

Skúsila by som sa s ním porozprávať prečo je taky a co sa deje.

sonia1990
7. jún 2020

Skúsila by som sa s ním porozprávať prečo je taky a co sa deje.

ovaaa
7. jún 2020

Treba sa porozpravat, but zapracujete na vztahu alebo pojdete od seba. Zit takto neutralne a nahnevani na seba by nikto dlho nevydrzal. Netreba mat pocity v sebe ale povedat mu ako sa citis, mozno aj on ma co to povedat len mu je pohodlnejsie vsetko ignorovat.

daganov
7. jún 2020

@adusik12457 prepáč, ale očakávala si niečo iné s človekom, ktorý na teba fyzicky útočil? https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/znova-hadky-a-uz-aj-bitky-co-mam-robit/?page=3 Hlavou múr neprerazíš, zúfalo si sa snažila mať dieťa, zamýšlala si sa nad tým, s kým to dieťa chceš? Či ho chce aj on? Skutočne tento vzťah nemá zmysel.

mondolina
7. jún 2020

@adusik12457
Uprac si život. Nemáš kam ísť? Tak si zariaď aby si mala kam ísť.
Je to tvoj život nikto iný ti s ním nepomôže.
Nájdi si normálneho muža s možno sa podarilo aj to bábätko.

0silvia0
7. jún 2020

@adusik12457 aha, uz si spominam, to si ty, ta zahlusena.... komu niet rady, tomu niet pomoci....

daganov
7. jún 2020

@adusik12457 ty si skrátka chcela za každú cenu dieťaťom s týmto mužom vyriešiť všetko - odchod od rodiny, kde sa dobre necítiš, príjem, lebo veď tri roky doma s akým takým príjmom sú fajn, ale talk to v živote nechodí. Postav sa na vlastné nohy, tak, ako ti píšu vyššie, uprac si vo svojom živote.

jaskolka
7. jún 2020

Chlap ta ma na háku, nespi s tebou, uteká od teba, dáva ti najavo, že absolútne nestojí a nič s tebou, bije ta, a ty sa pýtaš, čo máš robiť? Ako reálne? Ok, zbaliť sa a, poberať preč. Veď hádam niekde si bola aj predtým, ako ste sa spoznali,nespala si pod mostom. Preboha, len si nerob "náhodou" dieťa s nim, že ho dajako donutis k sexu, to by úplne si bola, prepac, ale nenormálna. Pracuješ niekde? Ak nie, ako prvé nájdi si prácu. A Tak aj ubytovňa lacnejšia na začiatok postačí a postupne sa stávaj na vlastne nohy. Tiež som tak začínala po výške, a po pár rokoch som si už kúpila aj byt.

daganov
7. jún 2020

@jaskolka nepracuje, bývala zrejme u rodičov, s ktorými si tiež nerozumie, písala som vyššie, že tým dieťaťom chcela vyriešiť viac vecí, no nevydalo.

jaskolka
7. jún 2020

@daganov čiže ona sa roky snaží "vyriešiť" všetko dieťaťom s chlapom, ktory očividne nie ze o ňu, ale dupľom dieťa ani nestoji? Necitala som všetky staršie príspevky🙈🙈

hopsadobrandejsa
7. jún 2020

Tvoj muz o teba nejavi zaujem. Gauc mu je pohodlnejsi nez objatie v posteli s vlastnou zenou a ked treba riesit problemy tak sa zdvihne a ide do krcmy na pivo. Caka ta teda pekny zivot ak mienis v tomto vztahu zotrvat.

Co sa tyka riesenia krizy vo vztahu dietatom, to je podla mna zly napad. Dieta je dar, to urcite, ale v zaciatkoch dokaze naozaj otestovat nervy oboch partnerov kedze starostlivost o male dieta vie byt velmi narocne.

Partneri musia mat harmonicky vztah predtym nez do ich zivota vstupi dieta. Je vela pripadov kedy ludia idu od seba pretoze nezvladaju rodicovstvo. Vo vasom pripade je podla mna dieta klincom do rakvy.....nehnevaj sa.

daganov
7. jún 2020

@jaskolka asi tak, ja som to len preletela očami, lebo mi ten nick bol povedomý, ale stačilo

@hopsadobrandejsa to jej píšeš asi zbytočne, bohužiaľ

brita7777
7. jún 2020

narcis ako vysity stoji ti taky zivot za to ? asi ta este poriadbe vytrapi mozno aj par rokov, dokial nebudes uplne vycicnuta a storocna na pohlad. To im ide najlepsie. Ak to vyznie kruto, to som isto nechcela, drzim ti palce aby si nasla silu odist cimskor a zavret dvere a uz neotvorit sa tomu tyraniu.

0kristina0
7. jún 2020

Kto chce kam pomozme mu tam.

katarinka89
7. jún 2020

@adusik12457 obaja ste padnuti na hlavu